Auto gehuurd bij Auto Drachten voor wintersportvakantie. Allemaal prima geregeld, auto stond klaar, papieren lagen klaar, tekenen en weg. Afrekening binnen een dag en in een duidelijk overzicht. Zeker een aanrader.
Hele goede ervaring met autohopper Cuijk! Aan de hand van early pick up konden we de verhuiswagen de dag van te voren al ophalen waardoor we zaterdag vroeg konden beginnen. Het ophalen ging heel makkelijk en we waren snel weer op weg naar huis, ideaal! De verhuiswagen reed heel fijn en er kon erg veel in! Ook het terugbrengen ging heel makkelijk, de autosleutels in de brievenbus en we konden weer gaan. De eerstvolgende werkdag de factuur ontvangen en de borg teruggestort. Ik kan het iedereen aanraden.
Bij toeval terechtgekomen bij Autohopper. Prima ervaring !
De 20 kuub vrachtwagen van Autohopper is ideaal. Gewoon rijbewijs B en er kan enorm veel in. Ook goede klantenservice. Alle vereiste documenten kun je van te voren al doorsturen en met de early pickup konden we al direct om 16:30 aan de slag. Ook inleveren via dropbbox maakt het makkelijk.
Groot-Jebbink denkt met je mee en heeft het allemaal prima voor elkaar. Zelf heb ik nog nooit zo’n nieuwe auto of bus gereden. Er stonden maar 290 km op de teller. Je zou er bijna zenuwachtig van worden. Brandschoon mee, in de regen een tuinprieel afgebroken en vervoerd. Dus even een klus om de bus weer en bijna net zo brandschoon weer in te kunnen leveren. Geen vuiltje aan de lucht gelukkig. Dat motiveert voor een volgende keer. Dank jullie voor de service.
Na 1 telefoontje kon ik meteen terecht voor het huren van een auto.
Top service. Vriendelijk geholpen en advies gekregen
Snel geregeld, via m’n eigen garage. Prima auto en makkelijk op te halen en in te leveren. Snelle communicatie ook
Voor onze verhuizing hebben we een weekend een 20 m³ verhuiswagen gehuurd. Het was een fijne wagen om mee te rijden en volop ruimte. Reservering via de website ging makkelijk. Ik heb later gebeld om naast het verhuispakket een steekwagen te reserveren. Bij afhalen lag alles netjes klaar in de wagen. Inleveren was eenvoudig en flexibel. Direct de volgende ochtend hadden we de eindfactuur volgens afspraak. Van begin tot eind erg tevreden.
Vriendelijk personeel en vriendelijke ontvangen top bedrijf
Via de website een auto aangevraagd en de dag erna gelijk gebeld omdat die auto misschien niet op tijd terug was. Gelijk een optie gekregen voor een backup auto. Tijdens het ophalen kon ik gelukkig de aangevraagde auto mee. Documenten inscannen en contract ondertekenen was zo gebeurd. Nog uitleg gekregen over de auto en toen kon ik het zo meenemen. Een hele fijne auto om mee te rijden. Tijdens het terugbrengen was ik er al 10 minuten voor openingstijd maar er waren zelfs al medewerkers aanwezig. Dat verliep ook super snel.
Makkelijk te huren geen gedoe.bellen om alles door te spreken. bij ophalen alles goed geregeld en de verhuisbus goed onderhouden heb veel bussen gehuurd maar dit was ver weg de beste. Al met al een aanrader om hier te huren. Je krijgt er geen spijt van
Mijn indruk was reeds bij het reserveren erg positief. Medewerkster had een positieve mindset en had deze nog steeds bij het inleveren van de auto. Auto huren vanuit Steenbergen = Autohopper Eskes Halsteren.
Alles goed
Ben super geholpen, netjes , aardig, kreeg nog een aantal extra km om te rijden. Zeer vriendelijke jongen die mij heeft geholpen.
Voor een week wintersport was dit perfect. Online snel de betreffende bus geselecteerd waarna ik dezelfde dag nog werd gebeld met de bevestiging. Alles liep daarna erg soepel en vriendelijk. Doordat van tevoren alle gegevens al waren opgevraagd verliep het afhalen eveneens erg snel. De papieren waren klaar voor ondertekening en de bus stond gepoetst en wel klaar voor vertrek. Ofwel, nagenoeg alles was perfect, op 1 dingetje na... Daarom ook een 9 en geen 10... Bij vertrek begon na 500 meter het lampje te branden van de bandenspanning. De verhuurder had ons net verteld dat er nieuwe winterbanden onder zaten, maar blijkbaar was men vergeten om deze banden op de juiste spanning te zetten. Niet erg natuurlijk, maar daardoor moesten we wel direct bij het eerste tankstation de banden aanvullen van 2,4 bar naar 3,8/4,2. Een behoorlijk verschil dus. Overigens verder meer dan prima reis gehad! Bij het terugbrengen simpelweg de bus parkeren, sleutel in de kluis en een dag later al de afhandeling geregeld.
De bus stond netjes klaar, duidelijke instructie over het inleveren en de meneer achter de balie was heel vriendelijk. Indien ik weer een busje nodig zou hebben, zou ik hier weer terug gaan! Bedankt voor de goede service autohopper!
De gehele service was top. De medewerkers deden echt hun best om een geschikte bus voor ons te zoeken, we kregen een fijne bus mee en de communicatie verliep soepel. Wij huren hier volgend jaar zeker weer een bus voor onze wintersport!
Netjes was de bestelbus zeer vriendelijk geholpen en zeer tevreden over borg terug gestort
Bus opgehalad en werd keurig geholpen en kreeg een korte, maar duidelijke uitleg over het busje en het inleveren. Daarnaast kon ik in de avond na sluitingstijd het busje inleveren door een samenwerking met de Esso en dit was heel erg prettig!
Fijne geholpen en duidelijke uitleg
Prima auto, uitstekende service, heldere communicatie.
Ik heb zaterdag last minute een verhuisbus gehuurd bij autohopper. Dankzij de snelle en goede service heb ik mijn verhuizing snel kunnen afronden. Maandagochtend gelijk de borg terug gekregen. Zeker een aanrader!
Heldere communicatie vooraf, vriendelijke en vlotte ontvangst bij het ophalen, een moderne comfortabele bus met duidelijke instructies bij vertrek. Kortom, precies wat ik verwacht bij een huurbus.
Bij Autohopper Zwolle zorgen ze niet alleen voor je, maar ontzorgen ze je! Je kan met een gerust hart de weg op! Ze regelen alles voor je tot in de puntjes! Door Autohopper konden wij zorgeloos aan onze vakantie beginnen en wisten wij dat we veilig en goed op de weg zouden zijn! Ik raad iedereen Autohopper aan!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn