Snel geregeld, mooie nieuwe bus

• Vestiging: Puttershoek

Geweldig!

Ik kon op korte termijn een verhuis is huren. Alles was top geregeld. Ik zou Autohopper zo weer aanreden!

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Top wagen! Reservering was ook eenvoudig.

We hebben de verhuisbus gehuurd. Een paar weken tevoren gereserveerd, ging prima. Nette wagen en alles deed het naar verwachting. Communicatie was prima, vriendelijke mensen.

• Vestiging: Winterswijk
  • Communicatie

Flexibel, meedenkend en een goede prijs!

Op korte termijn had ik een bus nodig om de laatste spullen te verhuizen. Via de website kon ik helaas niets meer huren, maar met een telefoontje was het zo gepiept! Totaal niet moeilijk. Binnen een uur op te halen en een erg warm ontvangst bij vestiging Deventer. Geen haast en erg vriendelijk geholpen, ook de prijs viel ons reuze mee! We komen zeker terug.

• Vestiging: Deventer

Top service

Netjes de auto opgehaald, super leuke en vriendelijke mensen. Alles verliep snel en soepel, zeker een aanrader!

• Vestiging: Hengelo
  • Communicatie

Snel en makkelijk, duidelijke communicatie.

Kreeg een upgrade naar een grotere bus voor hetzelfde geld. Volgende keer weer, Autohopper is geen showstopper!

• Vestiging: Vlissingen

Top service

Bus stond optijd klaar. Rondje om de bus gelopen, alles bleek goed te zijn. Duidelijke instructies. Bus reed goed en zag er top uit. Niks om te klagen. Volgende keer bestellen wij weer een bus bij autohopper.

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Ik had met spoed een auto nodig. Maar kon online geen reservering meer maken. Ik netjes gebeld zonder moeite krijg ik een auto mee. Zeer dankbaar voor. Heb jij snel eens auto nodig. Wacht dan niet te lang en maak gewoon een afspraak online of bellen. Mij heeft het Iedergeval uit de puree geholpen. Dus voor mij 10 sterren. Bedankt Autohopper!!!!

• Vestiging: Voorhout

Echt een aanrader!

Snel contact, goede service, fijn personeel. Alles was top geregeld, dus zeker een aanrader!

• Vestiging: Almere
  • Communicatie

Fijne verhuisbus, goede communicatie.

Uiterst vriendelijk en snel ingechecked met paspoort. Ook van tevoren even een rondje om de bus gelopen samen want er zat al 1 kras op. Duidelijke communicatie over de gang van zaken en de af te tanken diesel. Groot pluspunt dat je hier als extra een hondje plus verhuisdekens kon bestellen. We waren zo over. Sleutel 'savonds gemakkelijk door de bus. Top!

• Vestiging: Barneveld

Goed geregeld

Nette auto, vriendelijk personeel.

• Vestiging: Eindhoven

Goed geregeld

Verhuisbus geregeld in Assen. Bus zag er goed uit en reed perfect. Mocht ik het in de toekomst nog een keer moeten gebruiken zal ik zeker aan autohopper denken!

• Vestiging: Assen

Geweldig!

Klantgerichte benadering. Gaven korting op het huurbedrag en stelden steekwagen gratig beschikbaar vanwege vorige gebruiker die de bestelbus nogal had vervuild. Maar Autohopper had wel alles schoongemaakt. Had de bus voor een zaterdag gehuurd, maar mocht 'm al vrijdagmiddag ophalen.

• Vestiging: Amersfoort

Zeer klantvriendelijk

Voor het verhuizen van meubels huurde ik de wagen met laadklep bij Autohopper Amersfoort. Na het ontvangen van een keurige aanbieding waarin werd meegedacht wat ik nodig kon hebben (verhuispakket) haalde ik de auto op. Ook nu keurig uitgelegd hoe het werkt. Al met al een goede ervaring, de volgende keer kom ik hier weer.

• Vestiging: Amersfoort

perfect

heel goed geholpen !!

• Vestiging: Beesd

Goede Ervaring gehad!

Mooie bus, duidelijke uitleg! Lekker gereden voor mijn verhuizing. De prijs is goed, ze zijn goedkoper dan een grote concurrent als Bo-rent.

• Vestiging: Venray

ik adviseer

De service was goed, ze haalden ons op van het vliegveld en vergezelden ons vervolgens op de terugweg. De auto was in orde.

• Vestiging: Eindhoven

Positief verrast

Had een busje gehuurd via Autohopper bij vestiging Heersmink. Aardig personeel, die met de klant mee willen denken. Het busje wat we meekregen was aardig nieuw. In overleg kan je ook buiten kantooruren de voertuig terug brengen, maar dat was bij ons gelukkig niet nodig. Kan autohopper iedereen aanraden, voor als je een dagje een andere voertuig nodig hebt. Ze hanteren nette prijzen, en zijn duidelijk in de regels.

• Vestiging: Harderwijk

Goed uitgeruste auto’s

Vriendelijk personeel en comfortabele auto’s.

• Vestiging: Dordrecht

Top geregeld

Alles was goed geregeld! Vriendelijke medewerkers Goede locatie Goede wagen Prima prijs Geen aanmerkingen Tot de volgende keer

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Had met spoed een auto nodig,tijdens het voorgaande gesprek goed ingelicht en gelijk auto gereserveerd. Alles werd vtv duidelijk uitgelegd en volgens afspraak de auto volgende dag gehaald. Alle afspraken waren duidelijk en de borg werd na inleveren auto ook vlug teruggestort. Ben op een fijne en prettige manier geholpen.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Zoef zoef, snel en safe.

No nonsense service, veilige bus. En in Baarn! Dankbaar dat het zo kan.

• Vestiging: Baarn

Prettig geholpen.

Vriendelijke medewerker die me snel hielp. Heel service gericht. Huurauto was nog bijna nieuw. Gaf een vertrouwd gevoel.

• Vestiging: De Bilt

Menselijk en professioneel

Telefonisch contact over huren van een bus was prettig, het afhalen verliep soepel en vlot. Helaas schade aan de auto veroorzaakt, maar dat is zeer professioneel èn naar tevredenheid afgehandeld. Top bedrijf!

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Fijne service en top verhuiswagen!

Met gemak hebben we de verhuiswagen kunnen reserveren en ophalen! We werden netjes ontvangen en na de wagen nagelopen te hebben, konden we snel op pad. De auto reed lekker en de laadklep is ideaal voor verhuizing. Kortom, fijne service en verhuiswagen!

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43