Alles was super
Perfect geregeld. Auto stond optijd klaar, belletje voor het afhalen. Vriendelijk personeel en een eerlijke prijs!
Ik heb een auto ongeluk gehad en mr uit duizel heeft alles netjes met de verzekering en mij geregeld ik kon de auto per direct ophalen en weer rondrijden ik wil pim uit duizel persoonlijk ook bedanken voor zijn hulp en snelle handelen en vriendelijkheid
Prima bus gehuurd en alles is heel netjes afgehandeld
De bus met ruim voldoende laadruimte is voorzien van een laadklep wat het laden zeer vereenvoudigd. Ook bij zware belasting ligt de bus goed op de weg en is er ruim voldoende vermogen. De snelheid is netjes begrensd op 130km/uur, ook dan is er goed mee te rijden. Met snelheden tussen 110 en 125(echte)km/uur is het verbruik 12.6 liter per 100km vanwege de hoge bak redelijk gebruikelijk.
Gisteren voor een dagje een sprinter gehuurd. Afhandeling ging snel en makkelijk. Aardig personeel. Ik zou zeggen tot de volgende keer!!
Over de eigenaar kan ik alleen maar positief zijn. Hij verdient absoluut 5 sterren voor zijn ontspannen houding en professionele gedrag. Echter, een andere medewerker genaamd Michel vond ik een beetje vreemd.
Bij Niels kan alles, fijn geholpen en nog even een aanpassing doen is zo geregeld. De bussen zien er netjes en verzorgd uit net zoals de verhuispakketten. Echt goede service en zeer vriendelijk geholpen.
Snel en gemakkelijk en heel aardig
De auto stond klaar op het gevraagde moment. De procedure voor teeubrebgen werd toegelicht. Na inleveren werd direct de borg teruggestort. Goed gedaan!
Auto stond klaar zoals gereserveerd, alles aanwezig, alles prima uitgelegd. Ook bij inleveren alles lekker en vlotjes verlopen. Fojne bijkomstigheid is dat deze grote bus heerlijk reed, bij als een gewone auto en zonder allerlei bigelopen ed.
We hadden even een auto nodig voor 1 dag voor een droevige gebeurtenis, een begrafenis, en de auto was voor ons deze dag goud waard. Hartelijk dank
Vriendelijk contact, snelle en prima service.
Ik had een reservering gemaakt. Die was helaas geannuleerd, maar toch hadden ze nog een auto met een klein prijsverschil beschikbaar.
Enthousiaste mensen en hebben een goede service hoog in het vaandel staan. Hebben de Ford transit gehuurd die was nog gewoon nieuw en heerlijke grote laadruimte en makkelijk toegankelijk. Goed adres om te huren, duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden.
Mooie recente bus, rijdt perfect. Snelle afhandeling ophalen en inleveren.
Gemakkelijk, snel en goede service. Ben uitstekend geholpen en fijn contact over afspraken en duidelijke uitleg
Super mooie complete bus voor 9 personen met alle moderne snufjes er op en er aan. Zit comfortabel en goed klimaatregeling. Goed navigatie systeem. Helemaal compleet. Eigenlijk niets op aan te merken. Vriendelijke verhuurders en correcte afwikkeling! Zeker voor herhaling vatbaar om weer een bus of auto te huren bij autohopper.
Super mooi bedrijf met fijne medewerkers
Ik moest sneller dan verwacht mijn inboedel verhuizen en dankzij de grote bus die ik via autohopper huurde, werd dit een stuk makkelijker. Ze namen zelfs de moeite om een bus bij een andere vestiging te halen, omdat hun eigen bus al verhuurd was. De communicatie was erg duidelijk én behulpzaam, wat mijn stress een stukje minder maakte. De borg werd de dag erna weer teruggestort op mijn rekening en ik kan beginnen aan een nieuwe start in mijn nieuwe woning!
Super correct en snel geholpen
Ik ben zo'n digi-onwetend bejaard mannetje die al die knoppies en ditjes en datjes op die mobieltjes steeds maar niet uit elkaar kan houden (en daar alleen maar binnensmonds over moppert). Toen van de week jullie betaal-automaatje op de balie mijn creditcard niet accepteerde ( jùllie min-puntje !), moesten huur+borg van mijn bankpasje afgeschreven worden. Maar zo'n groot bedrag stond er niet op (mijn min-puntje). Dus moest is via de Rabo-app op m'n mobiel geld van de ene (spaar-)rekening naar de ander overschrijven. Hoe doe je dat? (Heb ik geen ervaring mee), dus doodnerveus, nerveus en een beetje gefrustreerd. Maar jullie slungel-achter-de-balie was zeer behulpzaam, bleef rustig, keen over m'n schouder mee en hielp me erdoor (' dan moet u nu op dat knopje drukken' en dan...'). (daar hebben die jongelui dan weer ervaring mee -:) Kortom: hij z'n overboeking en z'n borg; ik m'n huurautootje. Iedereen gelukkig; wat wil je nog meer....? -:) (misschien een ander betaalapparaatje op deb alie dat wel creditcards accepteert?)
Wij kwamen laat in de morgen op de bonnevoi bij de Jebbink garage in Zutphen binnen om voor dezelfde dag een auto te huren, en hoewel hun eigen wagenpark al leeg was, hadden zij binnen 10(!) minuten van hun filiaal een auto afgeleverd…fantastisch! De receptioniste was super vriendelijk en had alles bliksemsnel geregeld, het kon niet beter hoor.
Voor verhuizing een weekend gebruik gemaakt van een bus. Zeer schone en fris ruikende bus. Communicatie vooraf en achteraf heel duidelijk en prettig.
In Harmelen een bestelbus gereserveerd. Omdat de bus die ik wilde huren niet beschikbaar werd mij een bus die een maat groter was aangeboden tegen een zeer gunstige prijs. De gehuurde bus was zeer netjes en had weinig kilometers op de teller. Ook al moest ik bij het terugbrengen van de bus even geduld hebben vanwege de drukte, eenmaal aan de beurt werd alles keurig en heel duidelijk afgehandeld. Kortom....voor herhaling vatbaar.
Hi Ton, Wat goed om te horen dat de vestiging je toch nog heeft kunnen helpen met een andere bus, daar worden we blij van! Team Autohopper
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn