Wij kwamen laat in de morgen op de bonnevoi bij de Jebbink garage in Zutphen binnen om voor dezelfde dag een auto te huren, en hoewel hun eigen wagenpark al leeg was, hadden zij binnen 10(!) minuten van hun filiaal een auto afgeleverd…fantastisch! De receptioniste was super vriendelijk en had alles bliksemsnel geregeld, het kon niet beter hoor.
Voor verhuizing een weekend gebruik gemaakt van een bus. Zeer schone en fris ruikende bus. Communicatie vooraf en achteraf heel duidelijk en prettig.
In Harmelen een bestelbus gereserveerd. Omdat de bus die ik wilde huren niet beschikbaar werd mij een bus die een maat groter was aangeboden tegen een zeer gunstige prijs. De gehuurde bus was zeer netjes en had weinig kilometers op de teller. Ook al moest ik bij het terugbrengen van de bus even geduld hebben vanwege de drukte, eenmaal aan de beurt werd alles keurig en heel duidelijk afgehandeld. Kortom....voor herhaling vatbaar.
Hi Ton, Wat goed om te horen dat de vestiging je toch nog heeft kunnen helpen met een andere bus, daar worden we blij van! Team Autohopper
Er werd heel makkelijk omgegaan en alles werd goed geregeld. Verder was de auto ook in een goede staat en ik heb geen negatieve punten te benoemen
Hoi Timo, Wat fijn om te horen dat Autohopper Den Bosch je goed heeft kunnen helpen. Team Autohopper
De eerste keer voor ons bij dit bedrijf, werkelijk fantastisch. Hele lieve mensen daar en goede uitleg. Mooie ruime bus gehuurd voor de verhuizing. Niet verder zoeken gewoon hier naar toe gaan. Mochten we ooit weer een auto of bus nodig hebben gaan we hier zeker terug. Aanrader !!!!!
Van het begin (eerste telefonische contacten) tot het uiteindelijk inleveren van de huur-auto (Toyota ProAce personenbus) waren advies en begeleiding van Autohopper Weert uitstekend ! Denk daarbij aan aspecten als: - de prijsinformatie (zowel op WEBsite als via correspondentie) - de boekings- (en annulerings)voorwaarden - de kennis over het te huren voertuig (in ons geval een 6-persoons personenbus, volgens de Winterpret-deal van Autohopper), maar ook over alternatieven daarvoor - advies t.a.v. exact te huren voertuig in vergelijking met alternatieven (o.a. met kennis van verbruikscijfers, zitcomfort en details van de uitvoering, zoals navigatie en cruise control) - de oplevering van de personenbus, met uitleg over functionaliteit, veiligheid en pechhulp En uiteindelijk: - de getoonde flexibiliteit in inlevertijden (gezien onze specifieke wensen) In 1 woord: fantastisch !
Hoi Gerd, Bedankt voor je mooie uitgebreide review, fijn om te horen dat je zo enthousiast over Autohopper bent! Team Autohopper
Heldmaal goed. Fijne auto, zeer goede en vriendelijke service
Ik had een verhuisbusje gehuurd voor één dag. Alles was goed geregeld. Ik kon het busje tijdig ophalen en hij zag er als nieuw uit! Ik ben erg prettig geholpen door de medewerker van autohopper Arnhem. Wat mij betreft is autohopper zeker een aanrader!
Grote bus gehuurd om een kast aan de andere kant van het land op te halen. Een lange rit waar ik enorm tegenop zag maar in de comfortabele, perfect onderhouden grote Renault bus (G11), werd dit een aangename onderneming. Ook bij het verhuur punt werd goed meegedacht over mogelijkheden en opties, heel plezierig. Volgende keer huur ik zeker weer bij Autohopper want dit is echt ontzettend goed bevallen!
Hoi Ellen, Wat fijn om te horen dat wij de rit aangenamer voor je hebben kunnen maken! Team Autohopper
Prettig personeel bij de balie tijdens de reservering, het ophalen en terugbrengen van de huurauto. Zeker voor herhaling vatbaar..
Fijne geholpen auto werd van tevoren goed bekeken voor eventuele krasjes .zelfs autoruit werd ivm bevriezen schoongemaakt. Heel aardige man
Voor een verhuizing een verhuisbus gehuurd. Bij het plaatsen van de reservering al snel gebeld en goed geholpen. Ophalen en terugbrengen ging ook soepel, zijn vriendelijke mensen die met je meedenken.
Netjes en goed geholpen en ook samen met de baliemedewerker om het voertuig gelopen voor eventuele schade. Wel jammer dat onze bestelbus erg vuil aan ons werd meegegeven.
Om wat spullen te verhuizen zicht ik een ruime bus en gevonden. Met een telefoontje en wat informatie vooraf stond de auto klaar, binnen 5 minuten was ik onderweg. Een eerlijke prijs.
Bus stond klaar en kon na snelle afhandeling worden mee genomen. In de middag bij het terug brengen was het alleen sleutel inleveren en weer gaan. Top.
Het huren van de bus ging soepel en hij stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk geholpen.
Keurige auto en voldoet helemaal naar mijn wensen. We hebben een fijne vakantiereis gehad.
Gewoon een makkelijke manier om je verhuizing zelf te kunnen doen, ik ben heel tevreden.
Wij hebben 2 bussen gehuurd en eigenlijk hadden zij er nog maar 1 ter beschikking. Toch hebben zij de moeite genomen om een extra bus te laten komen zodat wij toch 2 bussen konden hebben. Beide bussen waren zeer netjes.
Beste Autohopper Team, Ik heb onlangs een Renault Master G20 gehuurd bij jullie vestiging in Berkel en Rodenrijs, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met jullie service buitengewoon positief was! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk en professioneel geholpen door het personeel. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik precies wist hoe de huur van het voertuig in zijn werk ging. De Renault Master G20 was in uitstekende staat - schoon, goed onderhouden en klaar voor gebruik. Het ophalen en terugbrengen van de auto ging soepel en zonder problemen. Ik waardeerde vooral de flexibiliteit en het gemak van jullie dienstverlening. Het reserveren van de auto online was ook eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Autohopper en zal zeker weer bij jullie huren in de toekomst. Bedankt voor de geweldige service! Met vriendelijke groet, Pieter
Prima auto gekregen voor de verhuizing. Spullen zagen er netjes uit!
service delivered super
Zonder gedoe een keurig nette grote bus gehuurd via Autohopper in Gorinchem. Netjes en vriendelijk geholpen. Prijs en kwaliteit zijn prima in verhouding.
Super geholpen informatie duidelijk, alles stond klaar bij ophalen. Er was een fout opgetreden bij de begin km stand maar bij terugkeer een mailtje en dit was bij de eindafrekening reeds opgelost. Top Marcel.
Zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel, auto tip top in orde. Mocht het weer nodig zijn dan huren wij weer bij Autohopper Hoogeveen
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn