Vriendelijk geholpen door Anne Deelen, ook bij inlevering vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar, zal het ook bij andere aanraden
Ik heb nog nooit een auto gehuurd en nu uit nood heb ik er 1 gehuurd. Ik zat op internet te scrollen en op korte termijn was dit de beste keuze. Denk aan prijs en gemakzucht. Alles is heel soepel verlopen, kwam eerder dan afgesproken en dat was helemaal geen probleem. Als je iets wou weten gaf de medewerker gelijk antwoord, en de auto reed ook nog best prima. Kortom zeker een aanrader hier je auto te huren.
Als eerste keer prima geholpen en meegedacht naar de mogelijkheden. Erg te vrede en zal hier zeker weer terugkomen.
Zie boven
Afspraken duidelijk. Busje in prima staat en genoeg ruimte voor een wintersport week met 8 personen.
Op heel simpele manier bij Autohopper een bestelwagen geregeld, stond netjes klaar op gewenste tijdstip, heldere voorwaarden bij Autohopper (was al de 7e keer dat ik bij Autohopper huurde). Ongeacht de vestiging altijd goede ervaringen en ook weer bij deze locatie in Beesd, die handig gelegen is bij de A2. Eigen auto ook goed kunnen parkeren nabij de vestigiging. Ook de inname en afhandeling retour borg verliep vlot.
Goede service, nette en vriendelijke dame aan de balie Uitleg over hoe alles werkt , dus soepel geregeld
Alles is goed verlopen, wij zijn verhuisd met de fijne bestelbus van Autohopper
Keurige en rustige uitleg, prima extra service, correct en klantvriendelijk. als ik weer een auto of bus nodig heb huur ik zeker weer hier in Zaltbommel!
Goede service, mooie prijs.
Goede nieuwe auto voor een mooie prijs!
Website is duidelijk voor reserveren. Vriendelijk contact. Snelle afhandeling. Fijne bus gehuurd. Ik huurde op zaterdag, maar maandag ochtend was de borg meteen terug op de rekening gezet.
deze mensen zijn uiterst behulpzaam en zoeken echt naar een oplossing als je een probleem hebt, nogmaals mijn hartelijke dank !
Paar dagen voor vakantie te horen gekregen van een ander verhuur bedrijf dat de huur niet door ging. Meteen naar autohopper gebeld en deze hebben ons super geholpen!
Gewoon goed
Auto huren hoeft niet duur te zijn . Ga naar autohopper in Veendam. Alles snel geregeld aan de balie in Veendam. Ook de Transit Bus heeft een zee van ruimte. En de laadklep maakt het helemaal af
Snel en duidelijk!
Wat een fijne en goed verzorgde vloot. Ondanks dat het zéér koud was bij het afhalen van de bus was de auto sneeuwvrij gemaakt en lekker aangenaam opgewarmd door Richard. Soepele en vriendelijke uitleg en alles conform afspraak afgehandeld. Bus zeer handig in gebruik door aanwezigheid van lift-platform. Aanrader en aanwinst voor de regio
klantvriendelijk snel en geen gedoe gewoon snel een auto huren
Heb een prima ervaring gehad. Klant vriendelijk.
Zeer positief , snelle en vlotte afhandeling van zowel afhalen alsmed terugbrengen van de aanhanger . Prettig contact met de verhuurder
Vriendelijke medewerker, heldere uitleg. Alles snel en netjes geregeld. Bus was netjes en reed heerlijk, verhuizen was zo geregeld! Terugbrengen was ook snel geregeld. Dus alles ging goed! Zeer tevreden en volgende keer weer hier huren
Goede koffie tijdens het wachten, er was één klant voor mij met terugbrengen. Na de papieren, rijbewijs controleren was alles vrijwel direct in orde. Ook bij een dag extra huren geen probleem. Auto retour, rondje om de auto en een inspectie binnen, doorloop tijd 10 minuten. Top, kom zeker terug als ik weer een auto nodig heb.
Snel en goed geholpen Uitstekende bus Was de eerste keer maar een echte aanrader
Stond klaar, konden hem gelijk meenemen. Konden het zelfs de volgende dag terug brengen maar we waren op tijd terug.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn