Auto gereserveerd in Zutphen. Bij aankomst stond de bus in Vorden. Met de eigenaar in zijn bus naar Vorden. Kreeg dekens en spanbanden mee. Prima opgelost.
Bij het huren van een verhuiswagen was alles vlot/snel geregeld. Personeel vriendelijk en goede afspraken kunnen regelen. Voor herhaling vatbaar!
Bij ophalen stond auto keurig gereed, goede uitleg van huurauto gekregen.
Grootste bus gehuurd , makkelijk in gebruik. Vriendelijk personeel ,heldere uitleg.
2e keer zelfde verhuisbus gehuurd. Helemaal goed, flexibel en snelle afhandeling.
Zowel bij ophalen, als inleveren van het gehuurde voertuig, prima ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het gehuurde voertuig stond netjes klaar. Het inleveren van het gehuurde voertuig met de daarbij behorende handelingen waren ook in no time geregeld. Top! In de toekomst huur ik hier weer een voertuig.
Verhuis bus gehuurd voor een verhuizing in de buurt. Ging snel en makkelijk.
Goede bus. Aardige mensen. Prettig en met goede informatie geholpen en begeleid bij de huur van de bus. Wij komen hier al jaren!
Langs gegaan bij autohopper en kon dezelfde dag een auto mee krijgen. Super nette en splinternieuwe auto.
Dit is de eerste keer dat ik een auto bij hen huur, maar ze waren erg aardig Dit is de eerste keer dat ik een auto bij hen huur, maar ze waren erg aardig
alles goed geregeld
Ben vriendelijk en snel geholpen. Prijs kwaliteit top! En de auto reed goed.
Wij huurden een verhuisbus, die reed als een zonnetje. Vriendelijke medewerkers. De borg was twee dagen later alweer teruggestort. Autohopper Uden is echt een aanrader.
Fijne mensen duidelijkheid En erg netjes met terug koppeling mail
Eerlijk,mensen,goede bus,communicatie kan wat beter maar de sfeer is prima.
Meerdere keren gehuurd, altijd voertuigen in goede staat en prima service.
Kwaliteit geleverde auto was prima. Zowel de aflevering (op zondagmorgen) als de afhandeling na het terugbrengen van de auto waren perfect, Werd erg klantvriendelijk geholpen.
Hi Mart, Wat fijn om te lezen, bedankt voor je positieve woorden! 🙌 Goed om te horen dat zowel het ophalen als het terugbrengen soepel verliep en dat je prettig bent geholpen. We geven je compliment graag door aan het team, tot een volgende keer! 🚗✨ Team Autohopper
Vriendelijke service; Mogelijkheid van ‘early pickup’; kost wel geld.
Zeer goed auto en snelle service
Heel aardige medewerkers zowel zus als broer, een goede auto de elektrische mini, zeer zeker een aanbeveling waardig!
Alles conform afspraak geregeld. Vooraf helder over de reeds gereden schade, achteraf snelle afhandeling, inclusief de terugbetaling van de borg: die stond dezelfde dag (ondanks dat het in het weekend was) weer op de rekening!
Makkelijk om te huren. Busje was netjes. Vriendelijk personeel.
Alles is verlopen zoals verwacht.
Prima bakwagen gehuurd voor onze verhuizing. Het is snel geregeld en gaat erg gemakkelijk. Kwaliteit bakwagen en ruikt fris in de cabine. Prima!!
Was de eerste x dat we hier een bus huurde. Wel duurder dan andere verhuurbedrijven in Apeldoorn maar een prima ervaring. Een minpuntje…. Ik moet de auto om 8 uur inleveren maar vervolgens is er helemaal niemand aanwezig…Vond ik toch een beetje gek.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn