T(H)opper !!

Van A tot Z heel efficiënt; de bus die wij gehuurd hadden was niet beschikbaar dus kregen een grotere mee. Goede uitleg hoe alles werkt, zelfs de bevroren ramen werden ge-de-iced. Wij weten wel waar we de volgende keer een busje zullen huren:)

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Simpel reserveren, duidelijke website, vriendelijk personeel bij het ophalen van de auto, duidelijke instructies over de werking van de laadklep, snelle afhandeling bij retour brengen en de borg direct weer terug gestort. Klasse!

• Vestiging: Voorhout

prima geregeld

Alles netjes, duidelijk en prima geregeld. Geen gedoe en hele vriendelijke mensen

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Prima auto voor een kleine prijs

De prijs kwaliteitverhouding van het goedkoopste model auto is dikke prima! De Picanto van Kia is weliswaar klein maar heeft veel pit en luxe….

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Uitstekend advies , service en afwikkeling

Vriendelijke, deskundig advies , ongecompliceerd afhandeling, heel goed auto en het terug geven ook weer zeer klantvriendelijk.

• Vestiging: Zutphen

Supper

Correcte behandeling, goed materiaal, alles werk naar toebehoren en vlotte afhandeling echt een aanrader

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Duidelijke uitleg over te betalen factuur inclusief borg. Rondje om de bus i.v.m. mogelijke bestaande beschadigingen, uitleg waar zit brandstofklep en welke brandstof. Tip rij voorzichtig i.v.m. speciaal dak (hoogschade) eigen risico van Eur.3.000 en advies veel gebruik te maken van de buiten spiegels. Ook uitleg hoe de hoe de hydraulische laadklep werkt. Eind v.d.dag net voor 17.00 bus afgetankt en gelukkig zonder schade teruggebracht en uitleg over eind factuur. Was prima ervaring met AutoHopper Hoofddorp.Mt.vr.gr.Fred

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Klantgericht, afspraak=afspraak en een hele nette bus!

Van het telefonisch reserveren, het ophalen, het gebruik van de bus tot het inleveren kan ik alleen maar zeggen: TOP!!!

• Vestiging: Steenwijk

Hopper is top!

Wat fijn om te verhuizen met een verhuiswagen! Ik had een Renault Master G20 gehuurd en deze bood meer dan zat ruimte voor alleen mijn spullen, maar ook zeker zat ruimte voor als je net 2 bent. En je kan altijd op en neer rijden natuurlijk. Bij mij was in ieder geval alles in 1 keer over en dat was erg fijn. De wagen kan je in de ochtend ophalen en diezelfde avond of de volgende ochtend weer terugbrengen. Ideaal dus voor je eigen planning. Bij aankomst had Ik ook last minute nog een steek wagentje erbij gehuurd. Kon allemaal en service was prettig. Al met al, snel geregeld en een top ding!

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Gemakkelijk en voor een goeie prijs.

Het reserveren was super makkelijk online. Het ophalen en weer terugbrengen was ook zo geregeld. Kortom, gemakkelijk, snel en een goeie prijs!

• Vestiging: Vlissingen

Nog nooit beter meegemaakt

Ik had voor spoedverhuizing dezelfde dag nog bestelbus nodig. Filiaalmanager Meppel denkt met je mee, komt speciaal voor mij terug naar de verhuur locatie, warmt voertuig voor en ontzorgt mij volledig. Topklasse.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Gewoon een goede ervaring.

Keurig nette bestelbus gehuurd. Zag er zeer netjes uit, geen afgeragde bak. Reed perfect. Samen met de medewerkster een rondje om de auto gemaakt waarbij zij mij op al aanwezige (zeer kleine) lakkrasjes wees. Achteraf geen gezeur.

• Vestiging: Alblasserdam

Prima ervaring

Vlotte service, dezelfde dag nog een busje kunnen huren om iets op te halen. Ik vind de borg erg veel, maar wel begrijpelijk vanuit het oogpunt van de ondernemer.

• Vestiging: Duizel

100% volgens verwachting.

Vlotte en correcte dienstverlening.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Fijnaart auto en perfect geregeld

Snelle service 's morgens gebeld. Dezelfde dag een vip bus kunnen halen Goede deskundige uitleg Gewoon goed ☆☆☆☆☆

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Niet teveel poespas, kort en duidelijk

In één woord goed.

• Vestiging: Hilversum

Zeer tevreden!!

Heel tevreden over alles !!

• Vestiging: Houten

top service

wij hadden een automaat nodig en deze is geüpgraded zonder extra kosten, geeft een fijn gevoel :)

• Vestiging: Hoogeveen

Prima geregeld

Mooie goedwerkende auto. Prima nagekomen afspraken.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Zeer goed vervoertje voor elk verhuiszing

Zeer nette en goede service De wagen was zeer netjes. Goede laadruimte en een goed werkende laadklep. Aanrader bij zelf verhuizen.

• Vestiging: Breda

goede service en vriendelijk

zeer vriendelijk behandeld en goede service en afhandeling

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Top mooie bus vriendelijk geholpen

Prima bijna nieuwe bus prijs voor een dag 105 euro ook prima Ruime openingstijden

• Vestiging: Halsteren

Autokoper=autotopper

Vriendelijk met humor aan de telefoon. Auto stond al klaar, schoon en ijsvrij. Fijne auto…. Goede service.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Super clean car, very helpful and nice staff

Very friendly and helpful staff, fast pickup from and transfer to the Eindhoven Airport, rental car in excellent condition and clean like new. The only drawback was: Even if not required by law in the Netherlands, cars (all, not only rental cars) should be equipped with winter tires! At least all season, but we drove around on snowy roads at -3°C on summer tires!

• Vestiging: Eindhoven

Super!!

Een mooie nette bus. Makkelijk nee te rijden. Goede service en goed terug te brengen. Echt een aanrader

• Vestiging: Huizen

Boogschutterstraat 1-43