Uitstekende ervaring!

In het geval dat je een auto zoekt om een paar dagen of een week of 2 te huren zou ik persoonlijk naar autohopper gaan. Service is uitstekend, auto is top en aardige mensen!

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

Autohopper is een topper!!!

Toen ik belde met autohopper werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan door de eigenaar Willem Roggeveen. Vervolgens de bus op zaterdag opgehaald en snel en vriendelijk geholpen door Willem. Autohopper is een no nonsense verhuur bedrijf met heldere voorwaarden en een scherpe prijs, de bus zag er netjes uit en reed als “een dijker “ en we hebben onze hele inboedel makkelijk kunnen verhuizen.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Prima in orde

Nadat de communicatie wat stroef liep omdat personeel op vakantie was en degene die de verhuur regelt ziek was, is het toch nog allemaal goed gekomen.

• Vestiging: Nuth
  • Communicatie

Top bus voor een mooie prijs

Vriendelijke medewerkers. Alleen klopte het aantal te beladen kilo's niet met wat werd verteld.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Zeer vriendelijk, betrouwbaar, coulant en correct

Zeer snelle reactie van de eigenaar om een personenbus te huren. Ophalen van net, bijna nieuw en mooi busje ging gemakkelijk en correct. Terugbrengen op zondag was eveneens makkelijk door het plaatsen van de sleutel in een speciaal kastje. Duidelijke communicatie. Ook duidelijk en overzichtelijk wat de kosten zijn. Prijs is lager dan de meeste andere bedrijven.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Flexibel, ook bij fout invullen datum

Keurige, zuinige grote bus voor redelijk bedrag. Was bij bestellen iets fout gegaan met de datum, maar kreeg toch keurig (op zaterdag!) een bus mee op de gewenste dag.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Prettige ontvangst en uitleg, schone en prima rijdende bestelbus, top.

We werden op prettige en vriendelijke wijze ontvangen. Kregen een goede uitleg en een schone Ford Transit 20 m3 tot onze beschikking. Deze was voorzien van camera's rondom, wat het rijden en parkeren gemakkelijk gemaakt. Ook het inleveren op zaterdag, na sluitingstijd, was prima geregeld. Kortom Autohopper Diemen is een aanrader.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Laagdrempelig, makkelijke overdracht, klantvriendelijk.

Voor een verhuizing de bus gehuurd. Niet veel kilometers hoeven maken, maar wel fijn om de spullen in kwijt te kunnen.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Voor het eerst in mijn leven een auto gehuurd. Super zeer tevreden over dit bedrijf. Primaservice en prima afhandeling Prima auto om mee te rijden.

• Vestiging: Odoorn

Fijne mensen, duidelijke afspraken

Op afgesproken tijd stond bus klaar. Ook inleveren ging vriendelijk en vlot.

• Vestiging: Beesd

Uitstekende service

Online auto huren ging heel makkelijk. Via mail contact over ophaal- en inlevertijd, ging heel soepel. Inleveren kan tot sluitingstijd tankstation, ook in het weekend. Fijne auto. Direct volgende dag borg weer terug. Verbeterpuntje: maten van de bussen op de website zou handig zijn. Misschien staan ze er wel op, maar ik kon ze niet zo makkelijk vinden.

• Vestiging: Arnhem
  • Deskundigheid N.v.t.

Top service

Ik heb 3 mnd een auto geshortleased. Het contact met de medewerkers verliep steeds zeer vriendelijk en correct. Op mijn vragen werd steeds klantvriendelijk en soepel gereageerd, zowel telefonisch als in persoon. Ik heb er een zeer goed gevoel aan overgehouden en beveel de vestiging Winterswijk dan ook van harte aan.

• Vestiging: Winterswijk
  • Communicatie

Voor het eerst dat ik super blij ben met een service als deze. Bij andere bekendere bedrijven heb ik vaak gedoe gehad met reserveringen die niet klopten en borg die niet of laat terug kwam. Hier werden we vriendelijk ontvangen, en konden snel onderweg. Mocht ik nog eens wat nodig hebben hoef ik gelukkig niet verder te zoeken :)

• Vestiging: Leeuwarden
  • Communicatie

Prima auto, snelle service en reactie opvragen

De bestelbus met laadbak benodigd voor een beurs. Aanvraag gevuld op de site. Ontvingen al snel een bevestiging. Ook de vragen die we hadden werden snel beantwoord. Al met al goed geholpen, geen pech of ongemakken gehad.

• Vestiging: Steenwijk

Positief.

Ik huurde een busje van 11m2 voor een scherpe prijs bij autohopper. Ik werd vooraf gebeld of ik wellicht al een dag voor het weekend de auto kon ophalen, niet tegen meerkosten. Dit kwam mij goed uit! Bij aankomst uitstekend geholpen door Nazmi. Ik kreeg zelfs, wederom zonder aanvullende kosten, een grotere bus mee. Keurige nette bus was het met de schade duidelijk vooraf doorgenomen. Duidelijke instructies voor inlevering, daadwerkelijk een volledig volle tank bij ophalen (niet een leeg laatste streepje bijvoorbeeld). Borg de dag van inleveren nog overgemaakt. Samengevat kan ik deze aanbieder aanraden!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Goed geholpen en makkelijk geregeld via de website. 20m3 vrachtwagen gehuurd voor de verhuizing, helemaal top!

• Vestiging: Mijdrecht

Geweldige service!

Autohopper Roggeveen zorgde dat mijn verhuizing voorspoedig is gegaan. Goede service, en communicatie, duidelijke uitleg voor het gebruik van auto en benodigdheden. Prima prijsverhouding, en de meegegeven stroopwafels waren heerlijk. Binnen 5 uur was een heel huishouden van de opslag naar Krimpen aan den IJssel verhuist. Bedankt Autohopper Roggeveen!!!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Optimaal

uitstekende service. Schone en moderne bus. Uitstekende prijs kwaliteit. Zeer vriendelijke klantenservice! Ik raad het iedereen aan.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Snel, duidelijk en transparante werkwijze aangevuld met betrokken medewerkers.

Duidelijke uitleg voor ons die nog nooit elektrisch hebben gereden. Alle contactpersonen waren hulpvaardig met een glimlach.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Prettige service, alles goed en snel geregeld.

Beveel dit bedrijf zeker aan, ga er zelf de volgende keer ook weer gebruik van maken.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Goede service/bus voor een eerlijke prijs

Ik zou autohopper zeker aanraden. Service en contact was goed en de bus was ook top. Al met al een dikke aanrader.

• Vestiging: Venlo
  • Communicatie

Vriendelijk personeel, no nonsens en goed geregeld

• Vestiging: Veghel

Lekkere auto

Goeie auto

• Vestiging: Hoofddorp

Heel prettig

Communicatie tussen verhuurder en klant professioneel. Komt afspraken na. De gehuurde bus was netjes en schoon! Zal dit filiaal zeker aanbevelen bij anderen

• Vestiging: Beverwijk
  • Communicatie

Keurig nette bus. En volgens afspraak met verhuisattributen geleverd .

Keurig nette bus. En volgens afspraak met verhuisattributen geleverd .

• Vestiging: Drachten

Boogschutterstraat 1-43