Prettige service, nette afhandeling

prettig

• Vestiging: Spijkenisse

Top service

Wij hebben een bakwagen hier gehuurd. Telefonisch gereserveerd, alles is goed uitgelegd op zaterdag en stond netjes klaar op zondag. Echt super!

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Goede service en top materiaal

Nieuwe huurwagen met eenvoudige bediening van de laadklep. Goede uitleg bij huur en aardig personeel

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Klantvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar!!!

Bij Autohopper Meppel zeer vriendelijk en met degelijk en betrouwbaar vervoer verhuisd . Bij het ontvangst een bakje koffie van een welwillende en behulpzame eigenaar die met je mee denkt en de juiste service verleend . Ik kan niet anders zeggen dat zowel de auto , de eigenaar en het vertrouwde Autohopper concept mij zeer goed heeft bevallen. Ik kan het een ieder aanbevelen als je degelijk en betrouwbaar bij de weg wilt zitten en waar de service en de kosten nog betaalbaar zijn in vergelijking met andere aanbieders . Dank William (Autohopper Meppel ) voor het meedenken , je service en het uitermate vriendelijke ontvangst. Vriendelijke groet Dhr. de Vries

• Vestiging: Meppel

Gewoon top

Had een bakwagen gehuurd voor mijn verhuizing en alles verliep heel soepel. Het ophalen ging vlot en de wagen reed als een zonnetje. Het terugbrengen na sluitingstijd was ook heel simpel met de sleutel in de brievenbus. De borg werd de eerstvolgende werkdag meteen terug overgemaakt.

• Vestiging: Veenendaal
  • Ervaring met: Anders

Super service!

Super service, Quick response time, good car (van), easy peasy, friendly staff, really smooth

• Vestiging: Breda

Super service

Bus gehuurd voor de verhuizing, vestiging Hulst super contact met de verhuurder en tussentijds een wijziging was ook geen probleem. Zeer flexibel en meedenkend. Helemaal top.

• Vestiging: Hulst

Het zijn toppers

Makkelijk online reserveren en vriendelijk personeel. Nette bus mee gekregen en snelle afhandeling van de borgsom. Ga zo door Autohoppers.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Top!

Gewoon prima geregeld.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Prima auto.

Goede auto. Iets schoner had de cabine en laadruimte wel gemogen.

• Vestiging: Harmelen

Prachtige bus gehuurd

In Mijdrecht bij JAMES bus gereserveerd voor verhuizing. Bus stond volgens afspraak klaar, schoon en netjes. Na gebruik ingeleverd en de borg teruggestort gekregen.

• Vestiging: Mijdrecht

Supersnel geregeld!

Ik was snel op zoek naar vervangend vervoer toen mijn eigen bestelbus voor reparatie naar de garage moest. Omdat ze daar geen leenauto's op voorraad hadden, vlak voor sluitingstijd contact met Autohopper Alblasserdam gehad. Binnen 5 minuten een Renault Traffic. Zonder gedoe. En daar word ik vrolijk van!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Had twee dagen een auto nodig , reserveren via de website ging heel snel. Gelukkig kon ik de auto ophalen bij een lokatie bij mij in de buurt. Auto Kia picanto , kleine compacte auto. Inleveren ging heel soepel en de borg wetd binnen 24 uur terug gestort. Autohopper is aanrader.

• Vestiging: Mesch
  • Communicatie

Makkelijk via internet te reserveren Snel terug koppeling En ophalen en terug brengen ook zo gebeurd

• Vestiging: Hellevoetsluis

Prima geregeld & vriendelijk

Prima bus. Keurige staat. Alles goed geregeld.

• Vestiging: Soest

Voldoet aan verwachtingen

Bus gehuurd voor een dag. Geen probleem gehad met afhalen, de rit met de bus zelf of het inleveren van de bus. Prijs was prima naar mijn mening. Zou er zeker nog een keer een bus huren

• Vestiging: Zevenbergen
  • Communicatie

Fijn geholpen en keurige auto!

Vandaag een bakwagen gehuurd bij Autohopper Jurjen Jonker in Heerenveen. Ben fijn geholpen en kreeg een keurige auto mee. Wat ik vooral kan waarderen is de vlotte en correcte afhandeling bij het inleveren van de wagen.

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Uitstekende service en auto!

Omdat mijn eigen auto langere tijd bij de garage moest staan besloten hier een auto te huren. Prijs/kwaliteits verhouding zeer goed. Ik kreeg een gloednieuwe Toyota Aygo X mee met nog geen 1000 km op de teller. Veel complimenten gehad over de auto, ook van onbekenden. Er zit ook geen dikke reclame op de auto behalve op de kentekenplaat wat het niet zo’n ‘foute’ huurauto maakt. De auto reed heerlijk en had alle benodigde opties. Ook de medewerker heeft mij altijd zeer vriendelijk geholpen. Zelfs als ik op de dag van inleveren toch de auto langer moest huren was dit nooit een probleem. Al met al een aanrader en ik keer hier zeker in de toekomst terug want ook de (verhuis)busjes zien er super uit voor een meer dan redelijke prijs.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Prima geholpen en netjes afgehandeld Zeer tevreden

• Vestiging: Winschoten
  • Ervaring met: Anders

Snel en gemakkelijk!

Huur nu al een hele tijd bij Autohopper Baarn. Verlengen is altijd zo geregeld! Ik ben dan ook zeer tevreden. Goede auto en een leuke prijs.

• Vestiging: Baarn

GEWELDIG!

Ben heel erg tevereden met het klantvriendelijkheid van dit bedrijf! Heel erg professioneel maar ook een hele fijne omgang naar de klanten toe. Met een gerust hart een auto gehuurd en ook heel vriendelijk de auto ingeleverd. Top bedrijf!! Zeker waard om nog vaker een auto te huren. Groetjes

• Vestiging: Geleen

Top bakkie!

Een Renault Master 20m2 gehuurd, nette en schone cabine, alles werkt goed en rijdt heerlijk. Daarnaast een top service, vriendelijk, duidelijk, snel en geen gedoe. De volgende keer bel ik weer naar Autohopper Nooteboom!

• Vestiging: Vlaardingen

Goede auto, nette prijs.

Aandachtspunt is uitgifte sleutel, dat duurde wat lang.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Vriendelijke medewerkers die goed met je meedenken en super klantgericht te werk gaan. Heldere afspraken gemaakt. Een auto gehuurd die in uitstekende staat was. Dus niets op aan te merken. Ik zou iedereen aanraden om hier een auto te huren.

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Super fijn en vooral snel geholpen

Zo fijn dat er werd mee gedacht in oplossingen. Dankzij jullie heeft mijn vader nu een SUPER mooie bank. Bedankt!

• Vestiging: Barendrecht

Boogschutterstraat 1-43