Professionele en vriendelijke service

Professionele en vriendelijke service, op korte termijn een bestelbusje kunnen reserveren

• Vestiging: Voorhout

Goed geregeld, fijn personeel

Erg aardig personeel, snel geregeld en zijn eerlijk over de schade die al op de auto zit.

• Vestiging: Tilburg

Bovenverwachting

Alles verliep goed. Leuke sociale mensen die graag uitleg geven en ook tijdens het gebruik bereikbaar zijn. Duidelijke uitleg waar ze goed de tijd voor nemen. Hele goede ervaring!

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Schoon, ruim en uitstekende service!

Het reserveringsproces liep gesmeerd! Bij ophalen kon ik de bus zo meenemen, en die bleek gloednieuw! Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Het verhuispakket wat we erbij hadden gehuurd kwam goed van pas. De medewerkers waren erg behulpzaam en klantgericht. De auto kon ik 's avonds na sluitingstijd weer terugbrengen, waardoor het qua timing allemaal perfect paste. Oftewel: diktevreden!

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Genoten van fijne vakantie in perfecte huurauto.

Keurig geholpen met afhalen alles werd tot in de puntjes geregeld bij de afhaling. Ondanks de drukte met vaste klanten bij de balie. Bij terugkomst werd de auto snel en klantvriendelijk ontvangen de factuur kwam razend snel, dus kon ik alles prettig afhandelen.

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Erg goede bus gehuurd. Als nieuw. Alles perfect geregeld. Goede balieafhandeling.

Topbedrijf om zaken mee te doen. Bij een volgende 'verhuizing' zal ik direct naar Autohopper gaan. Geen gezeur. Ze doen wat er op de website staat. Gewoon een verademing

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Goeie bus, prima geholpen, lekker dichtbij.

Nette, probleemloze bus, die deed waarvoor ik betaald had. Goed geholpen, geen gedoe.

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

Heel goede ervaring met Autohopper!

Even zat ik zonder auto maar dat was opgelost door het huren van een leuke auto bij autohouder. Prijzen zijn zeer redelijk en de service was top. Na het terugbrengen werd ik netjes naar het station gebracht. Erg tevreden!

• Vestiging: Zwolle
  • Deskundigheid N.v.t.

Uitstekende ervaring.

Goede service, fijne auto, schoon en goed verzorgd. Kortom, een geweldige ervaring!

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Goede auto, maar geen medewerkers aanwezig

Het auto was erg goed, schoon en verder niks mis mee. Jammer was wel dat ik het auto op zondag wilde halen, maar dat was niet mogelijk omdat ze dan gesloten zijn. Dus ik moest een dag vroeger komen. Echter was er dan helaas ook geen medewerker aanwezig en ik werd gevraagd om het contract bij de carwash naast het kantoor te tekenen. Dit was in principe okay, maar het bestelde navigatie systeem werkte niet en van de carwash kon het natuurlijk niemand fixen. In het eind kwam ik ook uit, maar eigenlijk verwacht ik wel dat er op een zaterdag iemand op kantoor aanwezig is. Beoordeling benden over de locatie in Blijdorp dus op basis ervan dat ik geen echte medewerker heb kunnen spreken, behalve aan het telefoon.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Niets op aan te merken

Door het verdwijnen van autoverhuur De Birkt terecht gekomen bij Autohopper en de eerste ervaring is zeer positief geweest.

• Vestiging: Soest

Super fijne auto

Goede service, een mooie nieuwe auto en voor een goede prijs!

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

ik wordt heel goed behandeld enmooie auto gehad

Heel goed gegaan, alles was gewoon goed

• Vestiging: Venray
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Scherp geprijsd, jong modern wagenpark

Vriendelijk en adequaat geholpen. Prijzen zijn zeer concurrerend. Autohopper heeft een jong en modern wagenpark.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Uitstekend geregeld, en de auto was precies wat wij nodig hadden.

De Hyundai Tuscon was een mooie auto, met veel veiligheids extras die goed voor mij waren. De beste auto die ik tot nu toe gehuurt hebt! Het gebruik van de E-hybrid was een beetje onduidelijk en heeft ons waarschijnlijk geen benzine bespaard.

• Vestiging: Utrecht

Perfect geregeld!

Voor de verhuizing heb ik eenvoudig een bakwagen gehuurd, de auto verkeerde in keurige staat en er zit (heel handig) een laadklep op. Qua prijs en service is Autohopper zeker aan te raden!

• Vestiging: Den Helder

Hopper is een topper.

Goede service, snelle reactie op mails, goede uitleg en prima vrachtwagentje. Tegen een gunstige huurprijs. Onze verhuizing liep op rolletjes hierdoor. Een aanrader!

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Autohopper zonder zorgen

Met een weekend Hamburg voor de boeg, vertrok ik op zaterdag heel vroeg, In de zonnestralen van de morgen, In mijn Autohopper Aygo, zonder zorgen, Ik voel me ook zo lekker vrij als ik in een Autohopper-auto rij.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Verhuur van de Trendhopper bakwagen ging professioneel en klantvriendelijk.

Om 8 uur stipt aan de balie om de auto af te halen. Direct werd de afhandeling van de verhuur verzorgt. Een goede uitleg over de werking van de auto. Na afloop van de "verhuizing" de auto dezelfde avond nog in kunnen leveren. Al met al een tevreden klant erbij. Super!

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Duidelijk, snel, voordelig en ook nog eens goed

Erg overzichtelijke website. Gemakkelijk om een keuze te maken waarna er snel een bevestiging volgt. Bij de lokale vestiging bijzonder vriendelijke ontvangen en er werd ook nog meegelopen om zaken nader aan te duiden (ook goed dat de schades die op huurformulier stonden aangegeven door de verhuurder geroofd werden om misverstanden te voorkomen). Kwaliteit van van de bus was uitstekend (schoon, geen mankementen, reed prima). Erg tevreden over Autohopper, volgende keer dat ik een auto wil huren ga ik op zeker hier als eerste kijken of ik kan slagen!

• Vestiging: Spijkenisse

Prima huurauto makkelijk geregeld

Snel een auto nodig ? Autohopper is de juiste en voordelige keuze. Snel en makkelijk voor een opruimklus veel kunnen vervoeren naar de milieustraat. Goede service!

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Goede service, nette auto, soepele gast

Gewoon snel geregeld, heldere communicatie, nette en schone auto.

• Vestiging: Woerden

Goed bedrijf!

Busje gehuurd. Prima bus . Schoon .verhuisdekens prima reële prijzen . Goede uitleg over de bus .kortom een goede ervaring.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Fijne auto dichtbij

Prima auto, goede uitleg en nette prijs.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Vlotte service meedenken en zeer vriendelijk

We wilden vanaf zondag een busje huren. Dat was geen probleem en vanaf 12 uur stond een schone bus klaar. De huur moest verlengd worden en ook hierbij kon er geschakeld worden. Bij inleveren vriendelijke servicegerichte afhandeling. Fijn bedrijf!!

• Vestiging: Losser

Boogschutterstraat 1-43