Zeer klant vriendelijk. Er werd goed mee gedacht over hoe het voertuig het handigste gehuurd kon worden.
Zeer goede ervaring, bus was na een belletje meteen beschikbaar.
De mevrouw achter de balie weet snel en vriendelijk de hele procedure uit te voeren zodat ik snel met een nieuwe auto op pad kan.
Het reserveren was snel geregeld via de website en al snel leeg ik een bevestiging dat het was geregeld. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg een keurige ruime bus mee. Deze reed prima en was compleet met navigatie, radio, airco en parkeersensoren. Met terugbrengen werden we goed geholpen.
Na een kleine valse start (internetreservering liep vast; oorzaak onbekend) een goede reservering gehad. Vriendelijk personeel, duidelijk uitleg. de auto stond klaar, volgende dag weer teruggebracht. Geen gedoe en voorschot direct terug. Ik kom zeker terug.
Gewoon perfect!
Via internet was het makkelijk om de verhuiswagen te huren. Alles stond keurig klaar om af te halen en was schoon. Ook het terugbrengen was makkelijk. Mochten we weer een auto nodig hebben, dan komen we hier zeker terug.
Snel geregeld en goede communicatie. Bij het bekijken van de factuur achteraf, dus na inlevering zag ik 8 km als extra op de rekening. Volgens de regels, maar had vanochtend om 7:50 uur niet gehoeven. Pluspunt: borg stond om 10:00 uur weer op de rekening.
Ik ben erg goed geholpen in Amersfoort bij de huur van het busje. Er werd al netjes bijgezegd dat het niet de beste wagen van stal was, dus ik kwam niet voor onaangename verrassingen. Goed voorbereid, snel op pad. En terugbrengen na sluitingstijd was ook heel makkelijk.
Ik werd vriendelijk onthaald, de man die mij hielp was erg open en vriendelijk! Ik kreeg een gloednieuwe Opel Corsa aangeboden en hij legde mij netjes en duidelijk uit hoe de sleutel terug te brengen enzovoort. Geen hogere wiskunde was het natuurlijk maar wel goed om te weten. Prima ervaring, zal hier in het vervolg vaker gebruik van gaan maken!
Een dag gehuurd om onze dochter te verhuizen. Vriendelijk geholpen bij Jan Snel. Duidelijke uitleg, rondje om de auto en onderweg. Volgende ochtend al de afhandeling in de mail Heel fijn en we zouden iedereen aanraden hier te huren!
Alles naar wens niks op aan te merken goed en snel geregeld vriendelijk personeel
Was prima gregeld bij aankomst. Mensen wisten wat ze moesten doen. Wagen werd nog extra gepoetst en ruitensproeier vloeistof gecheckt. Deze man vroeg me zeer belangstellend waar de reis heen ging en was oprecht geïnteresseerd. Parkeren kan nit op terrein, maar in woonwijk is het 2 min. lopen. Is prima. Correcte afrekening volgende dag in mail box en geld teruggestort van borg! Met recht CHILL
Super ervaring met het personeel in Amersfoort. Was mijn fietssleutel kwijt na een dag verhuizen. Kreeg een lift naar het station. Super vriendelijk. Ook een mooie, nette bus.
Prima ervaring, fijne service & de auto reed heerlijk!
Vriendelijk personeel, en een snelle service
Fijn bedrijf, goede service en aardig personeel!
Uitstekend geholpen in de vestiging Leidsche Rijn. Hele prettige auto voor een goede prijs. Een fout van hun kant is ruim gecompenseerd. Aanrader. Ik kom zeker terug!
Wij hebben al heel wat jaren ervaring met Autohopper (Heersmink in Harderwijk). Positieve ervaring! Elke keer krijgen we een nette, verzorgde auto mee... waar niks op aan te merken valt. Aan de balie worden we netjes en correct behandeld. En de afwikkeling naderhand (verrekening extra gereden kilometers, borg, etc.) verloopt zeer vlot. Wij zijn dan ook zeer te spreken over Autohopper!
Goed geholpen, nette bijna nieuwe auto
Vriendelijke bediening en vlotte afwikkeling!
Erg vriendelijke, en professionele,behandeling. No nonsens benadering. Kleine, erg zuinige auto die ruim voldeed aan het door ons beoogde doel.
ik had voor één dag een autootje nodig om de laatste spulletjes te verhuizen. De service bij autohopper was voor mij precies goed omdat het niet duur is en makkelijk te bereiken. Extra was dat er ook super vriendelijke mensen werken! Heel fijn!
Zeer tevreden, netjes geholpen, geen gezeur en duidelijk, voor mij dus uitstekend.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn