Altijd een goede service!

Met regelmaat huren wij zakelijk een busje/bus bij Autohopper Etten-leur. Ze denken altijd mee en zijn voor ons altijd erg flexibel. We komen er dan ook steeds weer graag terug!

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Vriendelijk, goede prijs,duidelijk en correct!

Zaterdags gehuurd, zaterdagavond ingeleverd, sleutels in brievenbus en maandagochtend vroeg een correcte eindfactuur via de mail en retourgeld weer op de rekening. Zeer tevreden over vriendelijke behandeling en uitleg, en heel goed ook de afhandeling na terug brengen.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Communicatie

Hele goede en snelle service.

De verhuurde bus was schoon en netjes en van zeer recente datum. De uitleg was helder en de verhuurder was flexibel in het retourneren. Sleutelbox was handig in het weekend. Kort en goed: Schoolvoorbeeld van een uitermate service gerichte verhuurder.

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Geweldig geholpen door fijne mensen, tot de volgende keer

• Vestiging: Alblasserdam
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Na mailproblemen ben ik heel erg goed geholpen.

Ik had per e-mail een aanvraag een offerte gestuurd. Deze bleek niet ontvangen. Na een 2e e-mail verstuurd te hebben en fysieke navraag bij de garage kreeg ik uiteindelijk mijn offerte (als reply op mijn eerdere e-mail, want direct mailen naar mij lukte ook niet). Waarschijnlijk ivm genoemde problemen mbt de mailwisseling heb ik extra vrije km's en gratis 2e rijder gekregen. Hier was ik erg blijk mee. Met betrekking tot het ophalen, denken ze erg met de klant mee. Ik kon de auto al een dag eerder ophalen, zodat onze reis naar Zwitserland de volgende dag vroeg (paar uur voor opening van de vestiging) kon aanvangen. Waarschijnlijk omdat ik de schone auto eerder kon ophalen, hadden ze bij het schoonmaken een zwart T-shirt in kofferbak en stukje verpakking in bijrijdersdeur over het hoofd gezien. Zowel bij navraag naar offerte, als bij ophalen en retourneren van de auto ben ik erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

• Vestiging: Zutphen

Uitstekende service

Medewerker dacht mee en heeft op slimme wijze mij toch kunnen voorzien van deze bus.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Keurig en correcte af- en behandeling

Makkelijk te boeken. Attente behandeling bij het ophalen. Simpele procedure voor het weer afleveren op zaterdag.

• Vestiging: Soest

Perfecr

Goede service, fijne auto. Netjes geregeld allemaal! Toppers

• Vestiging: Zevenaar

Mooie bus.

Correcte bevestiging. Afspraken goed nagekomen. Prettige medewerker.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Goede service, leverd wat het beloofd

Busje gehuurd bij auto hopper, Met extra verzekeringen, verlaagd eigen risico en 1 dag eerder ophalen etc voor 1 dag ongeveer 130 euro, heel de dag meegereden en 28 euro diesel betaald. Heerlijke nieuwe bus met power, reed geweldig, achteruit camera was ook fijn. In de nacht de bus terug gebracht en de borg diezelfde dag al terug.

• Vestiging: Oosterhout

Goede snelle service

Verlengen van de huurperiode ging makkelijk, zonder van auto (gloed nieuw) te hoeven wisselen. Borg direct na inleveren teruggestort.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Zeer netjes geholpen

Reservering gemaakt voor de bus dat ging al zeer goed . Bus op gehaald mooi schoon van binnen keurige uit leg gehad top Zal hem zeker nog een keer daar huren . Mvgr gr André van Drie

• Vestiging: Meppel

Top bedrijf

Sochtends gebeld met een probleem met me auto en ik kon gelijk een bus huren. Mooi en flexibel bedrijf een aanrader.

• Vestiging: Gorinchem

Relaxed en compleet

20m3 verhuisbus gehuurd met laadlift, steek kar, hondje, dekens en spanbanden. Auto was netjes, laadbak ook mooi schoon en droog. De dekens leken wel gewassen. De service bij Ton was ook goed, relaxed en compleet. Geboekt via de website, werd vrijwel direct telefonisch bevestigd.

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Fijn lokaal verhuur bedrijf!

Mooi nieuwe renault bakwagen gehuurd om te verhuizen in Druten. Makkelijk te bedienen laadklep en fijne achterdeur, wat toch wel erg makkelijk is. Ook het reserveren erg eenvoudig en overzichtelijk. Ik heb gehuurd in Druten bij carwash Druten, vriendelijke mensen en correcte uitleg bij het ophalen en nette afhandeling bij het terug brengen. Ik ga zeker terug naar dit autohopper verhuurbedrijf aangezien ik ook al vaker meegemaakt heb, dat het ook echt slecht kan gaan met vaak oude niet zo fijne auto’s helaas!

• Vestiging: Druten

Auto prima

Bij afhalen was de dame aan de balie vriendelijk echter er kwam een man bij staan waarschijnlijk baas die geen goedemorgen zei en zich ermee bemoeide .

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Autohuur prima, terugbetalen borg slecht

Autohuur zelf ging prima. Aflevering eveneens. Terugbetaling borg, vooralsnog een drama. Wacht nu al een week op terugbetaling, omdat men een achterstand heeft. Na opnieuw gebeld te hebben is de verwachting gewekt dat het de volgende dag op de rekening zou staan. Dat bleek niet het geval, betreffende persoon is afwezig op vrijdag. Nu wachten op maandag. Telefonisch 100% garantie gekregen dat het goed gaat komen. Na 1 week ben ik sceptisch geworden en heb aangegeven dat indien het maandag niet in orde is, ik me genoodzaakt zie juridische stappen te ondernemen. Conclusie: prima verhuur met een nare bijsmaak

• Vestiging: Eindhoven

Perfecte service

Vriendelijke medewerkers goede bediening, auto in zeer nette staat. Auto werd afgeleverd met goede uitleg en instructies. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde.

• Vestiging: Voorhout

Uitstekende ervaring

Heb mijn vaste autoverhuur bedrijf gevonden, snelle en soepele service, eindelijk een verhuurder die niet het gevoel geeft een klant te zijn ipv een crimineel.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Supermakkelijk online verhuisauto geregeld Bij ontvangst van de auto zeer vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg hoe de auto werkt Goed contact over T tijdstip van ophalen auto Ik ben zeer te spreken

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders

Alles prima geregeld

Ik ben tijdens het reserveren fijn te woord gestaan. Alles keurig van tevoren geregeld. Op de dag zelf was mijn gehuurde bus niet aanwezig omdat de vorige huurder hem langer wilde lenen. In plaats daarvan een kostenloze upgrade, dus een grotere bus, gekregen. Fijn!

• Vestiging: Werkendam

Top service

In mijn onnozelheid had ik een een week later gereserveerd. Geen probleem, kreeg gelijk een bus mee om zoonlief te verhuizen. Top klasse

• Vestiging: Gorinchem

Fantastisch

Hele fijne ervaring gehad. Vriendelijk ontvangen. Daarnaast was de auto die ik had gehuurd niet beschikbaar maar daarom kreeg ik een upgrade voor dezelfde prijs als van de auto die ik had gehuurd. Hele fijn auto om mee te rijden. Verder vriendelijk, makkelijk huren zonder gedoe . Aanrader !

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Snelle dienstverlening als je belt en alles ligt klaar als je de auto komt ophalen

We hadden met spoed een busje nodig. Eigenlijk voor de zaterdagochtend, maar toen ik vrijdagmiddag belde was alles voor zaterdag al verhuurd. Maar er was wel die middag nog een busje beschikbaar. Dus met snel schakelen stond er een halfuur later een bus klaar. Sleutels mee en rijden maar. Was het toch nog die middag gelukt. Top service.

• Vestiging: Baarn

Gewoon super!

Ik heb twee bakwagens gehuurd bij William in Meppel. De cabines van wagens waren superschoon en de wagens zelf ook, ze leken wel nieuw. De uitleg was helder en vriendelijk. De wagens reden prima! Als ik nog weer een busje of bakwagen nodig heb zal ik die zeker weer bij autohopper in Meppel bestellen.

• Vestiging: Meppel

Boogschutterstraat 1-43