Snel geregeld en zeer praktisch voor één dagje verhuizen.

Snel geregeld via de website van autohopper moest enkel wel even de bandjes oppompen. Verder een Top wagentje.

• Communicatie

Super! Schone nette zuinige wagen en vriendelijk geholpen!

Goede uitleg van de wagen gekregen, vriendelijke medewerker, eigenlijk hoort het bij alle bedrijven zo te gaan maar helaas.

• Vestiging: Oosterhout

Behulpzaam en flexibel

Ik ben zeer tevreden met de auto en service van Autohopper. Het contact verliep makkelijk en zowel het verlengen als verkorten van de afgesproken huurtermijn was geen enkel probleem. Een dikke aanrader om hier een auto te huren!

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Auto stond klaar. Schoon en niks er aan. Afhandeling om te huren was en is duidelijk. Ook het inleveren was geen probleem..ondanks half uurtje te laat ivm file..sorry.. Ga echt wel meer bij jullie huren indien nodig.

• Vestiging: Breda

Makkelijk en snel

Super aardige mensen. Je kan makkelijk en snel een auto huren zelfs als je nog maar net je rijbewijs hebt. Ook fijn dat de auto al afgetankt is als je hem meekrijgt. De auto is netjes en rijdt goed.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Prima verhuur bedrijf !

Heel goede ervaring met autohopper van Steyn uit Sassenheim. Ik heb voor m'n verhuizing de grote auto met laadklep gehuurd en er gaat mega veel in. De volgende keer dat ik een bus nodig heb huur ik zeker weer bij autohopper. A. Dobbinga

• Vestiging: Abcoude

Helemaal top!!

Eerst via de site een formulier ingevuld voor het huren van de bus, hierna telefonisch erg goed en vriendelijk geholpen. En ook op korte termijn was er een bus beschikbaar om te huren. Op de dag zelf erg goed geholpen, uitleg was duidelijk en ook de papieren waren prima in orde. Ook het terug brengen en de sleutelkluis waren helemaal goed. Kortom een aanrader

• Communicatie

Goede service en geweldige verhuiswagen

Dienstverlening was snel en efficiënt. De vrachtwagen was met alles uitgerust wat we nodig hadden voor onze verhuizing. Fijne auto om te rijden. En we boften dat de wagen goedje nieuw was.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Met plezier een auto huren!

Het was de eerste keer dat ik een auto(-bak) huurde. Ik ben vriendelijke te woord gestaan en kreeg alle informatie die ik nodig had. Men was ook flexibel - op het laatste moment kon nog iets aangepast worden. Eigenlijk was niks teveel!

• Vestiging: Werkendam

Snel geregeld, flexibel personeel en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geregeld, flexibel personeel en goede prijs kwaliteit verhouding

• Vestiging: Barendrecht

Voldeed

Bus gehuurd. Stond op afgesproken tijd klaar. Technisch in orde

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Super service en denken mee

Ontzettend netjes en snel geholpen. Op stel en sprong een auto nodig en nog niet wetend voor hoe lang. Na 1 telefoontje alles in orde gemaakt en kon meteen terecht. Ook het verlengen van de huurperiode was geen enkele moeite. Op ieder gewenst tijdstip de auto terug brengen d.m.v. sleutelkluis, fijn geregeld!

• Communicatie

kon niet leveren wat besteld was

geen auto die besteld was moesten om weg te kunnen een grotere maar ongeschikte lage auto waardoor mijn vrouw bijna niet in en uit de auto kon komen.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

De service was top en de verhuurde auto was klasse. En zou zo weer een auto bij Autohopper willen hu

Mijn ervaring bij autohopper was gewoon een uitstekend ervaring. Zou zo weer een auto bij hun huren . En de auto waar ik in gereden was helemaal top Dankjewel voor de goede ervaring en service Mvg harm

• Vestiging: Heerenveen

Excellent car, excellent service

The staff was great and I had a good experience. Deposit is high (750 euros) but necessary to keep drivers in check. I'll rent from Autohopper again. Thanks!

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Kampen
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Prettig contact duidelijk meegaand en zeer vriendelijk

Prettig contact duidelijk en waar voor je geld

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Alles netjes in orde!

Het enige wat mij stoort is dat je geen creditcard kan gebruiken voor de borg. Ook het terugstorten van de borg laat op zich wachten. 7 september auto gehuurd voor 1 dag, het is nu 11 september en nog steeds is de borg niet teruggestort. Verder hoop ik dat mijn paspoort copie gedelete wordt, ik heb daar geen kijk op.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Service N.v.t.

Super klantvriendelijk

Mooie bus, hier past meer in dan ik had gedacht. Gebruikt voor verhuizing. Service in Assen was perfect. Super klantvriendelijk..!!

• Vestiging: Assen

alles korrekt geregeld

zie boven

• Vestiging: Maastricht
  • Communicatie

Goede service en comfortabele auto voor een klein prijsje

Zeer last minute een auto gehuurd. Snel en vriendelijk geholpen en een splinternieuwe voor een prima prijs.

• Vestiging: Nijmegen

Top ervaring!

Zeer goede service en top auto! Ik kom zeker terug.

• Vestiging: Hillegom

Toppers!!

Mijn ervaring met jullie is top!! Goede en nette service! Auto kregen wij netjes geleverd en de service was ook ten top! Ik zal zeker vaker bij jullie een auto huren! Verder niks op aan te merken Dank je wel

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Goed advies en vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke medewerkers die goed advies gaven over wat voor bus het beste aan zou sluiten bij onze behoeftes.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Mooie nieuwe bus! En lekker ruim!

Een dag een grote bus gehuurd voor verhuizing. Alles verliep erg goed!

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Prima bakwagen om mee te verhuizen

Vriendelijke ontvangst, goede service en prima wagen

• Vestiging: Rijssen

Boogschutterstraat 1-43