Goede bakwagen

Ik huurde een bakwagen om een houten schuur op te halen. De ruimte van de bus is erg groot en ik was blij dat ik deze bakwagen had gehuurd. Veel groter en praktischer dan een aanhanger. De Ford rijdt en veert prettig. Ik zou een volgende keer weer een bakwagen huren

Snel en vakkundig geholpen

Snel, makkelijk, vriendelijk en deskundig geholpen

• Vestiging: Veendam

Very well

The car had everything needed. The only downside I noticed was that it is a bit slow and at driving off, but I have only used the normal mode, not the sport one

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Goed geregeld allemaal

Makkelijk online regelen. Auto opgehaald, alles was dik in orde.

• Vestiging: Drachten

Bijzonder prettige ervaring

Zeer prettig autoverhuurbedrijf, sympathiek, eerlijk en coulant. Nette prijzen en nette auto's. Een verademing!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Super vriendelijk en denken goed mee

Fijne benadering, snelle reactie en denken goed mee. Personeel is heel aardig en behulpzaam zowel aan de telefoon in het weekend als op de locatie zelf. Top ervaring zeker aanrader

• Vestiging: Beek en Donk
  • Communicatie

Prima service tegen acceptabele tarieven

Vriendelijke bejegening, gunstige prijzen, prima service

• Communicatie

Fijne snelle service, zonder haken en ogen.

Zeer vriendelijk geholpen. Snelle service. Alles duidelijk uitgelegd en vermeld.

• Vestiging: Nijmegen

Nette auto, snelle en goede communicatie

Nette auto, snelle en goede communicatie

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Konden heel eenvoudig op korte termein een passende auto reserveren

Bij het ophalen werden we vriendelijk,snel en correct geholpen. De auto was bijna nieuw en reed ook prima. De auto terug inleveren en afrekenen verliep ook even soepel. Kan Autohopper Roosendaal aan iedereen aanbevelen.

• Vestiging: Roosendaal

Absoluut een aanrader!

Dit was de eerste keer dat ik een busje huurde. De hele ervaring, van het gemak van reserveren en de goede informatie, tot het terugbrengen was top. Erg vriendelijke en behulpzame medewerker, bedankt Stijn. Goede prijs-kwaliteit. Niets aan veranderen zou ik zeggen. Als we weer eens een huurauto of bus nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn....

• Vestiging: Venlo

Top auto, ben fan

Met de jaarclub de auto gehuurd. Ideaal voor alles en zelfs ik kon er in rijden

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Het weekendje weg begon al bij het instappen

Fijne reis gehad in jullie comfortabele Renault traffic. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Loenen
  • Ervaring met: Anders

Supervriendelijk en flexibel

Zeer klantvriendelijk en denken echt mee.

• Vestiging: Weert

Goede bestelbus, flexibel inleveren

Goede bestelbus, flexibel inleveren

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

snel geregeld en super service

een telefoontje, busje ophalen en rijden. bus was schoon en nieuw

• Vestiging: Geleen
  • Communicatie

Goed geregeld, handige auto, makkelijk te besturen

Het lijkt op een vrachtwagen maar je kan deze met je gewone rijbewijs besturen. Handige laadklep! Werkt prima, groot zat. Veel gemak van gehad, zou dit zeker aanraden voor een verhuizing.

• Vestiging: Barneveld

meedenken in transport oplossingen

Een kleine bestelbus voor een zaterdag had ik nodig. Alleen een grote bus was beschikbaar, maar die kreeg ik tegen het tarief van de bestelbus mee. Vervolgens waren ze zaterdag geopende van 10.00u tot 14.00u. Te laat open en te vroeg dicht, maar dat was geen probleem. vrijdagavond ophalen en maandagochtend terugbrengen kan gewoon, tegen dezelfde kosten. Super geregeld. Mijn voordeel was dat ik de bakwagen pas zondag heb leeggehaald, een dagje extra om de verhuizing in alle rust te kunnen doen. Overigens top dat een hondje, dekens en spanbanden gewoon standaard in de bakwagen lagen.

• Communicatie

Wat een heerlijke service!

Zeer makkelijk een bus te huren online en bij aankomst werd de tijd genomen om alles te regelen. Bij de bus een rustige en ontspannen uitleg gekregen en fijne tips voor het terugbrengen. Al met al een top ervaring.

• Vestiging: Waddinxveen

Uitstekende ervaring, top!

Gevraagde type auto niet beschikbaar, kwamen met een alternatief en een goed acceptabel financieel voorstel.

• Vestiging: Barneveld

Fijne ervaring

We werden vriendelijk ontvangen in Zaltbommel met een bakje koffie. De uitleg over de auto en de procedure was volledig en duidelijk. De auto (Renauklt Master G20) zag er erg netjes uit en voldeed voor de verhuizing waar we hem voor gebruikt hebben. De eindafrekening was correct en binnen 2 dagen was de borg ook keurig terug gestort. Kortom, het was een prettige ervaring.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

20m3 vrachtwagen gehuurd. Heel fijn geholpen aan balie in Bunschoten-Spakenburg. Was zo geregeld, met early pickup optie geld bespaard, en meteen steekkarren en dekens bij gehuurd. Ging allemaal super makkelijk!

• Vestiging: Bunschoten
  • Ervaring met: Anders

Prima nette comfartabele auto

Snelle duidelijke communicatie en hebben auto gevonden die we zochten ! Zal zeker aan bevelen want zo dichtbij heb ik nog nooit een auto kunnen huren !

• Vestiging: Hilvarenbeek

goede ervaring met autohopper Zwolle

Reserveren en later het huren verliep heerlijk soepel, op dag van verhuizen 's morgens 0m 8.30 uur verhuiswagen gehaald. De verhuurder had beloofd er op gevraagde tijd te zijn op zaterdag, en dat was het geval. Auto was goed en juist voorzien van riemen en dekens. De service was goeden vriendelijk, goede uitleg van de electrische laadklep. Dit was echt een prima ervaring met verhuurbedrrijf Abbing (autohopper Zwolle)

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Super goed en vriendelijk geholpen

We hadden snel een bus nodig, bij Autohopper in Hellevoetsluis snel en makkelijk geregeld.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Boogschutterstraat 1-43