In 1 woord fantastisch!

Wij zijn erg blij met de service van Autohopper, in dit geval van de vestiging in Roden. Contact verliep makkelijk en snel! Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. Denken mee in oplossingen, geven advies. Wat wij ook erg fijn vonden was het wederzijdse vertrouwen.

• Vestiging: Roden

uitstekende huur ervaring!

Begin december 2023 al een reservering gemaakt voor een grote bus met laadlift. En 6 januari 2024 stond deze om 08:00 uur voor mij klaar in goede staat en schoon. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede uitleg op mijn vragen. Al met al een zeer prettige ervaring! Een aanrader!

• Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Een aanrader om verhuisbus te huren bij autohopper waalwijk

1e keer een bus gehuurd maar wat n super service bij autohopper v d wouw waalwijk. Heel goed en snel geregeld, super service, vriendelijk personeel, en na afloop bus terug en sleutel in kluis

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Goed meegedacht over het gebruik van hulpmiddelen voor de verhuizing.

Alles goed en netjes voor elkaar. Duidelijke uitleg over voertuig. Indien wij weer een voertuig nodig zijn komen wij zeker terug!!

• Vestiging: Meppel
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Uitstekende service en erg vriendelijk

Ik werd uitstekend geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Aan te raden.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Mooi wagenpark en goede vlotte service

Snel een bus nodig . Zeer flexibel bedrijf en snel geregeld.

• Vestiging: Beverwijk
  • Communicatie

Je maakt het jezelf een stuk makkelijker met een vrachtwagentje van autohopper

We hebben heel veel gemak gehad van de gehuurde vrachtwagen van autohopper. De beweegbare laadklep is ook super handig. En er kan veel in. Als we ooit nog eens moeten verhuizen zou ik het zo weer doen.

• Vestiging: Vlissingen

Snel en goed

Ik kreeg in eerste instantie geen bevestiging dat mijn bus beschikbaar zou zijn, maar na een belletje bleek het gewoon geregeld. Ophalen duurde een paar minuten. Goede bus. Gewoon top.

• Vestiging: Nieuw-Vennep
  • Service N.v.t.

Geen gedoe

Auto stond klaar voor early pick-up. Nette auto, geen gedoe. Inleveren zo geregeld. Precies wat je verwacht bij een verhuisbus huren.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Goede ervaring met het huren van een verhuisbus met laadlift.

Auto stond netjes klaar met volle tank. De bijna nieuwe Renault Master rijdt prettig. Grote laadbak van 20 m3 en een handige laadlift. Goed op weg geholpen door vriendelijk personeel.

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Goede sevice van hubers steentjes

Vriendelijk Behulpzaam

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Geweldige auto en fantastische service

We hadden last minute een auto nodig voor de vakantie. We werden fantastisch geholpen bij J.W De Voogd, Autohopper verhuur Vlissingen. We kregen de Peugeot 208 mee. Fijne auto die ook de rit in de Ardennen goed aan kon. De auto zelf had precies de ruimte zoals gemeld stond op de website. Ook het inleveren ging makkelijk. Eigenlijk is de enige tip die ik AutoHopper mee wil geven; Maak ophaal/brengtijden voor later ook mogelijk zonder extra kosten. Doordat er geen wasstraat in de buurt zit van de verhuurder die vroeg open is moesten we het risico nemen de auto een dag eerder al te wassen en toch met wat vieze 'rij sporen ' in te leveren. Uiteindelijk viel dit overigens ook wel mee toen de auto 8 uur werd ingeleverd. Maar om meerdere redenen zou een wat latere terugbrengen of ophalen geen slecht idee zijn.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Prima bus, fijn geholpen.

Goede ervaring prima bus en goed geholpen, alleen onbegrijpelijk dat je moet wachten tot de borg (€ 500 tot € 1000,-) wordt teruggestort. Dit zou direct kunnen via “retourpinnen” en scheelt de verhuurder een handmatige overboeking. Wellicht een tip om dit aan te passen in het proces?? Zou voor de klantbeleving ook super zijn !!

• Communicatie

Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Ook bij inleveren alles snel en netjes afgehandeld.

Vriendelijke en behulpzaam

Vriendelijke en behulpzaam

• Vestiging: Zevenbergen

Gewoon goed

Auto stond netjes klaar op afgesproken tijdstip, alle schades waren keurig vermeld op het formulier. Netjes meegelopen door personeel die ook op alle schades wees en die gaf het advies foto van te maken. Ook bij inleveren keurig geholpen, gelijk borg terug gehad.

• Vestiging: Hellevoetsluis

dikke 10

ben netjes geholpen de bus was netjes schoon van binnen. en de borg werd ook gelijk terug gestort. dikke 10 top

• Vestiging: De Bilt

Altijd perfect in orde

Ik huur al een paar jaren bij Autohopper in Waalwijk af en toe een auto. Altijd een prima wagen. Sympathieke huurprijzen. Meedenkende en vriendelijke mensen. Snelle financiële afhandeling na het terugbrengen van de auto. Kortom het is helemaal mijn autoverhuurbedrijf!

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Alles soepel, maar hygiëne onacceptabel

Het ging er vriendelijk en soepel aan toe. Ik kreeg echter een heel vuile auto (interieur) met overal kruimels en ander vuil en voorwerpen en afval van vorige bestuurders. Ik had de auto natuurlijk zelf moeten afwijzen, maar in mijn haast en in het donker heb ik daar onvoldoende op gelet. Groet, Jeroen.

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Prima service. Tot op heden nog niet mijn borg terug, maar ik verwacht dit snel.

Vlotte service, goede bus

Zeer tevreden, enige wat ik miste was de verbale uitleg van het aftanken bij het ophalen van de bus waardoor ik nog een keer heen en weer moest

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

Auto gehuurd voor vakantie, superbedrijf

Wij hebben een auto gehuurd voor onze vakantie. De service was uitstekend. De auto was top. Wij leverden de sleutel in op vrijdagavond in de brievenbus. Al op de zaterdagochtend daarna kregen wij meteen de definitieve factuur. We hebben helemaal niks aan te merken en zouden anderen Autohopper zeker aanraden.

• Vestiging: Barneveld
  • Communicatie

Prima bediening, snel en geen onverwachte kosten

Zie boven

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Goed geholpen kon direct halen

Service was goed auto was netjes

• Vestiging: Hellevoetsluis

Amazing service

The whole process was smooth and super friendly. Warm recommdations!

• Vestiging: Hilversum

Boogschutterstraat 1-43