Arjen topgozer, flexibel en goede service.
Uiteraard zal deze niet geplaatst worden.....te negatief. Ik had ruim 1 1/2 week van te voren een auto besteld hier in buurt. Aangekomen bleek er geen auto te zijn de meneer achter de balie melde mij dat ik ook geen bevestiging had gekregen en dat zij dit meer meemaakte. De meneer melde ook dat Autohopper totaal niet communiceert maar dat ze mogelijk (kon hij niet met zekerheid zeggen) een probleem met hun backup server hadden. Vervolgens heeft hij gekeken waar een andere auto beschikbaar was. Uiteindelijk in Hoofddorp terecht gekomen plus ook nog eens dik €75 duurder...... Heel fijn dat Autohopper even met mij gecommuniceerd heeft.......niet dus!!! Voor wat mij betreft prima geholpen door de bedrijven die de auto's uitgeven maar voor wat betreft Autoshopper zelf goed waardeloos......een vette dikke 1. Let op Vestiging Haarlem en Hoofddorp, dus waar je de auto's op kan halen zijn top helaas kan ik hier maar een van de twee invullen......het gaat op Autohopper zelf die dus absoluut waardeloos zijn en totaal niet de moeite nemen om te communiceren !!
Goede service, werd gelijk geholpen. Snelle afhandeling en kon mijn afspraken na komen die ik had gemaakt op mijn werk.
Mijn huur auto was niet beschikbaar maar kreeg gewoon een hogere klasse mee zonder problemen, top service
Helemaal top
De volgende keer zien jullie mij weer....
Vriendelijk ontvangen, alles was snel geregeld en helder uitgelegd. Auto was helemaal in orde
Ik heb een Kia Picanto als leenauto meegekregen. Echt een heerlijke auto. De service was goed en vriendelijk personeel. De volgende keer zien ze mij weer terug. Ga zo door!
Het is een zeer gespecialiseerde autoverhuur bedrijf. Ze denken goed met je mee. De nazorg ook weer fantastisch geregeld. Wat mijn betreft een dikke 10.
Een busje gehuurd voor mijn verhuizing, ruime tijd van te voren kunnen reserveren en zonder gedoe kunnen ophalen en inleveren!
Zorg dat je ruim van te voren reserveerd, topservice gewoon goed geregeld met goede auto's en vriendelijke medewerkers,
Wij hebben voor een dag een bus gehuurd bij de locatie Berkel en Rodenrijs. Na de online reservering werd ik al snel teruggebeld en wist ik precies waar ik aan toe was. Op de dag van de huur was de ontvangst correct, was de bus schoon en werd alles goed uitgelegd. Ook dat de teruggave van de borg (1.000 euro) 5 tot 7 werkdagen duurt. Dat is gelijk mijn enige minpunt. Ik vind het logisch dat een borg noodzakelijk is, maar 5 tot 7 werkdagen wachten op 1.000 euro niet.
Zonder afspraak langs gekomen en gevraagd om huurauto; binnen 10 minuten geregeld en ik kon op pad met huurauto.
Tevreden met de huur van een bus met laadklep. De deur aan de zijkant miste helaas een haak, maar verder prima bus en meegehuurde materiaal
Keurige nette bakwagen gehuurd bij automobiel bedrijf Tinholt. Opdracht bevestiging gaat simpel en vlot zo ook het ophalen van de wagen. Zeer vriendelijk en vlot geholpen met een duidelijke uitleg. Zeker een aanrader tegen een scherpe prijs. Voor de eerst volgende keer zal ik zeker hier weer een auto huren.
Personeel vriendelijk Alles netjes en schoon Auto netjes en schoon
Makelijk en comfortabel rijdende verhuisbus. Samen met een vlotte afhandeling wordt verhuizen een feest.
Het regelen van de bakwagen was zo klaar. Het contact goed en duidelijk en hierdoor liep de verhuizing ook op rolletjes
Fijn contact, goede uitleg en alles op tijd. Mooie auto met verhuistoebehoren. Alles prima voor elkaar. Volgende keer weer naar Autohopper.
Auto voor één dag gehuurd en perfecte service
Ik heb voor het eerst bij Autohopper een auto gehuurd en het verliep allemaal vlekkeloos. Het contact was erg snel en prettig en de auto zelf was super schoon en ik moet eerlijk toegeven dat ik de auto nu al mis. De service was super en ik zou het zeker aanraden aan anderen!
Had op korte termijn auto nodig, dan is autohopper niet de goedkoopste, maar wel snel geregeld. Keus was niet heel uitgebreid, maar verder prima auto.
Bijna nieuwe bus, rijdt heerlijk. Geen gedoe bij het ophalen of terugbrengen.
Als je een auto-verhuurbedrijf belt om een bestelbus te huren laat Autohopper niets te wensen over. Vriendelijke en duidelijke communicatie via de telefoon bij de reservering. Alle info kort en zakelijk op een rijtje. Bij wijziging van de reserveringsdatum wordt klantgericht en adequaat gereageerd. Bij het ophalen van de auto geen ingewikkelde en langdurig administratie. Na 10 minuten op pad met duidelijke uitleg. Kortom wil je een auto of bestelbus huren: Autohopper is de Topper.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn