Super snelle levering toen ik het het hardst nodig had.

Moest op korte termijn ( I.e. dezelfde dag nog )een auto hebben in verband met een plotselinge lekke band ontstaan op weg naar een APK keuring. Om mijn werkzaamheden dezelfde dag te kunnen uitvoeren was Autohopper, gevestigd in het pand van Nooteboom in Vlaardingen in staat om mij een auto te verhuren. Dit alles ging vriendelijk, soepel en snel. Kreeg een hele jonge auto mee. Net 1600km op de teller. Alles werd vlot geregeld. Ben Autohopper dankbaar voor de snelle levering en goede vriendelijke service.

• Vestiging: Vlaardingen

Uitstekend!

Het huren van een voertuig gaat eenvoudig. Vlotte en correcte service. Ze zijn soepel in omgang en alles in goed overleg. Mijn volgende voertuig huur ik zeker hier!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Great car and smooth transaction, Patrick was great!

Great car and smooth transaction. Patrick was great!

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Zuinige auto in uitstekende conditie en goede service

Alles klopt

• Vestiging: Eindhoven

O heel goed

gemakkelijk online reserveren, Goeie auto, duidelijke omschrijving van de afmetingen.. Auto stond klaar. Terug brengen tegen 6uur geen probleem.. Alles goed dus.

• Vestiging: Franeker

Fantastisch

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Goede service en je wordt zeer vriendelijk geholpen

Als zeer goed en duidelijk

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Duidelijk en heel netjes geregeld.

• Vestiging: Alphen ad Rijn

Helemaal goed

Zeer flexibel geholpen en een splinternieuwe bus meegekregen

• Vestiging: Ten Boer

Great experience

My experience with Autohopper in Bunschoten was hassle free. I have no complaints. Everything just worked.

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

Afspraak is afspraak , netjes geholpen!

Afspraak is afspraak!

• Vestiging: Gorinchem

Positief

Het voertuig was schoon en stuurde aangenaam soepel. De medewerkster was vriendelijk en duidelijk/helder in haar uitleg.

• Vestiging: Spijkenisse

100% tevreden !!

Wat een super autoverhuurbedrijf, in ieder opzicht. De keuze aan huurauto's is groot en zijn allemaal nieuw, en de huurprijzen zijn echt ok! Een geweldige ervaring opgedaan hier! Super vriendelijk door de heer Willem Roggeveen, hier in Capelle aan den IJssel, geholpen. Nogmaals vriendelijke dank!! Wij weten nu waar we weer terug komen in het vervolg n.l. bij Autohopper!!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Gewoon goed geregeld en gecommuniceerd

Huurde in het verleden veel bij sixt maar door onze verhuizing is dat niet meer in de buurt. Dus eens via Autohopper gehuurd. Wat een verschil, persoonlijker en gewoon goed.

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

geweldig , goed materiaal en goede service

mooie auto en prima verhuispakket ( ruim voldoende dekens en spanbanden , grote hondjes niet van die meubelrollers ) Borg zeer snel teruggestort , prima.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Snel en behulpzaam

We hadden wegens familie omstandigheden snel een verhuisbus nodig. Autohopper stond, zoals we van ze gewend zijn, snel voor ons klaar.

• Vestiging: Kampen
  • Deskundigheid N.v.t.

• Vestiging: Cuijk
  • Communicatie

Uitstekende service vriendelijk en snel

Met veel plezier een auto gehuurd, goede afspreken gemaakt . Alles was naar wens.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Bad service and wrong price

I don’t recommend renting with Autohopper! I reserved the cheaper car option (and received a confirmation by email), but when I went to get it, the price was higher than agreed. I tried to complain about it but the employee was very rude. In summary, this is a big company that does not care about being fair with their costumers. There are cheaper and better options available.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Goede service, bus was perfect!

Het personeel is erg vriendelijk, duidelijk en correct, de bus was schoon en stond al met volle tank klaar, het inleveren deden ze niet moeilijk over, mocht zelfs een dag later ivm de kerstdagen. Uiteindelijk mooie en snelle afwikkeling en stond de terugbetaling ook binnen 24 uur op mijn rekening. Chapeau Reuvers..ga zo door,

• Vestiging: Losser

flexibel en betrouwbaar

Had een bestelbus nodig, was eenvoudig geregeld. Dag erna ook, verlenging zonder gedoe. Uitstekende gegaan, is aan te bevelen!

• Vestiging: Zevenaar

Fijne en makkelijke ervaring

Prettig personeel, snelle respons en goed betaalbaar

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

van begin tot einde goed bevallen

mooie mazda cx30 zeer goed bevallen

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Uitstekend voertuig en erg fijne service

Het gehuurde voertuig was volledig naar wens, we waren tevreden met de prijs kwaliteitsverhouding & de borg was na een dag terug gestort. Naast het feit dat je weinig vrije kilometers krijgt is Autohopper zeker aan te raden!

• Vestiging: Tilburg
  • Deskundigheid N.v.t.

Goede en snelle service

Ik had een bakwagen gehuurd voor het ophalen van een keuken. Heel makkelijk via de website. Auto ophalen om 08.00 uur smorgens, maar we wilde eigenlijk eerder vertrekken. Toen heb ik gebeld en kon dit zonder problemen nog erbij laten zetten. Zo konden we de auto al de avond ervoor ophalen. We hebben de auto de dag erna terug gezet en de sleutel in de brievenbus gedaan. We kregen dezelfde avond nog een mail dat alles was ontvangen en een werkdag later ontving ik de factuur. Kortom: Super makkelijk, snel en zeker klantvriendelijk .

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Boogschutterstraat 1-43