Twee weeks geleden heb een V busje gehuurd, goed geregeld, alles liep soepel tot het moment dat auto “ Hopper “ de borg van 500 euro moest terug betalen. Dat lukte niet, keer op keer ging fout bij jullie, ik werd vaker gebeld, ben zelf naar mijn bank gegaan en daar lag het probleem niet, maar aan auto " Hopper"zelf, heb nooit eerder problemen met borg terug storten, in geen enkele bedrijf, dat ellende wil ik niet meer, na paar dagen irritaties hebben jullie mij het geld terug betaald, maar contant, 25 brieven van 20 euro. Ik wilde dat niet, liever via de bank want het was al 30 November en vaste lasten worden via de bank betaald. Ik moest zelf naar het bedrijf reiden, meer dan 20 kilometers op en neer, jullie zijn ook niet bij mij thuis langs gegaan, zoals afgesproken, om het geld terug brengen, ik moest de hele avond thuis blijven, maar auto “ hopper “ kwam niet ! Volgende dag alweer word ik paar keer gebeld, alweer lukte niet het terug storten althans nieuwe pogingen ! Ik wil geen busje meer huren met dit bedrijf en hopelijk kan deze ervaring nuttig zijn voor andere klanten of voor auto “ hopper “ zelf. Wat een nachtmerrie !
Vriendelijk, behulpzaam en correct. Wat wil je nog meer. Daarnaast vond ik het niet duur in vergelijking met andere bedrijven.
Voor mijn verhuizing heb ik een bus gehuurd bij autohopper. Voor een klein bedrag extra kon de bus al een dag eerder opgehaald worden. De tijd van inleveren was ook flexibel. Alle afspraken waren duidelijk en de uitleg was goed. Kortom: zeer goede service en een tevreden klant.
Telefonisch kon ik voor de volgende dag eenvoudig een verhuisbus huren. De werking van de bus en laadklep is goed uitgelegd en de verhuisbus was in perfecte staat!
Door omstandigheden heb ik op het allerlaatste een busje moeten huren en dat deed ik via Autohopper Capelle aan den IJssel. Het was een zeer vriendelijke heer aan de telefoon die meedacht in oplossingen en op de dag zelf uitstekend uitleg heeft gegeven over hoe alles in zijn werk ging. Zeker een aanrader.
Wij hebben een bus gehuurd met laadklep voor onze verhuizing vanaf locatie Leeuwarden. De communicatie was direct erg fijn (duidelijke mail en vriendelijk aan de telefoon) en het was zelfs mogelijk om de bus eerder te halen! Het is ons erg goed bevallen en ik raad het zeker aan.
Van As Autohopper is een topper op gebied van huur! Goede en duidelijke instructie en service. Beter kan gewoon niet!
Ze denken mee en goede prijs gekregen.
De bus makkelijk en snel kunnen reserveren via de website. Ophalen was ook zo gedaan. Auto was in goede staat, rook fris, en deed het goed.
Service is goed. Lekker makkelijk en snel alles geregeld.
Heb een busje gehuurd om wat spullen te verhuizen en dat ging prima! Het busje was in uitstekende staat en modern, misschien zelfs bijna nieuw. Niet heel veel kilometers mee gemaakt maar beviel heel goed. Ook goed geholpen bij het maken van de reservering en aan de balie voor de betaling. Als ik weer een busje nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.
Hele goede ervaring voor de eerste keer. Alles was goed geregeld stond klaar heel schoon. Ik had een bus gehuurd voor 1 dag maar ik had de bus 1 dag langer nodig dus ik belde de meneer op en die zei geen probleem lever de bus maandag in. Daar was ik heel blij mee. Top bedrijf heel erg bedankt
3 uur van te voren gebeld omdat ik met spoed met een auto nodig had, gelijk kunnen ophalen. Snelle service en verwerkingen van te voren, zodat je bij het ophalen snel geholpen kunt worden. Bij het terug brengen van het voertuig netjes de auto gecontroleerd en meteen mijn borg terug gekregen. Voor de volgende keer als ik een voertuig nodig heb, bel ik zeker bij Autohopper aan. Bedankt!
Doen wat je belooft, makkelijker kan niet.
handig met verhuizen, veel ruimte en heel netjes, wel verbazing: 300 km vrij maar je moet wel nog extra af tanken voordat je inlevert.
Hele goede en fijne service. Aankomst Eindhoven Airport zeer snelle shuttle service. Bij aankomst op kantoor in no time het papierwerk geregeld en binnen een half uur was ik onderweg. Ook de afhandeling bij het terugbrengen was excellent. Hier zal ik zeker graag terug komen. Zeer aan te bevelen.
Niet leuren bij familie of bekenden, maar gewoon lekker kortbij een kwaliteitsbus huren. In combinatie met een geweldige klantvriendelijkheid, gewoon in Puttershoek. Het was een topdag!
Ik belde de dag van het huren zelf. Snelle en nette behandeling. 15 minuten later kon ik de auto halen. Prima, netta auto!
Reservering ging soepel online and pickup en terugbrengen ging erg vlot.. ruime nete auto ... Blij mee
Voor de tweede keer hier een bus gehuurd. Later bedachten we dat er toch liever de avond tevoren de bus hadden. Even een mailtje en al snel kwam er antwoord. Geen probleem, kleine meerprijs. Erg tevreden dus !
Dit was de eerste keer dat ik een bakwagen huurde. Goede uitleg en snelle service. Zeker een aanrader.
auto staat klaar uitleg duidelijk . borg meteen weer terug. prima prijs.
Fijn dat monika ons de gelegenheid heeft gegeven om de bakwagen een week te huren in plaats van 1 dag. fijn snel geregeld. aanrader! groet DBM Transport
Heel fijn om autos of busjes te huren. Prijs is normaal niet te duur.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn