Prima auto en goede service

Redelijk late termijn besloten een auto te huren voor een week rond kerst en deze was gelukkig nog beschikbaar. We kregen een zo goed als nieuwe Kia Picanto mee, prima auto zo. De afhandeling met ophalen en inleveren was ook prima.

• Vestiging: Tiel
  • Communicatie

Auto schoon afgeleverd alleen alle ruiten vieze vette laag

De auto een peugot 2008 was weliswaar schoon afgeleverd. Alleen alle ruiten van binnen waren vies en hadden een vette laag. Op de terugweg naar huis in het donker waren de ramen niet schoon te krijgen en was het rijden in het donker met regen levensgevaarlijk.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Super vriendelijk en snel service

Nadat ik een busje had gereserveerd kreeg ik snel de bevestiging dat alles klaar zou staan. Uitleg was helemaal duidelijk. Na een rondje om de bus was alles in orde en kon ik vertrekken. Bij terugkomst was ook een kort rondje om de bus en de km stand controle snel gedaan. De borg stond dezelfde dag weer terug op mijn rekening. Helemaal top!

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Superfijne service en goed vervoer

Ik moest last-minute vervoer hebben voor 4 dagen en dit is heel vlot en fijn geregeld door Autohopper. Ook de afwikkeling naderhand verliep soepel. Communicatie met de medewerkers was heel vriendelijk en menselijk! Ik heb de Compact promo Kia picanto gereden en de prijs/kwaliteit is top.

• Vestiging: Haarlem
  • Communicatie

Goed, snel en vriendelijk geregeld

Zeer positieve ervaring, vriendelijk en klantgericht geholpen. Huur zeker nog eens een auto, als dat nodig moet zijn

• Vestiging: Dordrecht

super

Na mijn ongeval had ik een auto nodig die eerst voor weekend gehuurd na het weekend bleek er geen andere te zijn Daar ik een langere tijd de auto nodig had besloten de reeds eerder gehuurde verder te huren er werd goed mee gedacht. Hierdoor is er een hoop stress weggenomen Dank jullie wel voor de goede service

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Fijne auto, goede service, eerlijke prijs

Volgende ochtend auto al beschikbaar, fijne auto, duidelijk voorwaarden, eerlijke prijs.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Zonder gedoe een nieuwe bus opgehaald.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Mijn verhuizing is perfect verlopen met behulp van Autohopper

Voor mijn verhuizing heb ik een verhuisbus gehuurd bij Autohopper. Alles verliep volgens afspraak. De bus is netjes en schoon afgeleverd met een volle tank. Goede uitleg van het verhuurpunt in Epe. We hebben alles zonder problemen kunnen verhuizen. We konden zelfs de bus ver na sluitingstijd terugbrengen. Erg fijn, want het loopt toch altijd uit. Super fijne ervaring!

• Vestiging: Epe
  • Communicatie

Nette sevice zoals je het nergens meer tegen komt .

• Vestiging: Amersfoort

Prima, vatbaar voor herhaling

Ik kon de auto een avond eerder ophalen, ophalen en terugbrengen was geen probleem, de auto was in prima conditie. Helaas was de auto niet volgetankt met diesel zoals beweer maar dat was geen probleem, ik kreeg geld terug voor brandstof.

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

Fijn geregeld: betrouwbaar en flexibel

Na nline reserveren ook simpel en snel via mail en telefoon fijnslijpen, in mijn geval een dag doorschuiven van de huurperiode.

• Vestiging: Amersfoort

No nonsense klopt wel

Was eigenlijk eerst aan het kijken om bij bo rent te huren echter kwamen daar allemaal kosten bij inclusief spannende teksten over hoge kosten bij schade. Bij auto hopper is dat allemaal niet. Alles zo geregeld. Heel prettig

• Vestiging: Breda

Geweldig!

Goede website. Goede communicatie. Vriendelijk geholpen aan de balie en duidelijke uitleg over hoe de bestelbus werkt. Een schone en goede bestelbus. Kortom top om bij Autohopper te huren!

• Vestiging: Vlissingen

Goed geregeld

Super Service No-Nonsense-/goed geholpen En heel makkelijk

• Vestiging: Waalwijk

Respectvoll klantvriendelijk

Super autos vriendelijk geholpen respectvoll En zeer nieuwe auto

• Vestiging: Bunnik

Heel snel kunnen huren

We belde op om dezelfde dag een auto te huren. We werden snel en heel vriendelijk geholpen door v.d. Wolf in dordrecht. Na het terugbrengen netjes een factuur via de mail gekregen. Helemaal top!

• Vestiging: Dordrecht
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Totale service ervaring !

Onze auto plots kapot, nog wel op eerste Kerstdag, enorm balen en dan ook nog een torenhoge rekening te verwachten. Online een auto gereserveerd om meteen na het Nieuwjaar toch naar het werk te kunnen gaan. Er werd geen service verleend, maar TOP-service ! We zijn heel blij met Autohopper Gorinchem, een fatsoenlijk huurbedrag voor een prachtige auto !

• Vestiging: Gorinchem

Prima auto & service

Makkelijk te reserveren via de website. Op afgesproken tijdstip alles klaar. Goede communicatie. En borg netjes de volgende dag retour. Bijna nieuwe bakwagen, die prettig was in gebruik. Prima dus.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Kwaliteit/prijs verhouding is in orde.

Vlotte afhandeling bij ophalen en inleveren. Auto is in orde, wel brandde het lampje voor onserhoud al bij ophalen. Handleiding in dashboardkastje is niet van de bakwagen zelf maar van een bestelbus.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Anders

Friendly and flexible

Great experience. Our car broke down when I was about to give birth. I was able to arrange a rental car with Autohopper within a day. They were super friendly and fast service. Our car took a bit longer to repair so I called to ask if we could extend our rental for 2 extra days. The owner was super flexible and understanding (and friendly). Drop off was easy and we were able to get our deposit back quickly.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Nieuw-Vennep
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Prima service en welwillend personeel.

Flexibel met inlevertijd en hartelijk personeel

• Vestiging: Steenwijk

Klantvriendelijk en goed geregeld

Ik ben goed geholpen aan de balie . Auto stond afgetank. Je kon direct opweg.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Okay, bestaande beschadiging aan het busje was niet helemaal veilig

Het busje had een beschadigde spiegel van de vorige bestuurder. Was vast-getaped door Autohopper, maar tijdens het rijden op de snelweg ging hij los. Hierdoor moest ik rijden zonder rechter-zijspiegel wat ik niet erg prettig vond :( Algemene service, snelheid, en gemak van Autohopper was goed zoals altijd :)

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

satisfy

The car was really good and comfortable. We have good experience with Autohopper rented car...

• Vestiging: Wageningen

Boogschutterstraat 1-43