Gewoon GOED

Boeken via internet ging simpel, daarna snelle bevestiging. Ophalen snel en goede uitleg. Inleveren gemakkelijk. Huren zonder problemen. Dus GOED!

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Zat zelfs een dekenpakket bij en spanbanden. Nette bus. Helemaal top

• Vestiging: Cuijk
  • Communicatie

Auto was mooi schoon en nieuw. Ophalen en wegbrengen ging allemaal vlot.

• Vestiging: Huizen

Vriendelijke en verzorgde service

Afgelopen weekend een fijne ervaring gehad met de huur van een bakwagen bij Autohopper Elst. Personeel was vriendelijk. Licht onhandig dat ik werd gevraagd de auto een dag eerder op te halen, maar gelukkig wisten we daar gezamenlijk een mouw aan te passen.

• Vestiging: Elst
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Goede service en fijne bus

Alles liep gesmeerd, ook de mogelijkheid om de bus tot 21:00 uur ‘s avonds in te kunnen leveren was fijn. Kon ik uitslapen de volgende morgen.

• Vestiging: Lochem
  • Communicatie

Handige boxcar gehuurd ivm verhuizing

Alles verliep vlot, borg stond de volgende werkdag weer terug op mijn rekening.

• Vestiging: Breda

Makkelijk om te reserveren

Makkelijk om te reserveren Flexibele medewerkers, denken met je mee Mooie, goede bus Voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Makkelijk, geen gedoe super prijs en vooral service !

Ga hier voortaan naar toe.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Ik had een schilderij dat niet in mijn auto past en had dus snel n bus nodig om dit grote ding netjes te vervoeren was snel gefixt bus was netjes en schoon en alles verliep snel en het was allemaal zo geregeld

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Huge extra charges post booking. Avoid!!!

These ****mers charge your card with hundreds of euros after the booking is finished taking a lot of money from your deposit. They have punishing charges for non existing problems that will cost you hundreds of euros more. Avoid and never go to this retarded company. They don't even have an office on the Airport and you need to wait them hours to pick you up and drive you to some ****ty office kilometers away from the airport. And when you have an early or late flight you will need a taxy to reach the airport in Eindhoven.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

vriendelijk en staan meteen klaar voor de klant

lekker laagdrempelig en dicht bij huis. tevens overzichtelijke website om een auto te reserveren.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Uitstekende service van van de Linde

Prima auto van 20kuub en praktische laadklep. Rijd zuinig en soepel.

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Toegankelijk, flexibel en een mooie bus.

Prima prijs/kwaliteit. Mooie frisse bus, compleet uitgevoerd. Verhuurder was persoonlijk en flexibel. Prima geregeld, voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Epe

Super service!

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen om komende weekenden een auto te huren. Na een bezoek aan de balie had ik thuis nog wat vragen. Die gemaild en werd snel gebeld om antwoord te geven op mijn vragen. Er werd zelfs meegedacht om de auto en de sleutels apart in te leveren als dit mij beter uit zou komen. Bij het ophalen en terug brengen werden alle formaliteiten snel, in vertrouwen en goed afgehandeld. Auto staat de komende weekenden voor mij klaar. Prima!

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Snel geregeld en prima service!

Snel geregeld en prima service!

• Vestiging: Druten

Goed en snel geregeld

Alles was snel geregeld alleen 1 minpuntje aangegeven 8 tot 8 maar desbetreffende locatie was pas om 9 uur open

• Communicatie

Alles perfect geregeld door enthousiaste werknemers.

Auto gehuurd. Krijg een mooie wagen...wordt zelfs thuis afgeleverd en indien gewenst ook thuis weer opgehaald. Na afloop dezelfde dag nog de factuur op de mail die ook keurig volgens afspraak is. Super geregeld en een volgende keer kom ik zeker bij jullie terug.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Geen gezeur bedrijf

Goede medewerkers Gewoon simpel afspraak maken En klaar Geen poespas Ga ik zeker vaker afspraak mee maken Ik denk ook voor onderhoud aan onze auto's

• Communicatie

Goed geregeld en tegen een scherpe prijs. Nette auto's allemaal

• Vestiging: Houten

Super auto

Omdat ik een reparatie aan mijn auto had en huur auto van autohouder mee gekregen. Mooie bijna nieuwe auto, rijd geweldig. Goed gehandeld van de garage.

• Vestiging: Zierikzee

Snel en goed geholpen

Waren hele vriendelijke mensen had een klein ongelukje gehad maar werd heel goed opgevangen dus ga daar zeker vaker huren Met vriendelijke gr jean paul heller

• Vestiging: Assen

Prima auto, prima service

Ik kreeeg een upgrade, omdat de bestelde auto niet beschikbaar was. Prima deal. Goed contact, fijne afhandeling.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

na ruim een jaar weer op bezoek bij mijn zus dankzij goede service met zorg en een kwinkslag.

Goede service. Ze nemen de tijd om alles goed te regelen en uit te leggen. De auto was prima. Een klein minpuntje....er was in de auto gerookt en dat vond ik niet prettig. Maar verder goede eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Dordrecht

Super top

Ben voor mijn was en strijkservice een busje nodig om slaapzakken van de COA op locatie Stadskanaal en Borger -Odoorn te halen en terug te brengen. Dit omdat 200 slaapzakken niet in een personen auto past. Ze denken met je mee, zijn behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Ik kan dit iedereen aanraden. Van mij krijgen ze op locatie Stadskanaal een hele dikke vette 10

• Communicatie

Nette ruime bus voor een fatsoenlijk bedrag.

Werkelijk een uitstekende ervaring qua reservering, ondersteuning en afwikkeling. Een nadeel kan zijn dat er vwb borg en huur geen reservering via de Cresitcard mogelijk is. Hoe dan ook; tot een volgende keer.

• Vestiging: Winschoten

Boogschutterstraat 1-43