Uitstekend geregeld.

Eén keer een auto gereserveerd bij Autohopper. Het model dat ik graag had gehad, was helaas niet voorhanden. Maar heb dat geenszins als storend ervaren; dat kan nu eenmaal gebeuren. Zeer vriendelijk geholpen ook. Tsja, kan een heel verhaal tikken hier, maar ben gewoon dik tevreden. :-)

• Vestiging: Venray

Zeer tevreden!

Goede service en vriendelijke mensen!

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Zeer snel en makkelijk om een busje te huren

Ik had een busje nodig om wat spullen op te halen. De medewerkers waren zeer vriendelijk en professioneel. Ik kreeg duidelijk uitleg en kon snel een geschikte busje krijgen. Na inlevering was alles duidelijk en de prijs was prima. Zeer de moeite waard om nog een keer een busje te huren.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Snelle reactie en fijne service

Het huren van een auto ging vlot en gemakkelijk. Autohopper is makkelijk te bereiken en vriendelijke mensen.

• Vestiging: Arnhem

No nonsense, very good

Service is excellent. The van itself I have no complaints. It was the 21m2 van with tailgate. just one remark: It lacked parking sensors, which I can imagine people would prefer.

• Vestiging: Eindhoven
  • Deskundigheid N.v.t.

Snel en duidelijk

De auto huren ging soepel, ik werd goed geholpen en de auto was perfect. Alles was mogelijk ondanks het vele onduidelijke contact van mijn kant

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Goed materieel en fijne service!

De website voor het reserveren van de te verhuren auto’s / bussen is zeer overzichtelijk. De voorwaarden zijn ook duidelijk omschreven. Bij het reserveren via de website krijg je keurig een bevestiging per e-mail. De service bij de vestiging was erg fijn. Het gebruik van de bakwagen met laadklep wert keurig uitgelegd. Afhandeling van de betaling en borg verliep ook vlekken loos.

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Auto rijd zeer goed viel mee met tenken

• Vestiging: Oosterhout

super geregeld helemaal top

Vriendelijke medewerker bij de balie, alles duidelijk verteld, gewoon helemaal top ga zo door.

• Vestiging: Barneveld
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Top geregeld, goede service

Heel goed geholpen, vriendelijk personeel en fijne auto.

• Vestiging: Veenendaal
  • Communicatie

Alles wat je verwacht van eenautoverhuurder

Vanaf het eerste contact tot het afronden is alles soepel en prettig verlopen. De qualiteit van de verhuiswagen was een 10/10, vooral in verhouding tot de prijs. De medewerkers van Autohopper zijn zeer vriendelijk, goed bereikbaar en hulpzaam. Met plezier raad ik Autohopper aan voor iedereen die op zoek is om een auto te huren.

• Vestiging: Leiden

Michal

Fantastic place, the best people.

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Prima bestelbus en vriendelijke contactpersoon (Jolanda)

De bus was snel geregeld en was tiptop in orde. Snelle en professionele aanpak door Jolanda. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Retourneren van de bus ging erg makkelijk en praktisch. Een aanrader wat mij betreft en ik ga mondeling reclame voor jullie maken.

• Vestiging: Hilvarenbeek

Goed bedrijf

Ze zijn professioneel,klantvriendelijk en geeft hele goede service. Ik ben zeer tevreden en ik zou iedereen aanraden,als je een auto wilt huren om naar autohopper te gaan.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Goede en duidelijke service

Goede en duidelijke service. Vriendelijke mensen. Geen gedoe.

• Vestiging: Weert

Prima auto

Ik had een Toyota Aygo X gehuurd, prima auto. Ook de verhuur en het terugbrengen gingen vlot.

• Vestiging: Maastricht

Goed vervoer voor verhuizing

Goede laadwagen, alleen ze waren de steekwagen vergeten terwijl we het van te voren nog gevraagd hadden of die erin zat. Hierdoor extra kilometers moeten maken wat op ons verrekend is.

• Vestiging: Emmen
  • Communicatie

op zich prima maar afhalen kan sneller

Op zich goede ervaring met vestging Hilversum, Busje traffic G6 gehuurd , Bij de afhaling lang moeten wachten op zaterdag want maar 1 man personeel. Verder 2 schades en onjuiste km stand stonden niet op het inspectierapport, is bijgewerkt , Slordig ! De Bus was verder prima niks bijzonders.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Geen gedoe, gewoon makkelijk huren

Busje nodig voor een verhuizing in het week-end - reservering was eenvoudig gemaakt, ophalen kostte minder dan 10 minuten, terugbrengen was een kwestie van auto parkeren en sleutel in de key-drop. Op maandag de afrekening ontvangen en de borg retour. Echt totaal geen probleem.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Last minute een verhuisbus met laadklep!

Onverwacht een verhuisklus. Donderdag om 17:15 gebeld en vrijdag ochtend kon ik de verhuisbus ophalen! Bus was goed afgetankt. Betalen van huurprijs en borg via pin. Maandag ochtend heb ik de borg al weer terugontvangen. De laadklep is ideaal voor laden en lossen van grote, zware spullen.

• Vestiging: Roosendaal

Super service

Allemaal super snel geregeld om ons probleem op te lossen. Zeer snelle afhandeling en vriendelijke klantenservice. Denken goed met je mee!

• Vestiging: Uden
  • Communicatie

Prima wagen en eenvoudige bediening.

Goede uitleg van gebruik, de auto ziet verzorgd uit en rijd als een personenauto.

• Vestiging: Zierikzee

Top!

Snel en gemakkelijk in omgang. Top service!!

• Vestiging: Mijdrecht

Goedkoop en nette auto

Vanwege drukte in het weekend kon ik de auto al op vrijdag ophalen. Dat was voor mij erg fijn. De auto zelf was nog vrij nieuw. Vrij comfortabel allemaal. Afhandeling was snel en eenvoudig. Ik kom zeker nog een keer terug.

• Vestiging: Amersfoort

Prima service!