Goed makkelijk en snel geregeld topper
Via internet geboekt gelijk een berichtje terug en een belletje, daarna was het snel en professioneel geregeld. Ook op de verhuur dag zelf, vriendelijk en snel geholpen. De auto was top en precies wat ik besteld had, kortom tot ziens.
Fijn, duidelijk en snel is het eerste wat me te binnenschiet. Jongedame achter de balie wist al mijn vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Geen rare verrassingen achteraf. Hele persoonlijke benadering, 100 punten!
Een zeer net en eerlijk bedrijf voor mijn flexibele vervoersbehoefte. Op loopafstand is er altijd snel een auto beschikbaar voor een paar uur, dagen, weken. Het scheelt een hoop in de vaste lasten van een eigen auto hebben. Super!
Uitermate klantvriendelijk geholpen. Fijne bestelbus gehuurd, zag er netjes uit en reed prima. Zou zeker dit bedrijf als verhuurder aanbevelen
Redelijk op het laatste moment moest ik een bus huren. Na telefonisch contact was het eigenlijk zo goed als geregeld. Wat denken jullie op een prettige manier mee en wat is het plezierig om die vanzelfsprekende vriendelijkheid te ontvangen. Veel dank.
Alles is super goed gegaan erg tevreden over
De aanvraag van het huren was online zo geregeld, de bevesteging kwam ook in minder dan een dag! Met het ophalen werdt alles snel maar duidelijk uit gelegd. Terug brengen kon ook na sluitingstijd en was daardoor ook erg gunstig. Al met al een goeie ervaring.
Op uitstekende en deskundige wijze behandeld door Rense
Ik heb een snelle service mogen ervaren ondanks mijn late maar noodzakelijke bestelling
Rarely you experience such a perfect customer service! All friendly and nice. Car in very good state. All went very well and I can highly recommend this company. DANK U WELL
Vriendelijke mensen alles werd snel afgehandeld zonder gezeur over bij zaken. Uitleg over de auto ging rustig er werd tijd voor genomen. Volgende keer weer huren bij Autohopper
Grote station Kia gehuurd voor vakantie in Engeland, fijne auto, prima prijs en goede service.
‘S ochtends werd ik gebeld dat onze nieuwe bank er was en ik die ook zelf kon komen halen. Ik rond gebeld en bleek dat er bij Autohopper nog een bus beschikbaar is. Zo blij mee. Letterlijk bij ons om de hoek en na aankomst kon ik zo wegrijden. We genieten volop van onze nieuwe bank.
Vriendelijk prijs kwaliteit Snel geholpen goeie service en aanraden Groningen
De bus was schoon en nieuw. De mensen vriendelijk.
Makkelijk, snel en goed geregeld.
De werknemers waren erg klantvriendelijk en beantwoorden al mijn vragen. Ze hebben naar mij geluisterd en al mijn problemen opgelost. Ik ben alle werknemer erg dankbaar. Ik zal deze organisatie aan iedereen aanraden.
Deze bus rijdt fantastisch en super service. Er kan echt meer in dan je denkt. Wij zijn er enorm mee geholpen.
Wij hadden een 9 personenbusje gehuurd voor een vrijgezellenfeest. In eerste instantie waren de busjes allemaal uitgeleend, maar werd op dezelfde dag teruggebeld dat ze nog een busje gingen ophalen en we hem rond het middaguur konden ophalen. Het busje stond klaar op de afgesproken tijd en we konden er een mooie dag van maken met zijn allen. Na een prachtige dag, hebben we op de nacht van zaterdag op zondag de sleutels ingeleverd in de brievenbus. Als blijk van waardering hebben we nog een aantal overgebleven blikjes Jupiler achtergelaten voor de vrijdagmiddagborrel. Kortom een aanrader om je bus hier te huren. Mand.
Prettig contact, fijne bus, prima prijs. Het pand was niet gemakkelijk te vinden, voor bij de weg mag een bord staan.
Geweldige service en zeer kant vriendelijk. Echt een aanrader om daar een auto te huren.
Fijne ervaring. We konden de bus eerder ophalen. Goede communicatie.
Top, eindelijk een auto verhuur bedrijf die je de indruk geeft niet alleen maar op winst uit te zijn. Betrouwbaar!
Ik maak een paar keer per jaar gebruik van de diensten van Autohopper. Deze keer heb ik een bus gehuurd, een Renault Master, bij de vestiging in Rotterdam Blijdorp. Zoals altijd een welkom ontvangst. Huren gaat heel eenvoudig: het is een helder en logisch proces. De vervoermiddelen die je huurt, zijn altijd schoon, netjes en up-to-date. Hiermee wil ik zeggen dat je geen oude afgetrapte auto's krijgt, maar jonge modellen. Voordat je de auto meekrijgt, wordt een rondje gedaan om eventuele aanwezige deuken en andere beschadigingen vast te leggen. Inleveren van de sleutel gaat ook eenvoudig: als de vestiging nog open is, lever je hem in bij de balie. Zo niet, dan is er een speciale kluis om de sleutel in te werpen. Op deze manier kun je altijd je sleutel inleveren. Ik ben heel erg tevreden met Autohopper!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn