Snel geholpen aan een auto

Ik zag onderweg in mijn auto vanuit Utrecht naar Leusden een rood olielampje knipperen. Ik vond het niet verantwoord om daarmee verder te rijden en belde naar Autohopper of ik direct een auto kon krijgen. Ik ben uitstekend geholpen. Snel een auto gekregen zodat ik mijn reis kon vervolgen naar de bestemmingen van die dag.

• Vestiging: Amersfoort

Schitterend

Fijn bedrijf, doen niet moeilijk, denken met de klant mee. Zoals bij lenen van verhuispakket, steekwagen en "hondje". Uitstekend materieel. Ga je verhuizen raad ik je dit bedrijf aan. Al vaker hier een verhuiswagen met hydraulische laadklep gehuurd, dat scheelt veel in het sjouw en dat is goed voor je rug.

• Vestiging: Cuijk

Fantisch week met huurauto van Van As

Deze Kia Picanto was een heerlijke auto om met z'n tweetjes een weekje vakantie te vieren. Deze kleine doch complete auto is van alle gemakken voorzien en de huurprijs is prima!

• Vestiging: Apeldoorn West

Fijne 'bus' :-)

We hadden een 'bus' met laadklep nodig om een (aangekochte) motorfiets in het buitenland op te halen. En dan is een bakwagen met laadklep ideaal. Daarom bij collega Van der Linden / Steenwijk een Master gehuurd. Motor op de laadklep, en je rolt de motor zo de 'bak' in. Motor vast zetten, en rijden maar. En bij thuiskomst er ook net zo makkelijk weer uit :-) Prettige auto trouwens, zo'n Renault Master. Lekker ruim, en mooi stil !

• Vestiging: Steenwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Gemakkelijk te reserveren en ik ben goed geholpen

Vriendelijk personeel en goede service

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Ervaring met: Personenauto

Prima bus voor prima prijs!

Onze wintersportvakantie begon en eindigde gezellig met deze bestelbus!

• Vestiging: Honselersdijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Fantastisch goed, makkelijk en fijn geregeld!

Ontzettend fijne grote bus gehuurd voor onze verhuizing. Verhuizen is veel werk, stress, met de grote bus makkelijk inladen, naar de milieustraat. 2x gereden en het huis was leeg. Echt heel fijn! Vriendelijk personeel en betaalbaar huren. Groet Suus

• Vestiging: Oosterhout

Helemaal top!

Erg goed geholpen en een fijne bus om mee te rijden. Communicatie was ook erg goed.

• Vestiging: Venray

Gewoon goed geregeld.

Ik had liever een automaat gehad, i.v.m. met mijn kunstheupen haha wat ik overigens niet aangegeven heb, dus ze konden het niet weten !! Ik ben blij goed geholpen te zijn, waarvoor dank !!

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Ervaring met: Personenauto

top geregeld inpakken en wegrijden

prima service en een schone auto van alle gemakken voorzien

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Een belletje is meer waard dan online boeken.

Via WhatsApp mijn vraag gesteld, maar soms is het misschien gelijk beter om te bellen. Onderhoud van de auto was dik in orde. Verzorging ook in orde! Werknemer was behulpzaam en coulant.

• Vestiging: Tiel

Uitstekend bedrijf

Behulpzame medewerkers helpen me met iets

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijn bedrijf snelle afhandeling vriendelijk personeel

• Vestiging: Etten-Leur

absoluut geweldige ervaring

Ik heb alleen maar een voertuig gehuurd in Zuid-Afrika, maar deze ervaring was geweldig vanwege de volgende punten: gemak van boeken, inspectie voor en na, netheid van het voertuig, teruggave van het voertuig en teruggave van de borg na gebruik. Over het algemeen zou ik deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Bestelbus

Prettig personeel, fijne auto en goede service

Vriendelijke ontvangst en, ondanks dat we er niet aan gedacht hadden spanbanden e.d. bij de reservering op te geven, kregen we kosteloos een aantal verhuisdekens en spanbanden bij. Heel fijn want we hebben ze echt nodig gehad. Top!

• Vestiging: Meppel

Prima, netjes geregeld

Een aanrader, prima huurauto en alles netjes geregeld

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Personenauto

goede auto en prima service

AQuto kan je snel boeken (online) Goede keuze uit diverse modellen Prima geregeld Personeel heeft kennis van zaken. Gemakkelijke betaling borg en ook weer snel terug betaald Auto’s zijn netjes Jonge auto’s met niet (te) veel kilometers op de teller Redelijke prijs

• Vestiging: Zevenbergen
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede communicatie, goede service een aanrader

Tijdens mijn boeking een verkeerde datum geselecteerd maar dit werd zonder problemen veranderd.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Mooie bus voor 9 personen

Het was een feestje om de bus een lang weekend te huren. Snel en goed geregeld. Mooie nieuwe bus die uitgebreid werd uitgelegd en het fijne was dat de hoogte net onder de 2 meter was zodat we ook parkeergarages in konden. Wel even goed opletten bij de ingang. Doe het zo weer

• Vestiging: Tiel
  • Ervaring met: Anders

Ik kwam aan en alles lag al netjes klaar. Werd snel en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Daarna liepen we samen het voortuig na om te noteren of er schade op de bus zat. (Ze vinden deze plekken ook af met een witte markeerstift). Heel handig dus als je twijfelt hierover. Daarnaast krijg je goed materiaal mee en werkt het ook perfect. Goed materiaal is immers het halve werk. Auto is netjes schoon van binnen. Ik heb de bus teruggebracht na sluitingstijd. De dag erna kreeg ik netjes een bevestiging dat alles goed was, en kreeg dan ook meteen de totaalfactuur toegestuurd. Kortom, een hectisch dagje verhuizen een stuk makkelijker gemaakt door Autohopper Duizel in dit geval. Ik ga hier zeker nog vaker naar terug!

• Vestiging: Duizel

Top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette goed onderhouden auto’s en mee denkend personeel.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Personenauto

Perfecte auto voor een heerlijke vakantie

de auto was perfect voor het gezelschap waarmee wij op vakantie zijn geweest. Van alle gemakken, elektrisch, voorzien, en uitstekende zitplaatsen waarop je zonder problemen uren kunt doorbrengen. Bij een volgende gezinsvakantie in het buitenland ga ik 100% zeker weer zo’n perfecte VIP-bus huren bij jullie!

• Vestiging: Almere
  • Ervaring met: Anders

Goede service, goede wagens, goede prijs

Al meerdere keren een busje of vrachtwagentje bij jullie gehuurd. De service is perfect en de wagens zijn altijd goed, schoon en betrouwbaar. En voor een mooie prijs.

• Vestiging: Beesd

makkelijk busje

Een ProAce Toyota bij Toenink in Lochem gehuurd. Fijn dat het last-minute nog kon. Het wagentje reed makkelijk, had navi en een heel fatsoenlijke radio en we hebben een tuinsetje opgehaald, paste precies! Borg betaal je met pinpas en niet met credit card en werd dezelfde dag nog teruggestort op rekening. Anders dan ik gewend ben, maar werkt ook prima. Altijd fijne service bij Toenink.

• Vestiging: Lochem

Aardige, duidelijke service.

Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke mensen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de wagen was geweldig om in te rijden. Ik zou iedereen aanraden met dit bedrijf zaken te doen.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Boogschutterstraat 1-43