Super fijn en vooral snel geholpen

Zo fijn dat er werd mee gedacht in oplossingen. Dankzij jullie heeft mijn vader nu een SUPER mooie bank. Bedankt!

• Vestiging: Barendrecht

prima prijs/kwaliteit verhouding

snelle reactie en flexibele houding t.a.v. aanpassingen in het huur contract

• Vestiging: Amersfoort

Relaxed/ter zake/ prettig

Wat een ontspannen manier van omgaan met een nieuwe klant. Relaxed, goed informerend en no nonsense omgang zorgde voor een heel persoonlijke communicatie. Bravo….in deze gehaaste wereld! De vrouwenhand in dit bedrijf was goed vielbaar!

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

Top geregeld bij hubbers en steentjes

Even snel een auto nodig, deze heren staan altijd klaar voor je.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Goede service en een fijne complete bus gehuurd

De bus stond op de afgesproken dag en tijd gebruiksklaar. Vriendelijke mensen die me hebben geholpen, en een zeer goede bus. Ik heb het als zeer prettig ervaren en overweeg zelfs om bij hen ook mijn auto in onderhoud te doen.

• Vestiging: Medemblik
  • Communicatie

Met een gerust hart een bus huren

Ik kon gewoon aan de balie van het bedrijf informatie vragen en dit voelde goed. Gewoon persoonlijk contact, en dit voor mij meteen vertrouwd. Kreeg een nieuwe Renault Traffic tot mijn beschikking die heerlijk en zuinig reed. De borg werd de dag erna verekent met de huur kosten en daarna meteen teruggestort. Ook belangrijk omdat het om een aanzienlijk bedrag gaat. Ik ga de volgende keer weer een bus huren bij Autohopper want dit bevalt mij uitstekend.

• Vestiging: Waalwijk

zeer duidlijke uitleg

duidlijk over de kosten goede uitleg rijden met het voertuig

• Vestiging: Gorinchem

Prima geregeld!

Voor goede service, en fijne auto en een glimlach moet je bij Autohopper / Auto Beilen zijn!

• Vestiging: Beilen

Professioneel

Goed hoor, heel erg professionele service, ook fijn dat ze verhuren aan mensen die nog geen jaar hun rijbewijs hebben.

• Vestiging: Maastricht
  • Communicatie

Voordelig en goede service voor autohuur

De service van Autohopper ontzorgt en verleent innovatieve oplossingen voor een gemakkelijke en snelle manier voor het uitbesteden van een kwalitatieve auto's. Een zeer interessant aanbod in iedere klasse, Zeker aanbevolen, indien je op zoek bent naar een voordelige manier van rijden.

• Vestiging: Geleen

Uitstekende service

Ik had een bakwagen besteld en hij stond netjes klaar op het moment dat ik aankwam. Netjes behandeld gewoon familiair en duidelijke afspraken. De bakwagen was nagenoeg nieuw en zag er echt heel netjes uit. Goed materiaal om mee te rijden en werken. De volgende dag netjes conform afspraken de borg terug gestort gekregen minus de extra gemaakte km kosten. Dus heel simpel fijn zakendoen en afspraken nakomen.

• Vestiging: Zoetermeer
  • Communicatie

Huren ging geweldig alleen borg laat terug.

Het huren van de bestelbus / bakwagen ging prima. Alles was netjes op orde. De bakwagen terug gebracht en op zondag de factuur al ontvangen. Toen begon de ellende. De borg wordt niet terug gestort. Grmaild en geen reactie. Toen gebeld en er werd verteld dat het over gemaakt zou worden. Deze week nog maar een paar keer een mail gestuurd en geen antwoord. Na een review was de borg snel terug. Over het algemeen nette service alleen jammer dat ik de borg zo laat terug kreeg.

• Vestiging: Nijmegen

prima service

Mooie, bijna nieuwe bus gehuurd. Helaas een kleine schade gereden. Deze is naar tevredenheid afgehandeld. Enige nadeel was dat ik zelf er achteraan heb moeten bellen alvorens de zaak afgehandeld is. vandaar geen 10 :-).

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Goeie service

Mooie opel corsa automaat gehuurd reed perfect Auto was mooi schoon van binnen en buiten Top service tot de volgende keer

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

prima bedrijf ,klant gericht

• Vestiging: Soest

Schitterende wagen, perfecte service

Ik moest een station huren, omdat de spullen die ik moest wegbrengen niet in mijn auto paste. Goede service, duidelijke uitleg en goed onderhouden Toyota Corolla Hybride. Kan niets anders als perfect!

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Fijne auto en goede service

Zeer fijne auto en zeer goede service. Perfect.

• Vestiging: Beesd

goed geregeld!!

We hadden met spoed een bestelbus nodig voor het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling.. na een telefoontje was het zo geregeld! Super service en meedenkers! Voor herhaling vatbaar! Ideaal!!

• Vestiging: Emmen

Perfect geregeld

Heel netjes geholpen. Maakte mij meteen attent op oude schades. Kon mijn fiets daar even achterlaten.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Alles ging gemakkelijk en zeer vriendelijk

Vriendelijk personeel. Bestellen ging gemakkelijk. Vlugge verwerking.

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

Een aanrader om hier een personenauto te huren! Ben zeer tevreden!

• Vestiging: Barneveld

Bakwagen was goed

De bakwagen die ik gehuurd had is mijn weer goed bevallen. De wagen stond op de afgesproken tijd klaar. Waar ik wel van baal is dat de tank niet geheel was afgedankt was terwijl die het wel aangaf op het dieselmeter. Ik heb nu voor de 4e keer een bakwagen gehuurd deze reden allemaal zo 1 op 10, maar deze kwam uit 1 op 7 dat is op 300km €17,00 meer aan diesel.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Makkelijk snel en eenvoudig geregeld

Goede en snelle communicatie ook bij het niet beschikbaar zijn van de geplande auto snelle oplossing gekregen. Top geregeld en nette communicatie

• Vestiging: Sneek

Fantastisch

Nieuwe bus goede service duidelijk uitleg vriendelijke mensen.

• Vestiging: Hulst
  • Communicatie

Goede, nette en praktische bus en super service

De auto stond netjes klaar. De Service bij Fioole is zeer goed. Alles wordt vlot afgehandeld en ze denken met je mee.

• Vestiging: Zierikzee

Boogschutterstraat 1-43