De man die mij hielp was zeer betrokken en klantvriendelijk. Toen ik daarna nog belde met vragen werd ik goed geholpen. Aanrader!
Deze no-nonsense autoverhuurder komen hun beloftes na. Super vriendelijk personeel dat niet onnodig moeilijk doet, duidelijke huurvoorwaarden en je wordt door het hele proces goed begeleid, maar ze weten ook goed wanneer je het zelf afkan. Goede en fijne werkwijze!
Fijn dat ik inderdaad 'op de hoek' een busje kon huren! Heldere afspraken gemaakt. Fijn dat de mogelijkheid van early pick-up bestaat. Bus reed prima, stevige rem, ik heb bijna 1:16 gereden. Meest autosnelweg op de cruisecontroll. 2 tips: De bus was net terug van de vorige huurder en dus niet gestofzuigd. Matje voor de bestuurdersstoel ligt niet vast onder de pedalen en stroopt dus wat op, lastig als je moet remmen
Alles helder gecommuniceerd en bij het ophalen kreeg ik de beschikking over een frisse en gewassen Kia Picanto van een jaar oud en 10K km op de teller. Eigenaar Frans wees mij op twee zeer kleine lakbeschadigingen. Wederzijds vertrouwen was in mijn beleving aanwezig en ik heb er verder niet bij stilgestaan dit vast te laten leggen. Bij inleveren van de Kia (op zondag rond 17:00 uur) kwam Frans ter plaatse om de sleutel in ontvangst te nemen. Ik had als een goed huisvader - en auto liefhebber - op de auto gepast en volgens afspraak met volle tank ingeleverd. Bij thuiskomst realiseerde ik mij dat dat Frans de Kia niet op eventuele door mij veroorzaakte schade had gecontroleerd. Ik ging er van uit dat het goed zou komen.
Goed ontvangen, duidelijke uitleg.
voor de eerste maal een auto gehuurd werd netjes ontvangen goede uitleg over het huren bj het afhalen van de auto zeer goed geholpen door een dame is mee gelopen naar de auto en uitgelegd hoe alles werkte ook de aanwezige schade laten zien en een goede verhuizing toe gewenst ga zeker bij de volgende keer als ik een auto nodig heb huren bij AUTOHOPPER mvg w de Nennie
Perfecte aflevering. Mocht de auto een dag eerder halen. Auto stond al klaar toen ik hem kwam halen. Papieren waren in een poep en en zucht klaar en we konden gaan. En ook het inleveren ging soepel. Vriendelijk en vlot. Een aanrader.
De wagens zijn goed onderhouden schoon en rijden formidabel. Ik zag dat de banden iets opgepompt konden worden en dat werd vlot voor me gedaan. De huurovereenkomst was snel opgesteld en ik stond binnen ee paar minuten weer buiten zowel bij het ophalen als het terugbrengen. Zeker een aanrader!
Ik werd keurig voorgelicht hoe het reilt en zeilt, wat betreft de kosten en de gebruik van de auto, ik ging account met de regels en kreeg de bevestiging al snel thuis gestuurd. Bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen en nog een uitgebreide uitleg over het terug brengen van de auto. Een pluim voor de firma KOK.
Mooie vrijwel nieuwe meubel wagen gehuurd. Aflevering heel netjes: samen vooraf de km stand opgenomen en de auto gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Ook nog geattendeerd op de kleine lettertjes in het contract. Retourneren ging even soepel. Kom graag terug
We zijn uitermate tevreden over huren van een auto bij James/Autohopper Mijdrecht Prettig, duidelijk en zeer redelijke prijsstelling. Kortom: de goede berichten die ons bereikten vooraf over dit bedrijf zijn geheel bewaarheid.
Vriendelijke service die meedenkt en belt dat auto zelfs eerder opgehaald kan worden
Eigenlijk alleen maar een positieve ervaring in alle opzichten. Van afspraak tot einde huurperiode alles netjes en vriendelijk geregeld.
Ik moest wat zware spullen verhuizen en dan is dit een top auto daarvoor. En Marien en zijn team zijn uitermate klantvriendelijk. Kreeg nog een gratis wasbeurt wat ik dan weer heb recht gezet met een tray craft beer
Heel snel geregeld. Zeer vriendelijke ontvangst en auto was heel schoon en fijn
Fijne bus (incl achteruitkijkcamera). Alles was makkelijk en snel online geregeld. Borg ook snel teruggestort.
De reservering is gemakkelijk te maken, de opties zijn voldoende voor een compleet pakket naar wens samen te stellen.
Super organisatie om snel en adequaat mee samen te werken. Na het plaatsen van je verzoek wordt er snel gereageerd en in mijn geval ook nog meegedacht aan een passende oplossing. Hun beloftes maken ze helemaal waar!
Mijn ervaring met het huren van een bestelbusje bij Autohopper Mijdrecht was uitstekend, ondanks dat het maar voor één dag was. Bij de balie werd ik hartelijk begroet door een vriendelijke medewerkster die me uitstekende service bood. Het bestelbusje dat ik huurde was in uitstekende staat, schoon en goed onderhouden. Gedurende de dag presteerde het voertuig geweldig, zonder enige technische problemen. Super!
Auto stond zoals afgesproken klaar. En het wàs een automaat. Dat heb ik elders meerdere keren anders ervaren. Prima auto bovendien
Auto huren via website ging zeer eenvoudig. Auto ophalen ging uitermate plezierig. Zeer behulpzame mensen. Auto voldeed aan de vooraf gestelde wensen. Benzine tank afvullen voor gebruik was een verrassing voor wat betreft de hoeveelheid brandstof. Kan mij niet voorstellen dat een KIA Picanto 1:5 rijd... Auto inleveren met volle tank was ook geen probleem. Kortom een tevreden klant die nog eens terugkomt als die een auto nodig heeft!
Snelle en directe communicatie. Snel een bus gehuurd tegen een goeie prijs. Als je een ruime bus neemt ben je snel klaar met je klussen.
De service was uitstekend en de uitleg duidelijk verder was de bus tiptop in orde en schoon. Dus we raden het iedereen aan die vervoer nodig heeft voor een dag. De borg was wel hoog maar direct weer terug bij het inleveren van de bus Schoon en goed en uitstekende service
Al meerdere keren hier gehuurd. Eerlijke mensen. Uiteraard moet je gewoon betalen voor een schade die je hebt veroorzaakt maar je bent beducht dat je een schade aangerekend krijgt die je niet hebt veroorzaakt. Dat gevoel krijg ik hier niet. Uiteraard ook geen schade veroorzaakt.
Goed te woord gestaan, goed en snel geholpen en de bus die ik mee had was echt fijn om mee te rijden
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn