Fantastisch

Snelle service, denken mee. Echte aanrader

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Goede service, vriendelijk personeel, goede auto!

Zeer tevreden, perfecte service!

• Vestiging: Hoofddorp

Altijd vriendelijk, Altijd meedenkend

Nog voor de feestdagen op zoek geweest om een auto te huren. De dag waarop ik de bus graag zou willen was niet beschikbaar, maar de dagen die wel beschikbaar waren werden als opties doorgegeven en kon ik toch nog de verhuizing regelen. Verder zijn de wagens altijd netjes onderhouden goede kwaliteit en functioneren prima

• Vestiging: Beilen

Snelle goede service

Ik had op korte termijn voor een week een andere auto nodig. Online de autohopper aangevraagd en de volgende dag werd ik netjes gebeld dat deze niet beschikbaar was. Er werd een upgrade aangeboden tegen een mooie aangepaste prijs. Alles verliep vlotjes en werd netjes geregeld. Vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Helemaal top

Zo fijn kon meteen een auto meenemen nadat wij daar naartoe waren gegaan. Service is ook geweldig. Ik ging namelijk voor de goedkoopste. En die was niet beschikbaar op dat moment en kreeg op hun kosten een upgrade naar een duurdere auto. Die ontzettend lekker reed. Fijn dat ik deze tijd kon overbruggen met een auto van Autohopper Dickhof in Kampen. Mocht het ooit weer nodig zijn, dan weet ik wel waar ik naartoe zou gaan. Topbedrijf erg klantvriendelijk

• Vestiging: Kampen

Uitstekende ervaring !

Zeer functionele en comfortabele auto.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Ik ontving een korting voor het huren van een dagdeel, hoewel ik er niet specifiek om had gevraagd.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Goede service alles netjes afgehandeld

• Vestiging: Elst

Rijdt fantastisch, hartelijke service

Vlot en prettig zaken doen. Het comfort van de Renault is goed, rijdt soepel. 20 kuub bleek echt voldoende voor de verhuisreis naar Spanje.

• Vestiging: Steenwijk
  • Ervaring met: Anders

Simpel, snel en makkelijk

Wat ik prettig vond is dat ik snel geholpen ben. De verhuurder had al wat voorbereid door het papierwerk klaar te zetten van tevoren en ook na afloop van het huren werd alles snel afgehandeld. Ook een aardige verhuurder die met je meedenkt! No nonsense komen jullie zeker na.

• Vestiging: Lochem
  • Communicatie

Fijne auto om de verhuizingen tedoen

Goed bedrijf voor het huren van deze auto en het is niet te duur voor allerlei klusjes die je moet vervoeren

• Vestiging: Middelharnis

Goede en snelle service.

Snel een grote bestelbus nodig gehad voor mijn verhuizing. Ik kon meteen terecht. Goede auto en een schappelijke prijs.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Goede service, prima bus.

De eerste reservering ging niet door omdat er bussen stuk waren gereden. Gelukkig konden we nog een bus in Emmeloord huren. Met ophalen en terugbrengen was men zeer flexibel.

• Vestiging: Emmeloord

Makkelijk, betaalbaar, goede service

Bij autohopper een bestelbus gehuurd om iets te vervoeren van marktplaats. Reserveren ging makkelijk. Het borgbedrag had van mij iets duidelijker vermeld mogen worden (€1000). Gelukkig kon ik deze bij het ophalen van de bus nog verlagen. Bij het ophalen van de bus zelf nog een foto gemaakt van de km stand en dat was maar goed ook want de km stand op het contract was 20km lager dan de werkelijkheid. Bij het terugbrengen van de bus heb ik dit aangegeven en ze hebben toen mijn vrije kilometers verhoogd van 100 naar 200km zodat ik niets extra hoefde te betalen. Goede service dus, maar wel opletten als je het voertuig ophaalt.

• Vestiging: Hillegom

Goede en snelle service

Had met spoed een huurauto nodig, deze was snel ter beschikking voor mij. Auto was in zeer goede staat en de prijs was ook niet te duur

• Vestiging: Huizen

Helemaal top

Was onze eerste keer een auto huren. We werden heel vriendelijk geholpen. De uitleg en begeleiding was prima. Als we weer een auto nodig hebben komen we zeker terug

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Heel duidelijk in communicatie en afspraken.

Hele goede ervaring. Duidelijke prijzen, afspraken, goed geregeld. No nonsens is het zeker! Super.

• Vestiging: Gorinchem

Top service

Goeie ervaring om te delen met andere,toppie ga zo door .... Mvg Michel

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Fijne service & goed geregeld

Online een foutje gemaakt met de datum van reserveren maar super snel opgelost via de telefoon. De huur is een hele dag, dus je hoeft niet per se voor 17:00 uur de sleutels terug te geven wat heel erg fijn is. Kon de dag zelf later nog langs komen om een hondje te huren, want dat leek me gemakkelijk en niet zo duur, maar dit viel wel tegen. Het enige jammere is de prijs voor alle extra's waardoor Autohopper duurder is vergeleken met andere verhuurders in de buurt.

• Vestiging: Huizen
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

In de buurt, prima geholpen en ideaal vervoermiddel

Ik ben prima geholpen bij Autohopper in Puttershoek. De Renault Master G20 is een ideaak vervoersmiddels om je inboedel te verhuizen.

• Vestiging: Puttershoek

Goeie auto. Lekker ruim. Goede service en vlotte afhandeling

Topper!

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Bus in perfecte staat. Schoon, volgetankt. Goede instructies.

Vriendelijke ontvangst. Laadbak met ideaal hydraulisch hefplatform. Goede bevestiginsrails om lading mee vast te zetten.

• Vestiging: Emmeloord

Top kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding Duidelijke informatie Netto auto

• Vestiging: Mijdrecht

Great service

Wonderful people with great service

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Eerste keer hier een wagen gehuurd; alles top geregeld.

Online alles vlot geregeld. Op de dag zelf zeer vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Uitleg over de wagen en achteraf correcte, overzichtelijke afwikkeling financieel. Complimenten.

• Vestiging: Spijkenisse

Boogschutterstraat 1-43