Perfect busje en service

Het busje was perfect en in orde en staat. Mensen zijn zeer vriendelijk en werd correct geholpen

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Hele fijne service bij dit bedrijf

Ik kon de bestelauto eerder ophalen en werd vriendelijk geholpen we kregen de bus heel schoon mee hij reed heerlijk we brachten hem ook iets eerder terug en de afhandeling ging ook prettig Met andere worden een plezierig berdijf

• Vestiging: Baarn

Zeker een aanrader!!!

Werd fijn geholpen. Duidelijke afspraken zonder poespas. Mocht ik in de toekomst nog een keer een huurauto nodig hebben, dan zeker weer terug naar dit adres!!! Wouter

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Autohopper heeft mij veel verhuisstress gescheeld

Verhuizen staat hoog op de lijst van stressvolle 'life events'. Ik ben vaak verhuisd in mijn leven. Van iedere verhuizing leer je weer. Bij deze verhuizing had ik alles extreem goed voorbereid. Ik had alles goed ingepakt en op een logische volgorde neergezet. Ik had voldoende adequate vrienden ingeschakeld om te helpen. De bakwagen met laadklep is dé ideale wagen om te verhuizen. Hij heeft voldoende ruimte en de laadklep zorgt ervoor dat je niet teveel hoeft te tillen. Hij rijdt geweldig en door de goede vering, staat alles rustig achterin. Twee ritjes en het was klaar....en dat voor zo weinig geld!

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Hele fijne auto en zeker de service

Auto nodig omdat die fijn met pech gemaakt moest worden. Met de snelle service wordt er volledig met je meegedacht. Je kan weer snel de weg op met een goede auto.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

Erg vriendelijke en respectvolle ervaring.

Ivm met mijn verhuizing heb ik een bus gehuurd bij dit bedrijf. Online regelen kon ook maar ik vind zelf persoonlijk gesprek belangrijker ook qua informatie krijgen. Ik liep zo binnen en werd erg vriendelijk en respectvol geholpen.. Dank jullie wel!

• Vestiging: Emmen
  • Communicatie

Super duidelijk en fijne service

Fijne bus en goed en makkelijk in gebruik ondanks de ervaring die wij hebben in het rijden met deze fijne verhuisbericht. Helemaal geslaagd Vriendelijke groet Marlies

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Heb genoten bus rijd heel fijn met alles erop en aan en laad ruimte perfect alleen lof er over

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Tot de volgende keer weer!

Prima service, snel en zonder poespas, zoals het hoort!

• Vestiging: Waalwijk

Prima ervaring

Alles liep zoals je het maar wensen kunt -vriendelijk en bekwaam personeel -uitstekende transporter -'s-morgens gebeld en toen we aankwamen stond de huurauto klaar -'s-middags bij terugkomst werd alles adequaat en snel afgewerkt -zeker voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Prima geregeld ook toen ik wilde verlengen en een paar uur later bleek dat het toch niet nodig was Mooie auto!

• Vestiging: Leiden
  • Communicatie

Goed, maar meer ook niet.

Gevraagd of ik eventueel nog 3 dagen bij kon huren. Geen probleem, totdat ik belde en hoorde dat ik langs moest komen om een nieuw huurcontract te maken.

• Vestiging: Eindhoven

Snel geregeld

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

Prima service en duidelijke voorwaarden.

Heb op de website een auto gehuurd. Werd netjes gebeld door een medewerker. Deze vertelde dat de door mij gevraagde auto niet beschikbaar was. Kreeg een alternatief aangeboden. De service was prima. Op de dag van verhuur stond de auto klaar. Alles was prima geregeld. Kan iedereen aanraden, als je een auto wilt huren, ga naar Autohopper, in mijn geval in Zutphen.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Ik had een goede service

Ik ben snel geholpen en ze hadden ook snel door wat ik nodig had

• Vestiging: Veendam

Prima ervaring

Voor de eerste keer een auto gehuurd . Via zoeksysteem op internet stond Autohopper Brummen bovenaan. Reservering ging telefonisch erg prettig. Ik mocht een bijna nieuwe KIA Picanto meenemen. Ik als lang persoon past daar ook prima in. Rijgedrag van deze auto is erg fijn. Ook lekker zuinig. Mocht ik een keer vaker een huurauto nodig hebben zal ik mij eerst hier bij Autohopper Brummen melden.

• Vestiging: Brummen

Klantvriendelijk en persoonlijk

Voor opnames voor mijn YouTube kanaal heb ik geregeld een huurauto nodig. Autohopper Jurjen Jonker is altijd beschikbaar en reageert zélfs in de late avond uren voor een reservering de volgende ochtend. Gegarandeerde top service, dus!

• Vestiging: Heerenveen

Super service

Op zeer korte termijn een auto kunnen huren. Een hele nieuwe wagen mee; vriendelijk personeel, alles heel goed en snel geregeld!

• Vestiging: Amersfoort

Top auto

De auto reed goed en de mensen waren ook vriendelijk

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Top service!!

Fijn geregeld allemaal. Snelle reactie, nette bus en service! Werd als klant prettig ontvangen en geholpen.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Heel vroeg in de morgen kon ik de bakwagen ophalen. Duidelijk wat ervan mij werd verwacht. Goede instructie tav het gebruikt.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Anders

Top bus!

Verhuiswagen gehuurd. Top bus, prettige service! Dank auto Mido!

• Vestiging: Doetinchem

Goede dienstverlening

Behulpzaam en vriendelijk personeel.

• Vestiging: Ridderkerk

Prima ervaring !

Prima ervaring zonder gedoe

• Vestiging: Veghel

Top service

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie, snelle afwikkeling, fijne bestelbus.

• Vestiging: Werkendam

Boogschutterstraat 1-43