Aanrader voor iedereen.

Super fijne compacte auto. Rijd heerlijk en zuinig. Zeker en aanrader voor vele die nog op zoek zijn naar en auto verhuurder!

• Vestiging: Tilburg

Goede communicatie

Telefonisch goed contact gehad. De bestelbus was netjes vanbinnen. Zeer vriendelijk personeel.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

zeker de moeite waard om een bus te huren.

Snel geregeld en alles ging digitaal. Zeer nette bus mee gekregen, rook of die nieuw van binnen was.

• Vestiging: Zwolle

Goede service, snel geregeld

Reserveren ging snel, site zeer overzichtelijk en redelijke tarieven. Service aan de balie bij halen en terugbrengen ook top.

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Erg vriendelijk snel en soepel

Plotseling had ik een bakwagen nodig en veel was niet beschikbaar. Autohopper had er direct een beschikbaar voor de dag. Meteen heen gereden en erg vriendelijk geholpen. Einde van de dag was ik helaas nog niet klaar. 1 telefoontje en er werd direct meegedacht en ik kon er nog een dag aanplakken. Erg prettig. Super service. Kan het iedereen aanraden.

• Vestiging: Alphen ad Rijn

Gewoon goed

Goede bus, erg ruim, goed te besturen. Lekker was heel fijn. Waar voor je geld! Prima service!

• Vestiging: Zevenaar

Vriendelijk en snel

Heel vriendelijk en snel in reageren op mail en bv telefonische vragen. Wij raden autohopper zeker aan en prijs en kwaliteitsverhouding helemaal top. Goedkoopste uit de regio naar ons idee

• Vestiging: Venlo
  • Communicatie

Tevreden met de auto en service

Prima service, keurige auto en redelijke prijs.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

klant vriendelijk en uitstekende service

Had a la minuut een auto nodig .. direct geregeld . duidelijke uitleg. prima huur auto . bij terug komst koffie en nog een belangrijke tip wat betreft mijn eigen auto . die ook nog netjes voor mij was opgeladen. super !!!. mijn grote dank garage Huberts & Steentjes.

• Vestiging: Zevenaar

Ging vanzelf

Ging soepel werden zo geholpen en goede uitleg top

• Vestiging: Halsteren

Geweldige service

• Vestiging: Zevenbergen

Makkelijk te boeken!

Helaas hadden we zelf niet goed gekeken. 9nl8ne gereserveerd wat makkelijk ging van za 8u tot zo 8u. In de definitieve bevestiging was het echter v 9u tot 8u. Balen waren 1u te vroeg! Verder alles top!! Voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Waalwijk
  • Deskundigheid N.v.t.

Onbeschrijfelijke service

Ik had een auto nodig auto hopper heeft direct een auto vanuit een andere vestiging laten komen en kon hem binnen een uur ophalen alles werd snel geregeld en kon direct met een mooie veilige auto de weg op genoten van deze auto en kom zeker nog maandelijks terug

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Uitstekende verzorgde bus verhuur !

Vandaag verhuist met de g 20 vrachtauto voor rijbewijs b. Kwam s morgens aan en werd gelijk geholpen. Heel sociaal en goed personeel. Na het verhuizen weer goed gelijk geholpen. Kan er niks anders van maken dan een ieder deze garage/autoverhuur voor verhuizen dik en dan ook dik aanbieden !!! Ala je goed wil verhuizen en fijn geholpen worden, zoek dan niet verder. Op en top bedrijf. Dikke pluim van mij. Mvg, A.R.Radjkoemar

• Vestiging: Dordrecht

Snel en top geregeld.

Het reserveren van de auto was zeer makkelijk te regelen. De auto voldeed precies aan de verwachtingen. De financiële afwikkeling ging jeel eenvoudig en de borg werd per omgaande teruggeboekt.

• Vestiging: Losser
  • Communicatie

Goed bedrijf , fijne service.

Ik mocht de verhuisbus al een avond vantevoren ophalen, en terug brengen na sluitingstijd. Geweldige service, leuke mensen. Het huurbedrag viel mij ook reuze mee!

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Fijn bedrijf alles snel en makkelijk geregeld!! Top service

Vriendelijk personeel, bus was snel en makkelijk geregeld! Accu was leeg van de bus i.v.m. Koud weer, na telefonisch contact binnen 15min iemand aanwezig en we konden weer verder! Fijn bedrijf en goed/snel geholpen

• Vestiging: Vlaardingen

Top service.

Bakwagen stond voor ons klaar. Rondje met uitleg. Bakwagen zelf erg fijn in gebruik. Rijdt ook zeer goed.

• Vestiging: Beilen
  • Ervaring met: Anders

super service

super service

• Vestiging: Zevenbergen

Super service weer bij Schaap in Beesd

Zeer nette en mooie bus gehuurd vandaag bij Autobedrijf Schaap te Beesd! Perfecte laadruimte en makkelijk hanteerbaar! Kortom goede ervaring

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Goed materiaal is het halve werk!!

Volledige verhuiskit bij deze verrassend grote bus genomen waardoor de verhuizing in no-time voorbij was!

• Vestiging: Alblasserdam

Top auto

Fijne auto, zaak bleef nog wat langer open om hem op te halen en geen gedoe verder.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Grotere wagen + wasbeurt!

Mooie (nieuwe) wagen. Fijne laadklep goed laadruim. Bij inleveren gratis grote wasbeurt erbij gekregen. Toppers!

• Vestiging: Venlo

Top auto van Autohopper!

Het aanvragen ging echt heel gemakkelijk en de bijna nieuw Toyota bus was echt een heel prima auto. We hebben genoten en het was heel gezellig. Ook de afhandeling ging vlot, volgende keer komen we zeker weer aankloppen bij de Autohopper!

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Hele goede service

Omdat ik een grote auto met hydraulische laadklep nodig had, heb ik van Autohopper Barneveld een auto gehuurd. Het was een nette schone auto die goed reed. Omdat ik het niet helemaal redde om voor 17.00 uur de auto weer in Barneveld terug te brengen, was het geen enkel probleem om de auto later terug te brengen en de sleutels in een speciaal kluisje te doen. Goede service!

• Vestiging: Barneveld

Boogschutterstraat 1-43