Goede service uitleg enz. Niets aan toe te voegen, verstaan hun vak.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Super, snel , vriendelijk personeel.

Ik ben tevreden, super snel was alles in orde , personeel is vriendelijk , en kreeg na het inleveren van de wagen gelijk bericht dat de borg was terug gestort op mijn rekening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prettig en goede communicatie

Het was makkelijk om via de site een voertuig te huren. Na de reservering werd ik gelijk gebeld om alles te bevestigen. Het voertuig was conform de specificaties. Na het terugbrengen en alles in orde werd ook gelijk de borg terugbetaald. Kortom een positieve ervaring!

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Makkelijk geregeld en erg flexibel

Mooie bus gekregen, automaat, alles er op en er aan. Bedrag van boven de 100 km viel me zat mee. Heb bijna 350 km totaal afgelegd en kostte me maar zo'n 40 euro extra. Het inleveren ging erg gemakkelijk wegens de samenwerking van autohopper Ridderkerk met de esso die er naast zit. Je kan dus op zaterdag tot 23:00 je sleutel daar inleveren. Al met al zeer positief.

• Communicatie

We konden de bus vroeg ophalen. Vriendelijke man en goede service.

• Vestiging: Nijmegen

Fantastische ervaring

Wij zijn werkelijk fantastisch geholpen . Zeer klantvriendelijk en professioneel

Goede kwaliteit en service

Ik heb mijn ervaring met autohopper verhuur Woerden, als zeer comfortabel en goed ervaren. Vriendelijk geholpen en de bestelbus was zo goed als nieuw. Ik raad het bedrijf zeker aan voor anderen.

• Vestiging: Woerden

Snel en makkelijk

No-nonsens doen wat ze zeggen

• Vestiging: Duizel
  • Communicatie

Beste bus verhuur in amsterdam en omstreken

Super smooth gegaan allemaal. En goeie nette bus. Prijs/kwaliteit top.Aanrader!

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Great!

Staff was nice and kind. Car was brand new, totally recommend it

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

verhuizen wordt een eitje zo

zeer fijne 21m3 vrachtwagen gehuurd voor 1 dag. 2 ritten waren genoeg om mijn interieur te verhuizen. de bus was makkelijk te rijden, goede spiegels en overzicht maakten het heel veilig. ik vond de kosten erg meevallen en de service (in Haarlem) was geweldig. vriendelijk en een goede instructie gaf veel vertrouwen. kortom prima aan te raden verhuisbus, ik weet waar ik weer moet zijn de volgende keer. bedankt.

• Vestiging: Haarlem
  • Communicatie

Goede auto, goede service, goede prijs

De ervaring was super. De auto was perfect en er was vriendelijk personeel. Alles was top geregeld zonder moeilijkheden.

• Vestiging: Duizel

Top service

Top bedrijf waar wij op het laatste moment nog een klein vrachtwagentje konden huren. De Renault was echt in zeer goede staat en goed verzorgd. Ook stond de borg binnen 2 werkdagen weer netjes terug op onze rekening. Snelle service en netjes àlles uitgelegd en geholpen. Gr william

• Vestiging: Hilvarenbeek

Geweldige service

Top verhuurbedrijf. bellen afspreken Rijden. Goedkoopste van allemaal. Een dingetje borg

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Medewerkers N.v.t.

Zoals het hoort

Nette auto , alles werkte en schoon van binnen . De verhuurder is vriendelijk. Het huurbedrag valt mee tegenover andere verhuurders in en om nijmegen 1 minpuntje vind ik wel dat de borg pas na 5 werkdagen terug op de rekening komt. Al met al zal ik indien nodig zeker weer hier huren.

• Vestiging: Nijmegen
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Snel en prima geregeld zonder gedoe

Ondanks wat verwarring over openingstijden, we moesten wachten, toch eerder geholpen. Alles verliep soepel. Netjes te woord gestaan. Ook de terugbetaling van de borg netjes snel terug geboekt. Voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Slechte afhandeling na inlevering auto

Verhuisauto met laadruimte Renault gehuurd. Aan het einde van de dag deze conform afspraak teruggebracht. Maar na 4 dagen hadden we de borg niet terug op onze rekening. Na een telefoontje zeiden ze opdracht ligt bij de administratie wordt overgeboekt. Direct daarna krijgen we een telefoontje dat we schade aan de auto veroorzaakt hadden. Gelukkig hadden we foto's gemaakt van de auto. Deze hebben we dan ook als bewijsmateriaal aangeleverd per mail. Daarna kregen we een mail met de omschrijving: "de schade staat al op uw foto's. We gaan de borg waarschijnlijk morgen overmaken". Totaal geen excuses. Wel nog een mail waarin ze het rekeningnummer opvroegen. Voor ons is dit een hele vreemde afhandeling. We stellen hier wel onze vraagtekens bij!!!!!

• Vestiging: Brunssum

Erg goed

Perfecte service . Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit schrijf ik niet om iets te winnen of te verdienen. Het is gewoon zo. Groetjes , Ron

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Duidelijke uitleg gekregen bij ontvangst. 1 min puntje, tijdens het reserveren via internet wordt er over borg gesproken. De hoogte van de borg krijg je pas aan het einde van de reservering te zien. (Totale kosten). De borg is hoog en deze dien je dan dus ook te hebben. Vooraf vermelden is duidelijker dan achteraf .

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Prima ervaring vriendelijke mensen die met je mee denken bus die voldoet bij verhuizing

• Vestiging: Boxtel

Snel geregeld

Binnen een dag een bus nog kunnen regelen echt top

• Vestiging: Veendam

Helemaal prima!

Erg prettige ervaring. Ophalen en terugbrengen ging vlot en soepel. De gehuurde bus was netjes en schoon.

• Vestiging: Boxtel

Super geregeld

Super geregeld

• Vestiging: Veendam

Goed en prettig geregeld

Duidelijke site, geen verrassingen. Vriendelijk geholpen. Op korte termijn nog een verhuisbus kunnen regelen.

• Vestiging: Bunnik
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima service en nette, nieuwe auto

Nieuwe bestelbus Netjes met spanbanden en dekens en een hondje. Bus mocht wel iets schoner aangeleverd . Lag aarde in.

• Vestiging: Etten-Leur

Boogschutterstraat 1-43