Goede klant service en snelle afhandeling

Goede klant service en snelle afhandeling

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

Prima bus, schoon afgeleverd en heeeeeel goede service !!!

Prima bus, schoon afgeleverd en heeeeeel goede service !!!

• Communicatie

Top busje en prima service

Prettige en heldere communicatie op voorhand. Ophalen werd serieus genomen. Samen de bus gecontroleerd op schade, alles duidelijk uitgelegd. De bus zelf was fonkelnieuw, helemaal niks op aan te merken. Inleveren was ook goed, weer samen rondje om en in de bus, samen kilometerstand opgenomen. Eindfactuur nog dezelfde avond binnen gekregen. Volgende keer komen we hier weer terug als we een busje nodig hebben.

• Vestiging: Mesch
  • Communicatie

Alles is prima geregeld, een ruime bakwagen gehuurd die prima reed

Wij moesten een bank halen en huurden daarom een bakwagen (20m3). Deze stond netjes klaar en we werden prima geholpen. De auto reed top, en was zelfs vrij nieuw. Wij zijn zeer tevreden!

• Vestiging: Zierikzee

Alles perfect

Fijne wagen, communicatie vooraf was helder en duidelijk, alles ging zoals je hoopt. Als ik nog eens ga verhuizen (ik moet er nu niet aan denken) dan huur ik zeker weer hier een verhuiswagen. Bedankt!

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Anders

Geweldig!

Na zonder mijn schuld mijn auto Total loss was gereden, heb ik twee weken in een Kia picanto mogen rijden. Prima auto, en gaf mij de tijd om op zoek te gaan naar een andere auto. Bedankt autohopper, voor deze fijne ervaring na een hele nare ervaring…

• Vestiging: Huizen

Super service!

De auto was top en service super!

• Communicatie

Goede service en goede bestelbus

Vrij nieuwe bestelbus in gebruik gehad! Ideaal voor een snelle verhuizing Ipv veelvuldig met de aanhangwagen op en neer (vooral met het slechte weer). Pick up en drop off van de bus was zo gebeurt en alles netjes geregeld.

• Vestiging: Waalwijk
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Geweldig geholpen en nette auto

Zijn bij het ophalen netjes geholpen met een duidelijke uitleg over de auto en een goed en duidelijk huurcontract. Auto was keurig netjes en brandschoon. Bij terugkomst auto ingeleverd en weer keurig geholpen. Garage van Steyn verdient wat mij betreft een dikke pluim!

• Vestiging: Voorhout

alles was goed geregeld

Afspraak goed nagekomen. Duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerkers.

• Vestiging: Boxtel

Excellent

Goede service Pim legt alles duidelijk uit en is zeer behulpzaam.

• Vestiging: Barendrecht

Prima geregeld

Met spoed voor een week een auto nodig, was allemaal zo geregeld. Nette auto voor een redelijke prijs. Als ik hem langer nodig had was dat mogelijk en eerder terugbrengen ook. Mocht het nodig zijn weet ik waar ik volgende keer terecht kan.

• Vestiging: Honselersdijk
  • Communicatie

Uitstekende en prettige service!

Ik heb voor een week een elektrische auto gehuurd. Het hele traject - ontvangst, behandeling, huurauto, afhandeling - verliep vlot en zeer prettig.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Fijne en grote bus, snel geregeld!

Fijne en grote bus, snel geregeld!

• Vestiging: Odoorn

Recommend!

We are very pleased. The staff were extremely kind and courteous. The service became very fast, without intrusion of unnecessary services. And the car even exceeded our expectations. We recommend!

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Goede auto voor een goede prijs

Ik ben netjes gebeld toen de bestelde auto niet beschikbaar bleek. Goede auto meegekregen voor een goede prijs. Prima ervaring!

• Vestiging: Hoofddorp

Bestelbus helemaal top!

Ondanks het ontbreken van het aangevraagde steekkarretje toch veel plezier van de bestelwagen gehad! Spil en span en reed als een zonnetje. Bij het voltanken klopte ons inziens het aantal liters niet, en ook het aantal gereden kms bij terugkomst. Dit werd heel sportief opgevat en we zijn er samen goed uitgekomen.

• Vestiging: Amersfoort

Prima service, schone auto

Fijn rijdende auto, veel ruimte achterin, vriendelijke service, gewoon prima

• Vestiging: Middelharnis

zeer nette bus

De bus die ik heb gehuurd bij Autohopper was in zeer nette staat, dit heb ik bij andere verhuur bedrijven wel anders meegemaakt. Fijn bedrijf en alles goed afgehandeld. Aardige medewerkers.

• Vestiging: Almere

Snel en goed geregeld

Ik kon snel een zeer goede auto huren voor een goede prijs. De auto was zeer comfortabel. Ik kon ze telefonisch direct bereiken met een vraag en kreeg direct een goed antwoord. Het bedrijf is zeer flexibel en denk met de klant mee. Zou het zeker aanraden.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Fijne bus, goede service.

Werd netjes geholpen, bus na gekeken, daarna een goede uitleg gekregen. Goede bus, rijdt lekker.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

De service heb ik prettig ervaren en het was duidelijk

De service in Zevenbergen heb ik als prettig ervaren en duidelijk. Ik kom de volgende keer zeker weer terug om daar een voertuig te huren. Helaas door de drukte heb ik geen foto kunnen maken van het voertuig op locatie.

• Vestiging: Zevenbergen

Top service!

Simpelweg fantastisch

• Communicatie

Prima bus voor een verhuizing

Aardig personeel, Goede service en het allerbelangrijkste een kwalitatief goede bus.

• Vestiging: Steenwijk

Top service!!!

Top service, erg vriendelijk personeel, heel goed geholpen , goeie bus !! Was erg tevreden, volgende keer weer daarheen !!

• Vestiging: Steenwijk

Boogschutterstraat 1-43