Uitleg van alles en de extra tijd die ze in je steken om te zorgen dat je tevreden de weg opgaat is meer dan voldoende.
Alles was snel geregeld naar wens . Terug brengen van de bus op aangepaste tijd was ook geen probleem na telefonisch contact. Volgende keer zeker weer hier naartoe .
Verhuisbus gehuurd. Vriendelijke medewerker achter de balie. Mooie wachtruimte. Geven uitleg van de bus en eerder gemaakte schade al doorgenomen (gemaakt door anderen) voor het voorkomen van problemen. Bus mochten we na sluitingstijd inleveren en hoefde niet op de volgende dag te wachten. Top!
Super makkelijk online aanvraag gedaan binnen 1 dag al de bevestiging gehad. Goeie service en uitleg op locatie over het voertuig. Goeie auto's rijden lekker en bij teruggave ook heel snel en makkelijk geregeld. Zou het zeker aanraden als je een keer een busje nodig hebt.
Goede service en mooie auto Zeker de moeite waard om in de toekomst weer een auto te huren Super mooi bedrijf
De reservatie en het contact was super snel en vriendelijk. Ook bij het ophalen en afgeven ging alles snel. Fijne auto!
Ik heb een prima ervaring gehad. Auto was schoon, fijn dat ik gebruik kon maken van service van hondje, dekens en spanbanden. Klein min puntje. auto was volgens mij niet helemaal afgetankt. Moest bij 20 liter tanken terwijl ik ongeveer 100 k gereden heb.
We hadden drie personen busjes gehuurd. De afstemming verliep goed, de medewerker dacht goed mee met praktische dingen. Alles werd verzorgt, zelfs de benodigde milieu stickers werden geregeld voor vertrek.
Goede ontvangst duidelijke uitleg goede communicatie Geven aan waar de krassen e.d. zitten
Voor de verhuizing was het huren van een grote bus een uitkomst. Website was helder en reserveren makkelijk. Bij ophalen snelle service.
Geen gedoe, lekker snel en een mooie schone auto
Heel goede service , vriendelijke personeel. Echt een aanrader!
Je krijgt wat je besteld. Goede uitleg voor gebruik. Wel al op vrijdag moeten ophalen want zaterdag dicht. Parkeren van zo'n grote wagen (> 2.4m hoog & >6m lang) mag in oosterhout maar in een paar straten. Dat hadden ze er wel bij komen vertellen bij 't ophalen. Was gelukkig op tijd toen de handhaving erbij stond.
Ondanks het feit dat ik zaterdagochtend nog een bestelbus nodig had voor dezelfde dag, is het toch gelukt deze te kunnen huren!
Prettig en correct
Zaterdag deed mijn auto het niet meer Werd enorm goed geholpen Mijn auto bleef achter en kreeg een vervangende auto Wat een top service En mijn auto gemaakt Klant erbij Bedankt
Wij maakten voor het eerst gebruik van Autohopper. Het is prima bevallen.
Inmiddels de 3e keer dat ik een busje huur bij dit bedrijf en alles is vooraf goed duidelijk. Reserveren gaat vlot. Ophalen en inleveren gaat vlot. Goeie service. Ruime voorraad voor wat je ook maar wilt vervoeren. Volgende keer zal ik weer daar een busje huren.
Snelle service en zeer behulpzaam en flexibel
Vrindag online een busje gereserveerd. Deze was voor zaterdag niet beschikbaar. Telefonisch contact gehad. Er is een prima alternatief aangeboden. Dus geen gedoe en wij konden zaterdag doen wat wij moesten doen.
Zou de volgende keer bij jullie huren! Ga zo door met jullie service!
Eerder hebben wij al een bus gehuurd nu een kia picanto omdat onze eigen auto kuren had. De service en personeel zijn SUPER (om in 1 woord te zeggen) als we weer een auto nodig hebben of bus zullen wij zeker weer als eerste naar hier naar toe gaan. Kan een ieder dit aanbevelen om te komen huren, Onderhoud en overige wat er allemaal mogelijk is.
Bakwagen gehuurd om te verhuizen; nette (vrij) nieuwe auto, goed onderhouden en zowel cabine als bak was keurig schoon. Ook service was erg goed; er werd goed meegedacht bij het ophalen. Ook makkelijk om de wagen in te leveren middels de sleutelkluis.
Super service zowel bij ophalen als brengen. Uiterst vriendelijke mensen die heel duidelijk zijn over de overeenkomst, de financiën de borg en werking van het voertuig. Fijne wagen met een zee aan ruimte, kon alles in 1 keer verhuizen. Tip kijk of er iemand iets wil verhuren voor de terugweg, dat scheelt in de kosten en beter voor het millieu.
Ik heb een Kia Picanto gehuurd afgelopen zaterdag. De medewerker nam goed de tijd voor de gegevens, controle van het voertuig en uitleg over de auto en retour auto. Als huurder vind ik dit zeer fijn. Ook constateerde de medewerker zelf nog een extra schade, en vermelde dit gelijk op het formulier. Nadeel van het tijd nemen is; Dat degene na mij "lang" moeten wachten totdat zij aan de beurt zijn. Een tips zou dan ook zijn; Om niet alle klanten op één en hetzelfde tijdstip te laten komen. De auto zelf was super netjes en volledig afgetankt (Dit heb ik bij andere partijen wel eens anders meegemaakt). Het inleveren was ook zeer gemakkelijk en de eindfactuur kreeg ik ook direct. Gewoon simpel en netjes
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn