Reserveren ging zeer makkelijk via internet. Bus stond op de afgesproken tijd keurig klaar. Na gebruik en inspectie gelijk afgerekend en het restbedrag/borg terug gepind.
Klantvriendelijk, krijg bondige instructie van de wagen. Rijd ook lekker. Mooie ervaring.
Topservice. Ik kom graag een volgende keer terug.
Verhuisbus gehuurd, op korte termijn beschikbaar, goede prijs kwaliteit duidelijke uitleg
Alles goed geregeld auto stond met volle tank klaar en netjes uitleg gehad.
Hele goede service
Via de website geboekt in een paar minuten, de volgende dag stond de auto netjes klaar. Lekker makkelijk, afhaalpunt 5 minuten lopen van mn huis.
Vanaf het eerste contactmoment tot het moment van inleveren hebben wij altijd het gevoel gehad dat het goed geregeld was. Volop vriendelijkheid en behulpzaamheid, meedenken over de mogelijkheden en zelfs waar mogelijk nog een last minute aanpassing. De wagen was van prima kwaliteit, heeft ons zonder problemen over de Alpen gebracht voor onze verhuizing naar Italië.
Snel en zeer goed
Een 11 cuup busje gereserveerd, maar die was niet voorradig. Dus een grote bus met laadklep mee gekregen. Moet dus wel voor een grotere bus betalen. Zondag de bus geladen met een kleine verhuizing. Bij het starten gelijk alarm.. stuurbekrachtiging en remsysteem werken niet. Jullie alarmcentrale gebeld. Na een tijd komt de kraanwagen om ons af te slepen met de verhuizing er nog in. Er was geen vervangende bus om de verhuizing over te laden. Iedereen afgebeld en enkele in tranen..hoe het verder moest. Bij aankomst bij het bergingsbedrijf, bleek de bus het plotseling weer te doen. Iedereen weer gebeld en half Amsterdam rond gereden om vervolgens de verhuizing af te maken. Totaal 3 uur oponthoud. Ook omdat later werd dan voorzien, hebben w e alle hulp krachten van pizza's voorzien. Auto Tensen treft geen blaam, maar toch...
Last minute gebeld voor een 6 m2 bestelbus, die niet voor handen was, maar met meedenken konden we een prachtige 11m2 meekrijgen, voor een goede prijs. Zeer tevreden!
Ik was nog niet bekend met Autohopper . Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik dat het goed zat. Professionele uitstraling. De medewerker die mij te woord stond en verder hielp was uitermate klantvriendelijk. De huur bus was prima en de afhandeling na de rit ook top. Borg snel terug gestort. Ben erg tevreden.
Werd ontzettend vriendelijk ontvangen kreeg de nieuwste Renault G20 mee alles was netjes en kon zonder zorgen verhuizen. Kreeg heldere uitleg hoe alles werkte. Zeker een aanrader om een bus te huren. Ik zou het zelf zeker weer doen
De auto was enorm fijn
Een week voordat ik de bus nodig had, heb ik contact opgenomen met Autohopper. Best laat, maar ik had geluk en er werd meegedacht en meegeleund. Goed advies over het afkopen van de helft van het ER. Goede check van de eventuele schade voordat ik de bus meenam. Het terugbrengen was een makkie en het terugbetalen van de borg gebeurde direct op de maandag na het weekend dat ik de bus nodig had. De prijs is alleszins redelijk.
Online geregeld snelle reactie ophaal en terug brengen allemaal snelle afwikkeling. Huren zonder gezeur .
Een top service beleefd medewerker Auto rijd geweldig en zuinig
Ik ben netjes en zeer aardig geholpen De dame in kwestie was zeer aardig N top bedrijf
Voor een verhuizing heb ik een klein vrachtautootje gehuurd. Reserveren ging gemakkelijk online, contact helder en inzichtelijk en ook bij het ophalen ben ik erg prettig te woord gestaan. De auto reed prettig en was fris. Al met al een uitstekende service voor een goede prijs.
Ik had online gereserveerd en later nog telefonisch contact gehad omdat ik de auto iets later wilde ophalen. Dat kon en ik kreeg direct een nieuwe bevestiging per mail. Aan de balie kreeg ik duidelijke uitleg en de sleutel van een hele mooie nieuwe auto. Ik kon de auto op zondag gewoon terugzetten en de sleutel in een kluis inleveren. Maandag meteen de factuur en de borg weer op mijn rekening. Dit was mijn tweede keer huren bij Autohopper en zeker niet de laatste keer.
Nette communicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service bij ophalen en terugbrengen. Fijn om een bakwagen te hebben gebruikt tijdens mijn verhuizing.
Busje gehuurd voor een familieuitje. S'ochtends opgehaald in Roosendaal en binnen 15 minuten onderweg. Een mooie schone Toyota bus die perfect reed. Inleveren was s'middags na sluitingstijd ook geen enkel probleem. De factuur kwam binnen een paar dagen en was ook precies zoals afgesproken. Zou deze vestiging zeker aanraden!!
Mijn auto was perfect, afhalen en terugbrengen ging snel. Goede service.
Bakwagen/ vrachtwagen was precies goed voor mijn verhuizing. Hij was netjes schoon en de mensen heel vriendelijk. Kan het iedereen aanbevelen
In het geval dat je een auto zoekt om een paar dagen of een week of 2 te huren zou ik persoonlijk naar autohopper gaan. Service is uitstekend, auto is top en aardige mensen!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn