Goed geregeld allemaal.
Netjes geholpen en fijne bus. Parkeren is wel een dingetje.
Keurig snel gehandeld met ophalen en keurig snel gehandeld met inleveren! Auto zelf ook zeer tevreden over.
Vriendelijk en snel geholpen. Het enige verbeterpuntje is dat ik de auto zaterdag om 8 uur wilde huren en Autohopper pas om 10 uur open is. Geen probleem voor Autohopper want je kunt de bus al vrijdagavond halen maar dat kost dan wel €15 extra
Auto stond klaar op afgesproken tijdstip, alle spullen waren aanwezig en ik kon snel op pad
Aanvraag via de website en supersnel (ruim binnen een werkdag) bericht dat de auto beschikbaar is. De afhandeling na inlevering is tevens zeer snel.
Afgelopen weekend een kleine bestelbus gehuurd om wat spullen in het buitenland op te halen. Prima bus en goed geholpen.
Prima bus gehuurd. Huren ging gemakkelijk. Bus was van binnen niet helemaal schoon, maar Vincent heeft dat ter plekke snel en goed opgelost. Eigen auto kon op het terrein blijven staan, dus geen omkijken naar. Borg snel weer op de rekening
Voor een verhuizing hebben wij een weekend gebruikgemaakt van een bestelbus met laadklep. De klep en de ruimte maakten de verhuizing een makkie.
Makkelijk gereserveerd en ter plekke super netjes geholpen
goed geholpen, blijf zo doorgaan met deze service
Goede service, goede spullen en zeer vriendelijk
Binnen een half uur alles geregeld.
Het was snel, helder en duidelijk afgehandeld. Vriendelijke man die ons hielp en duidelijk uitlegde wat de bedoeling was. Ik raad deze service zeker aan!
Bij het ophalen van de bus heel netjes ontvangen door de dame achter de balie. Heeft alles met me doorgenomen en e.e.a. bij de bus laten zien. Toen ik de volgende dag de bus terug kwam brengen stond ze buiten al klaar om me er te ontvangen. De verdere afhandeling is ook allemaal prima verlopen.
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Nette bus die ik goed schoon heb meegekregen. Absolute nummer 1 in verhuur in deze regio.
Duidelijke communicatie, snelle afhandeling en fijne bus!
Ik had de bus gehuurd voor zaterdag vanaf 8 uur maar werd gebeld dat ik de auto ook al vrijdagmiddag om half 5 kon halen. De bus was netjes en de bij gehuurde verhuisartikelen stonden keurig klaar in de bus. Inleveren ging prima.
Correcte en snelle afhandeling. Vriendelijk personeel. Niks mis mee
We hebben de huurperiode door omstandigheden 2x moeten verlengen dit ging erg soepel en ervaarde nog klantvriendelijkheid en medeleven. Met vriendelijke groet, Henk
Ik kom zeker terug.
Op zeer korte termijn een auto gehuurd. Zeer duidelijke uitleg, geen problemen met ophalen en terug brengen. Voor een aantal dagen gehuurd, maar eerder terug gebracht. Dat is ook geen probleem, geld wordt gewoon terug gestort. Kortom: heel flexibel.
Nette bus met voldoende opties
Ik kreeg fijne service. Het was snel en klantvriendelijk.
Goede service, goed geregeld. Schone en goed onderhouden bus
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn