Soepel en vriendelijk

Vriendelijke medewerker, snelle afhandeling, goede bus!

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Mooie bus, makkelijk te huren

We kregen een mooie, nieuwe bus mee. Het ophalen en terugbrengen ging heel makkelijk. Duidelijke voorwaarden.

• Vestiging: Tiel
  • Communicatie

Super snel en goed geregeld. Praktisch nieuwe bus gehuurd, comfortabel, stil en zuinig. Borg snel teruggestort op mijn rekening. Prettig en beleefd personeel.

• Vestiging: Harmelen
  • Communicatie

Top auto voor een goede prijs!

Auto vrijdagmorgen opgehaald en maandagmorgen weer teruggebracht. Auto was nog gloednieuw en reed perfect. Eerlijke prijs en een goede service. Aanrader!

• Vestiging: Zutphen

Super service!

Heb alleen maar een positieve reactie te geven omdat het een en al super service is

• Vestiging: Geleen

Top verhuurbedrijf!

Snelle bevestiging van reservering en ook supersnelle beantwoording van vragen per mail.

• Vestiging: Den Bosch

Prima verhuur bedrijf

We zijn goed geholpen door vriendelijk personeel goede en nette bakwagen gehuurd.

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Goede service en een fijne auto

Volgende keer als ik een bus moet huren gaan we weer naar de voogd.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Het was een spoedje en het werd perfect opgelost

Een emigratie naar Bonaire en vandaag zou om 8 uur de zeecontainer voor de deur staan. Helaas de trailer kon de straat niet inkomen en we moest snel een alternatieve locatie zoeken. Maar ja hoe vervoeren we alles daarheen? Gebeld met van As Autohopper in Apeldoorn. Hmmm lastig maar….. we gaan even iets regelen en binnen een kwartier hadden we beschikking over een bakwagen met laadklep!! Een keurige wagen, schoon en netjes ! volgetankt en functioneel. Autohopper Apeldoorn West (van As) bedankt voor deze topservice ! Voor ons een zorg minder !!

• Vestiging: Apeldoorn West

Fijne service.

Vriendelijk geholpen door Bjorn en ik kon altijd even bellen om iets te vragen. Prettig contact.

• Vestiging: Groningen
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Super service en betrouwbare auto.

Goede deal kunnen maken voor een week huur van een Renault Master met 20 m3 bak voor 4000 km. Werd nog vooraf gebeld of ik er winterbanden onder wilde. Auto was bij ophalen schoon en afgetankt en aangezien het vroor ook voorverwarmd. Inleveren kon buiten openingstijden omdat er een sleutelkluisje in de gevel van het pand zit. De volgende werkdag werd ik direct 's morgens geappt om de borg terug te storten. Kortom huren zonder gezeur.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Goede service en snelle afhandeling!

Snel geholpen en bestelbus was in uitstekende staat.

• Vestiging: Arnhem

Prima geregeld

Was prima geregeld

• Vestiging: Puttershoek

Top bus om te verhuizen

Zeker een aanrader voor de verhuizing. Lekker ruim en goed qua prijs/kwaliteit.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Snel, vriendeluck, behulpzaam en perfect geholpen

Toen ik belde voor een afspraak kon ik direct reserveren wat ik wilde en ben goed geholpen aan de telefoon. Levering was prima verzorgd met extra zware spanbanden voor onze scooter. Na inlevering had ik binnen een paar uur mn restbedrag terug op mijn rekening. Ik was superblij met deze bus want nu kon ik in 1 keer over en de service is uitstekend. Heel fijne ervaring dus en dat is fijn in een drukke verhuisperiode. Hartegroet, Wendy

• Vestiging: Odoorn

Fantastisch

Wat een fijne ervaring met Autohopper, wij hadden snel een huurauto nodig aangezien onze auto kapot was. Nazmi Tiryaki heeft ons heel vriendelijk geholpen! We wisten nog niet hoe lang we de huurauto nodig zouden hebben dus we hebben voor 2 weken afgesproken. We konden de huurauto 2 dagen eerder terug brengen en kregen netjes het verschil terug. Ook was de auto nog niet schoongemaakt bij het ophalen maar de auto zag er nog keurig uit. Nazmi heeft ons hiervoor een korting gegeven van € 25,00, echt heel aardig. Mochten we ooit weer een huurauto nodig hebben, dan hophop, zoals Nazmi in een mailtje naar ons schreef, dan nemen we weer contact met jullie op!

• Vestiging: Amersfoort

Alles goed geregeld.

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Geen gedoe. De werknemers zijn zeer vriendelijk.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Jammer dat de promo auto niet beschikbaar was maar voor de rest uitstekende service en prima auto

Het was jammer dat de promo auto niet beschikbaar was, echter was het iets duurdere alternatief uiteindelijk ook een prima auto. De aanwezigheid van Apple CarPlay en achteruitrijcamera was zeker een plus. De auto was ook redelijk efficiënt en de brandstofkosten waren acceptabel. De service van Niels was daarnaast ook uitstekend.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Top service voor een scherpe prijs

Hele proces van reserveren tot afhalen en retourneren geen heel soepel. Vrij nieuwe wagen, niets op aan te merken.

• Vestiging: Utrecht

Top geregeld

Ik was vergeten om de bus tijdig op te halen, de mensen hadden mij netjes opgebeld en gevraagd of ik de bus nog kwam halen. Dat natuurlijk gedaan terwijl het bedrijf eigenlijk al lang dicht was(vrijdagavond). Het gebruik was ook top en inleveren ook geen probleem. Zou het iedereen aanraden!

• Vestiging: Honselersdijk

Prima service en heel klantvriendelijk

Prima service en heel klantvriendelijk

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Alles netjes verzorgd echt een aanrader

Ik belde voor een bestelbus om deze te huren. Het was direct geregeld. Toen ik daar aan kwam alles netjes verzorgd en vriendelijk persononeel. Echt een aanrader.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Super goedkoop ook bij extra km nette auto zeer tevreden

Makkelijk aanpassen afspraak snel Andtwoord top service

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Fijne bus met goede afspraken

Fijn contact gehad met de medewerkers die goed meehielpen met de ophaal en aflever tijd van de bus.

• Vestiging: Veghel

Boogschutterstraat 1-43