Super!

Goeie service en het busje was super netjes.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Bestelbus

Top bus, goede service en duidelijke afspraken

Alles snel kunnen regelen tegen een hele redelijke prijs en duidelijk afspraken. De bus krijgt een 10 voor netheid en comfort. Ik kom zeker terug…

• Vestiging: Barendrecht

Tevreden!

Een paar keer via andere verhuurders een busje gehuurd, altijd auto’s met 200k op de teller waarbij je blij was dat de auto het niet begaf. Nu bij Autoweerd een zo goed als nieuw busje. Had zelfs parkeervergunning voor onze wijk. Huren om de hoek heeft zijn voordelen! Borg is fors, afhandeling en service verder prima.

• Vestiging: Utrecht Centrum

Prima geregeld, geode service

Had een kleine bus besteld, maar kreeg die niet mee omdat die al was verhuurd. Kreeg nu een 11m3 busje mee voor de prijs van de kleine. Prima geregeld. Busje terug gebracht en dag daarna is de borg teruggestort op mijn bank. Prijs is ook goed ten opzichte van concurrent. Goede service en vriendelijk personeel. Mocht ik weer vervoer nodig hebben zal ik deze zeker bij autohopper huren!

goed geregeld geen gezeur

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Personenauto

Vriendelijk, prima personenbus, maar offerte proces kan beter

Ik heb recentelijk een personenbus gehuurd bij Autohopper en mijn ervaring was over het algemeen zeer positief. De medewerkers waren vriendelijk en ik werd goed ontvangen bij aankomst. Het offerteproces kan echter wel wat verbeterd worden, aangezien de offerte meerdere keren moest worden aangepast vanwege fouten. Desondanks was het contact verder heel prettig. De bus zelf was prima; niet spik en span schoon, maar voor een gebruiksmiddel helemaal in orde. Ik beveel Autohopper zeker aan voor het huren van een personenbus.

• Vestiging: Utrecht

Goede bus voor wintersport

Van het huren op de site als de service alles was goed geregeld! De bus was netjes bij het ophalen en we konden na een korte uitleg meteen op weg. De enige opmerking die ik heb is dat de stoelen in de bus goed zijn maar na een lange rit niet meer heel comfortabel.

• Vestiging: Voorhout

Super service

Mee denkend ( geen probleem om de auto de avond voor het huren op te halen ) Goede uitleg

• Vestiging: Groningen

Helemaal prima, erg tevreden

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Prima service, fijne bus

De tweede verhuizing in een jaar tijd, weer met de bus van Autohopper.

• Vestiging: Velserbroek

Kan niet beter zijn

• Vestiging: Baarn

Dit was echt top!

Ik schrijf niet vaak een review maar dit was ontzettend fijn en goed geregeld. Mijn gehuurde bus was helaas niet meer beschikbaar, ik kon een bakwagen krijgen voor hetzelfde geld als oplossing. Uiteindelijk bleek dat ik de bakwagen méér dan nodig had. De verhuurder was erg netjes en geduldig. Mocht ik ze ooit nodig hebben dan kom ik absoluut hier weer terug. Er zijn maar bedrijven met zo’n nette service! Veel dank!

• Vestiging: Ridderkerk
  • Ervaring met: Bestelbus

Voor een uitje met klanten had ik een 9 persoons busje gehuurd. Het was in dit geval een nieuwe bus met alles er op en er aan. Super geregeld en en de volgende keer huur ik er graag weer!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Beilen
  • Ervaring met: Personenauto

Ik ben nog nooit zo goed geholpen bij het huren van een auto.

Robert uit Zoetermeer heeft zich keurig voorgesteld, zowel aan mijn vrouw als aan mij. Ik heb al jaren diverse auto's bij Hertz gehuurd maar daar zijn de voorwaarden dusdanig veranderd dat ik de een na laatste keer mijn paspoort moest tonen. De laatste keer kon ik nog alleen maar online boeken en kreeg ik niet de auto die ik besteld had. Vandaar dat ik gekozen heb voor Autohopper en dat ook zal blijven doen.

Prima nette auto

Communicatie over beschikbaarheid, ophalen en terugbrengen verliep vlekkeloos. Prima nette huur auto.

• Vestiging: Utrecht Centrum

Super!

Genoodzaakt om met huurauto op vakantie te gaan wegens schade aan eigen auto. Super service, hele fijne auto , snel en voordelig geregeld

• Vestiging: Zutphen

Een fijne ervaring!

Een 6 persoonsbus gehuurd bij Autohopper in Kampen. Alles was snel geregeld en de bus beviel uitstekend! Wij komen zeker terug!

• Vestiging: Kampen

Prima auto en service

De auto stond klaar en alles verder snel geregeld. Auto was niet schoon. En bij terugkomst na sluitingstijd was het moeilijk om een parkeerplaats te vinden.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Ervaring met: Bestelbus

Zoek niet verder, hier wil je heen

Nadat ik bij een aantal bedrijven tevergeefs had geprobeerd om een verhuiswagen met laadklep te huren kwam ik op de site van Autohopper. Daar lukte het zo makkelijk als je zou hopen. Wat een vriendelijkheid en professionaliteit. De medewerker legde helemaal rustig uit hoe dat allemaal werkt met die klep en zo en de bus was ook supernetjes van binnen. Echt een topper die Autohopper...

• Vestiging: Barneveld

Super!

Ik heb een toyota proace gehuurd super mooie ruime busje waar mee je je werkzaam heden mee kan verrichten mensen van verhuur bedrijf waren ook super vriendelijk namen de tijd voor je en liepen samen mee met je mee om naar de bus te lopen voor uitleg en eventuele schade die er al opzaten omdat te noteren zo dat er zwart op wit staat dat je die schade niet heb gemaakt je huur auto kan je ook terug in leveren als het pand gesloten is door het sleuteltje door de brievenbus te gooien alles super netjes verlopen ben heel erg te vreden zeker een aanrader als je ook wat niet snapt van hoe of wat ze staan voor je klaar ik kom hier zeker te weten terug

• Vestiging: Gorinchem

Goede service en gemak

Gemakkelijk te reserveren via de site en op locatie fijn geholpen om de auto in ontvangst te nemen. Ik ga er zeker nog een keer gebruik van maken.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Bestelbus

Super fijn geregeld zonder poespas.

Het reserveren via de site verliep erg soepel. Het ophalen van de bus verliep nog soepeler. Fijne medewerking zelf spanbanden werden nog even snel geregeld. Kortom voor herhaling vatbaar dit door de fijne service.

• Vestiging: Middelharnis

Eenvoudig en soepel

Gewoon wat je wil. Reserveren ging snel en eenvoudig en het ophalen en terugbrengen ging soepel, zonder gedoe!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Meppel