Goed geregeld en vriendelijk personeel

De bus stond netjes klaar, duidelijke instructie over het inleveren en de meneer achter de balie was heel vriendelijk. Indien ik weer een busje nodig zou hebben, zou ik hier weer terug gaan! Bedankt voor de goede service autohopper!

• Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Bestelbus

Super service en prettige communicatie

De gehele service was top. De medewerkers deden echt hun best om een geschikte bus voor ons te zoeken, we kregen een fijne bus mee en de communicatie verliep soepel. Wij huren hier volgend jaar zeker weer een bus voor onze wintersport!

• Vestiging: Hoogeveen

Uitstekend geholpen

Netjes was de bestelbus zeer vriendelijk geholpen en zeer tevreden over borg terug gestort

• Vestiging: Cuijk

Top busje en service

Bus opgehalad en werd keurig geholpen en kreeg een korte, maar duidelijke uitleg over het busje en het inleveren. Daarnaast kon ik in de avond na sluitingstijd het busje inleveren door een samenwerking met de Esso en dit was heel erg prettig!

• Vestiging: Ridderkerk

Helemaal top

Fijne geholpen en duidelijke uitleg

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima auto, uitstekende service, heldere communicatie.

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Super snel geregeld en goede service

Ik heb zaterdag last minute een verhuisbus gehuurd bij autohopper. Dankzij de snelle en goede service heb ik mijn verhuizing snel kunnen afronden. Maandagochtend gelijk de borg terug gekregen. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Bunnik
  • Ervaring met: Aanhangwagen

Helemaal zoals je mag verwachten.

Heldere communicatie vooraf, vriendelijke en vlotte ontvangst bij het ophalen, een moderne comfortabele bus met duidelijke instructies bij vertrek. Kortom, precies wat ik verwacht bij een huurbus.

• Vestiging: Soest
  • Ervaring met: Bestelbus

Wat een toppers bij Autohopper!!!

Bij Autohopper Zwolle zorgen ze niet alleen voor je, maar ontzorgen ze je! Je kan met een gerust hart de weg op! Ze regelen alles voor je tot in de puntjes! Door Autohopper konden wij zorgeloos aan onze vakantie beginnen en wisten wij dat we veilig en goed op de weg zouden zijn! Ik raad iedereen Autohopper aan!

• Vestiging: Zwolle

Verhuizing zonder zorgen

Door het huren van een wagen met container is onze verhuizing wat vervoer betreft geen issue. De service vooraf en de flexibiliteit is top.

• Vestiging: Hellevoetsluis

goed en snel

goed en snel en fine bussen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Brunssum

Goede service bij hopper

Alles snel en prima geregeld. Mooie ruime verhuiswagen

• Vestiging: Soest

Superservice en duidelijke uitleg

Ik had geheel onverwachts een huurauto nodig,omdat mijn eigen auto er plotseling mee stopte en voor reparatie naar de garage moest,wat enkele dagen ging duren,omdat er wat onderdelen besteld moesten worden. Gebeld met Autobedrijf Heersmink Harderwijk en kon eind van die middag de huurauto ophalen. Moest de huurauto nog 1 dag verlengen en dit was telefonisch ook supersnel afgehandeld. Bij inlevering van de huurauto ook alles snel en correct afgehandeld en dezelfde dag de borg nog terug gekregen. Mocht ik in de toekomst weer een huurauto nodig hebben zal ik zeker naar dit bedrijf gaan. Esther

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Personenauto

Prima vervangende auto en zuinig

Volgende keer zeker weer bij Autohopper huren makkelijk snel en betaalbaar

• Vestiging: Meppel

Kan niet beter

Voor autohopper Woerden: Alles ging perfect: * Auto direct ready voor gebruik om 9u in de ochtend. * Personeel gaf aan dat ik hem ook 9 uur in de ochtend zou kunnen inleveren. Dus een volledige 24 uur in gebruik. * Om 4 uur weer ingeleverd na een succesvolle verhuizing in 1 rit. * Borg diezelfde middag nog terug! * Duidelijk en aardig personeel. Aan het einde even vol tanken, geen fratsen.

• Vestiging: Woerden

Super bedrijf

Superbedrijf klantvriendelijk

• Vestiging: Druten

Een super bakwagen

Voor een mooie klus een super mooie bakwagen gehuurd , geen autohopper maar een autoTOPPER.

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Bestelbus

Duidelijke site waar je snel en overzichtelijk een bus kan huren tegen zeer concurrerende prijzen. Bus ophalen en terugbrengen is ook zeer goed geregeld. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg dus snel en goed geïnstrueerd op weg. Retour brengen bus gaat ook snel net als de eindafrekening zonder bijkomende kosten en terug betalen van de borg op de zelfde huur dag. Echt een geweldige service.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en top wagen

Bij het ophalen van de Renault Master G20 blijft het een gloednieuwe wagen te zijn. Ik kan hem in Zutphen halen en Vorden terug brengen. Scheelt mij weer een rit terug naar Zutphen. De wagen is top een ruime inhoud en een elektrische laadklep wat het verhuizen super gemakkelijk maakt.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer snel, hulpvaardig en klantvriendelijk

Ik had mijn auto in onderhoud staan vlakbij en moest naar mijn werk. De verbinding vanaf Halfweg met OV naar de Moezelweg is gewoon zeer slecht, er zijn geen Greenwheels in de buurt en Uber/Bolt is duur. Gelukkig was daar Autohopper waar ik op goed geluk binnen stapte met de vraag of ze een auto beschikbaar hadden. Dat hadden ze en ging voor het goedkoopste model, een hagelnieuwe Picanto. Die kon ik voor €44,- meenemen na mijn gegevens te hebben geregistreerd. Dit was binnen 30min geregeld en kon op weg. Super geregeld!

• Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Personenauto

Nieuwe, schone auto met perfecte service

Snel en vriendelijk geholpen; goede, nieuwe en schone auto. Afhandeling bij het terugbrengen ging ook snel alsmede de terugstorting van de borg.

• Vestiging: Puttershoek

Superservice en zonder gedoe

Goede service en in een mum van tijd reactie op de reservering. Vooraf inchecken en ophalen zonder gedoe.

• Vestiging: Gorinchem

Prima ervaring

‘Bus’ was netjes en zeker groot genoeg. Personeel was erg vriendelijk en was zelf bereid om eerder te beginnen en langer door te gaan. Communicatie was top ondanks dat ik nog het een en ander wilde veranderen (qua borg). Kost wat, maar dan heb je ook wat.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Bestelbus

Vlotte service, behulpzaam, echt een aanrader

Alles was super

• Vestiging: Drachten