Snelle, en zeer goede service

Heb nu 2 keer gehuurd bij het filiaal van autohopper in nieuw vennep. De eerste keer was heel last minute geregeld en was zeer snel geholpen zonder enige problemen. En beide keren een zeer mooie en volledige auto mee gekregen van hun.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Goed geregeld

Snelle service en betaalbaal, In de ochtend gebeld en uur later konden we de bakwagen ophalen !

• Vestiging: Waalwijk

Super ervaring

Goed geholpen en op korte termijn alles geregeld. Ook nog eens een mega fijne bus om in te rijden!!

• Vestiging: Wageningen

prima service <goede uitleg <heel fijn geholpen door Mark

Voor herhaling vatbaar. Ik blijf klant

• Vestiging: Ridderkerk

Prima !

Vriendelijk personeel, nette bus. Niet ellenlang wachten op het terugstorten van de borg. Graag tot een volgende keer !

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

goed en snel geholpen in Barneveld

Mooie grote bus Snelle afhandeling Grote beschikbaarheid Bedankt voor de goede service

• Vestiging: Barneveld
  • Communicatie

Super service, écht no-nonsense!

Een auto gehuurd bij autohopper, omdat ik nog maar nèt in het bezit ben van een rijbewijs. Vanwege de planning werd ik gebeld of ik het erg zou vinden dat ik een andere auto zou krijgen dan de aangevraagde. De aangeboden auto was luxer, mooier en splinternieuw; en dat zonder er ook maar een cent meer voor te betalen! Bij aankomst is zijn alle voorwaarden goed uitgelegd en liet de medewerker de systemen van de auto duidelijk zien. Ik ben er goed ontvangen en goed voorbereid op pad gestuurd. Kortom; excellente service en zeker een aanrader!

• Vestiging: Groningen

Netjes en snel afgehandeld

Schone nette bestelbus gebruikt voor verhuizing.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Netjes opgehaald en weggebracht naar vliegveld. Goeie auto gekregen en snelle service

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Fijne ervaring, voor herhaling vatbaar

Vriendelijke mensen, fijn mee te praten duidelijke uitleg. Niet strikt in de ophaal en inlever tijden en geen borg behoeven te betalen. Onderweg gebeld voor overleg over afspraken.

• Vestiging: Middelharnis

Superservice

Ik werd erg fijn ontvangen toen ik mijn gereserveerde verhuiswagen ophaalde. De medewerker dacht met me mee en was erg behulpzaam. Ook verliep de afrekening erg vlotjes. Een dikke pluim!

• Vestiging: Dordrecht
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Geweldige service en prima busje

Ik werd ‘s morgens om 8 uur al heel vriendelijk te woord gestaan. Alles werd duidelijk uitgelegd, dus ik kon snel op pad om mijn dochter te helpen verhuizen. Busje was prima. Veel inhoud en toch redelijk compact. De dag erop kwam de verrekening al van de borg met een duidelijke eindfactuur! Dank voor de prima service!

• Vestiging: Bunnik

Helemaal top

Op korte termijn kon een hoop geregeld worden. Zelfs verlengen was geen probleem. Auto was perfect, netjes schoon, vol getankt. Medewerkers top. Aardig, professioneel en ook flexibel. Hier kom ik zeker nog een keer en zal ze ook aanraden. Ga zo door Toppers

• Vestiging: Wageningen

Netjes en goed geholpen

Goede service netjes en snel geholpen

• Vestiging: Woerden
  • Communicatie

Het huren van een auto is zo geregeld!

Het is makkelijk en eenvoudig om een auto te huren, goede service en je krijgt een nette auto mee.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Super goede service en vriendelijk personeel

Ik ben zeer tevreden! Goede service, vriendelijk personeel en fijne auto! Ik was eigenlijk veel te vroeg maar de auto stond al klaar voor mij! Afhandeling verliep soepel en binnen 10 minuten was ik onderweg met de auto. Er lag zelfs een Sinterklaas cadeautje in de auto voor mij! Hetzelfde met inleveren van de auto, super service en wederom binnen 5 min alles geregeld!

• Vestiging: Assen

Goed geregeld zonder gedoe

De huur van de bus was snel geregeld voor een goede prijs.

• Vestiging: De Bilt

Goede ervaring

Het was makkelijk en snel mogelijk om een bus te huren. Vriendelijk personeel. Alleen achteraf stond in kleine regeltjes dat we een maximaal aantal km mochten rijden en we zaten hier wat boven dus kregen niet de volledige borg terug.. Al met al wel positief over de ervaring en service!

• Vestiging: Barneveld

Super !!! .

Ondanks mondelinge reservering,correcte behandeling.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Mensen bij Jan Snel zijn meedenkend. Huren van een bakauto ging soepel en afrekening erg snel.

• Vestiging: Puttershoek

Top service!

Fijne auto en weer enorm geholpen er mee. Resterende bedrag is meteen terug gestort.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Zeer goede en snelle service

Alles snel geregeld, pro-actieve service en geen gedoe.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

precies doen wat ze beloven, op een vriendelijke manier

Busje gehuurd om meubels te verhuizen, samen met het verhuispakket. Dat verhuispakket bestaat uit vijf spanbanden die lang genoeg zijn om handig mee te werken, een karretje dat soepel loopt op klinkers die niet helemaal glad liggen en een stapel verhuisdekens waar geen eind aan leek te komen. Helemaal top! En dan werd ik ook nog vriendelijk geholpen. Volgende keer weer!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Super goede service en top auto's

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Prettig! Ik mocht wegens een bedrijfsuitje van hen de gehuurde wagen kosteloos een dag langer huren. Goed geregeld, duidelijke uitleg bij het ophalen en ik mocht hem gewoon terugzetten wanneer ik wilde. Mooi dat vertrouwen onderling.

• Vestiging: Zwolle

Boogschutterstraat 1-43