Ik had op korte termijn een verhuiswagen nodig. Dit was geen probleem en ik werd snel en goed geholpen. Mijn borg stond heel snel weer op mijn rekening.
We hadden en 6m3 busjes gehuurd, maar door omstandigheden werd door Autohopper voorgesteld om voor dezelfde prijs de 11m3 bus te krijgen, zodat we wel de gewenste dag een bus huren konden. Erg goede service en mooi, soepel rijdende bus. Volgende keer zouden we weer de vestiging Ridderkerk kiezen met hun uiterst vriendelijk personeel:)
Zeer aardig personeel, prettige manier van huren. Duidelijke communicatie. Mee denken in oplossing om auto eerder terug te brengen. Geen enkel punt van kritiek. Prijs oké.
Ik had op stel een sprong een huurauto nodig omdat mijn auto de onverwacht de garage in moest voor een reparatie. Hopper Roden gebeld. Meteen geholpen EN auto werd afgeleverd bij die garage. Ook na terugkomst en inleveren keurig naar dorp verderop gebracht. Hier snappen ze het gewoon. Dank!
Prima service en betaalbaar!
Voor een solicitatie had ik snel een auto nodig, Autohopper Venray heeft mij snel en perfect hiermee beholpen.
Gewoon zoals het hoort, snel, vriendelijk en een goede bus
Ik had heel snel een auto nodig werd meteen geregeld voor me. Was er ontzettend blij mee anders had ik een probleem met m,n werk gehad
Bij reservering zit er volgens afspraak geen navigatie in de auto. Er is direct voor een andere oplossing gezocht.
Had een bestelbusje besteld via internet, Binnen 5 min telefonische reactie. De bestelbus was verhuurd maar een grote model voor het zelfde geld. Achteraf super blij had de ruimte ook wel nodig! Bedankt voor de goede service!
Keurige auto giede service
Wij hadden een vervangen auto nodig voor een onbepaalde tijd. Wij zijn op een vriendelijke en meedenkende manier heel goed geholpen.
Snel online aanvraag gedaan en ook snel de bevestiging binnen.
Open, eerlijk, snel
Goede service en uitleg, Prima auto, rijd lekker en lekker veel ruimte in de bak achterin. Alles voor de verhuizing wat mee moest dat paste! Mocht ik ooit weer een bakwagen nodig hebben zal ik hem zeker weer bij jullie halen.
Super vriendelijke medewerkers. De bestelauto was schoon en opgeruimd. Duidelijke uitleg gehad. Perfect afgehandeld bij terug brengen. Alles met een smile. Ben erg tevreden.
Perfect en betaalbaar
Ik had niet goed gelezen op mijn voucher maar toen ik belde werd ik met 10 minuten opgehaald en naar het industrieterrein gebracht. De auto werd met mobiele verlichting gecontroleerd en ik kon rijden. Terug werd direct de auto gecontroleerd, de borg geannuleerd en weer netjes teruggebracht naar het vliegveld. Erg tevreden. Je moet alleen wel extra rekening houden met het terugrijden.
Goede service, En communicatie.
Mijn reservering was snel bevestigd. Smorgens bij het ophalen van de bus werdt alles netjes uitgelegd.
Fijn en vlot contact met de medewerkers van autohopper Arnhem. Hielpen goed met alles regelen en waren flexibel in het meedenken. Heb met veel plezier een aantal weken gebruik gemaakt van de gehuurde auto. Bij het terugbrengen iets in de auto laten liggen, dit is een dag later persoonlijk afgegeven door een van de medewerkers. Echt een goede ervaring!
Bestelbus stond klaar en aan einde van dag weer ingeleverd zonder problemen.
Nette bus waar heel veel ruimte in zit
Autohopper Tiel, een verhuiswagen gehuurd voor een weekend, behulpzaam, klantvriendelijk en snel geregeld. Duidelijke uitleg, sleutel kan ook in het weekend worden ingeleverd en de borg maandagochtend direct retour. Autohopper Tiel een aanrader!
Ik kreeg een bijna nieuwe Kia Picanto mee, deze reed meer dan prima. Afhandeling van de administratieve zaken ook helemaal in orde. Kreeg een kop koffie aangeboden tijdens het wachten.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn