Super service en zeer klant vriendelijk

Op zaterdag halen, geen probleem. Zeer goede uitleg, duidelijk over de kosten. Erg goede service.

Voor herhaling vatbaar!

Op zeer vriendelijke wijze geholpen. Snel geregeld. Goede, degelijke 'verhuiswagen'.

• Vestiging: Dordrecht
  • Ervaring met: N.v.t.

Mijn eerste Autohopper-ervaring

Na een vriendelijke ontvangst(mocht zelfs mijn e-Bike binnenzetten in de showroom) begeleid naar mijn huurauto,een bijna nieuwe Kia.Na een duidelijke uitleg op pad gegaan.Prettige reis gehad en bij terugkomst de formaliteiten vlot en naar tevredenheid afgehandeld.Huren bij Autohopper is zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Halsteren
  • Ervaring met: Personenauto

no nonse verhuur en goede service

Dag voorafgaand een belletje omtrent de aangepaste openingstijden op ztaredag. Aan mij de keuze om de bus een dag eerder op te halen. Aflevering duidelijk en eerlijke uitleg omtrent de aanwezige schade. Bus was schoon en representatief. Dit was de tweede keer in korte tijd en beiden keren zelfde positieve ervaring. Fijn dat het zo ook kan.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Top service, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs, wat wil je nog meer

Ik heb al vaker een verhuiswagen gehuurd bij verschillende concurrenten. Geen van die anderen konden tippen aan de ervaring met Autohopper Moerman.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijn contact met autohopper Roggeveen!

Fijn contact, flexibel en snel geregeld. Hier rij ik graag een aantal KMS voor om!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Bestelbus

Altijd vriendelijk en de prijs ja makkelijk via de website te berekenen!

Ik huur al 4 jaar busjes voor de wintersport bij Autohopper. En ik ben al 4 jaar tevreden over hun dienstverlening.

• Vestiging: Utrecht

Fantastisch

Met dit bedrijf wil ik altijd wel zaken doen, echt super mooie auto, je word overal mee geholpen, en alles goed uitgelegd Ook met ophaal en terug brengen tijd kon echt goed overlegd worden. Echt Super bedrijf van As in Apeldoorn

• Ervaring met: Anders

Super busje en top service

Na wat (last minute, 1 week van te voren) rondbellen kwam ik uit bij Autohopper Mijdrecht voor het huren van een busje voor onze wintersportvakantie. Er werd goed meegedacht wat er allemaal nodig was. In eerste instantie netjes offerte opgemaakt voor een 9-persoonsbusje, uiteindelijk zonder problemen omgezet naar een 6-persoonsbusje. Bij het ophalen was t busje netjes klaar gemaakt, en was het ook geen probleem dat de 2de bestuurder deze op kwam halen. Het busje was nog vrij nieuw (2022) en had alles wat we nodig hadden. Wij hebben echt een top trip gehad.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende service en prima bestebus

Heldere website, makkelijke aanvraag en vervolgens een soepele afwikkeling. Prettig contact op de verhuurlocatie en een fijne bus. Inleveren ging ook gemakkelijk via het sleutelkastje. Kortom, ik kom vaker huren.

• Vestiging: Heerenveen

Naadloos

Busje voor de wintersport gehuurd: 6 personen zeer comfortabel, meer dan genoeg laadruimte voor alle troep die meegaat op kinder-skivakantie. Het busje werd op de gewenste tijd voor de deur afgeleverd, brandschoon en in goede staat; winterbanden, sneeuwkettingen, krabber, antivries etc.. Na afloop weer veilig thuis en na een belletje werd de bus weer opgehaald, top!

• Vestiging: Barendrecht

Fantastisch bedrijf

Ben zeer goed geholpen professioneel medewerker was vriendelijk zeer goede uitleg en een heel goede auto. Dus ik raad dit bedrijf autohopper zeker aan en als het nodig is ga ik er zeker vaker gebruik van maken.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Ervaring met: Bestelbus

Dachten goed met ons mee nadat we eerst een auto hadden gehuurd bij een vestiging die per direct ging sluiten. Zonder zorgen met de huurauto op wintersport geweest. We gaan hier zeker nog vaker huren in de toekomst. Ik zou het iedereen aanbevelen

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Personenauto

Warme Billen, Mooie Auto!

Bij deze autoverhuur had ik een topervaring! Terwijl we de administratie regelden, werd de auto alvast voor me klaargezet en zelfs warm laten worden – zo stapte ik in een voorverwarmde auto met comfortabele, warme stoelen. Een kleine moeite, maar zo’n groot verschil! Daarnaast kreeg ik een betere auto dan ik had gereserveerd, wat natuurlijk een mooie verrassing was. De medewerkers waren vriendelijk en dachten zelfs mee over een plek voor mijn fiets, zodat ik die na het inleveren van de auto kon gebruiken. Topservice en een prachtige auto – absoluut een aanrader!

• Vestiging: Assen

Prettig geholpen

Als vanzelfsprekend had ik mijn vriendin beloofd om haar naar Schiphol te brengen. Stap ik 's ochtends in de auto en kwam er een vreemd geluid onder de motorkap vandaan. Direct naar de garage gereden en daar werd geconstateerd dat een aandrijfriem begd was. Niet meer mee rijden, want als de riem knapt kun je niks meer. Helaas geen vervangend vervoer beschikbaar, dus moest ik op zoek. Bij Easyrent bleek dat niet zo "easy". Formulier invullen en dan kunt u over 2 dagen de auto ophalen. De oplossing uiteindelijk gevonden bij Autohopper. Binnen een uur was het geregeld en reed ik met de huurauto van de parkeerplaats af. Perfect!

Goede ervaring met Autohopper en Peugeot 208

Ik heb onlangs een Peugeot 208 gehuurd bij Autohopper en mijn ervaring was erg positief. Het reserveren ging soepel en transparant, zonder verborgen kosten. De auto was schoon, goed onderhouden en reed comfortabel. Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep snel en zonder problemen. De service bij de vestiging was vriendelijk en professioneel. Prijs-kwaliteitverhouding was prima en ik zou Autohopper zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare huurauto.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Personenauto

De kans was klein, maar het lukte toch! Last-minute personenbus huren voor uitvaart.

Voor de uitvaart van mijn moeder had ik last-minute meer zitplaatsen nodig. Met nog maar vier uur te gaan ging ik op zoek naar een 9 persoons bus. Na een afwijzing van een ander verhuurbedrijf kwam ik bij Autohopper in Den Bosch uit. "De personenbussen die ik heb zijn verhuurd, maar ik denk dat ik er wel een kan regelen van een andere lokatie. Ik bel je zo terug." Na twee minuten kreeg ik een belletje met het nieuws dat de bus beschikbaar was en ik het over twee uur kon ophalen. Geen probleem! De bus stond op het afgesproken tijdstip, gestofzuigd en wel, klaar en het papierwerk was zo geregeld. Het vervoerprobleem van de uitvaart was hiermee opgelost en we zaten zonder stress met z'n achten in de bus. Dank voor de flexibiliteit en het snelle handelen!

• Vestiging: Den Bosch

Alles perfect geregeld

Voor de wintersport een Renault Traffic met winterpakket gehuurd. Duidelijke site met reserveren, duidelijk omschreven. Vriendelijk contact bij het ophalen en inleveren van de auto. Borg werd snel teruggestort. Autohopper Barneveld bedankt!

• Vestiging: Barneveld

Snel en goed geholpen

Goed geholpen en vriendelijk. Nette bus ontvangen.

• Ervaring met: Bestelbus

Vriendelijke en transparante service!

Super service! Vriendelijk en snel contact en transparant in wat de mogelijkheden zijn. Ze denken met je mee in wat je nodig hebt en nemen de tijd voor je. Ik kan het iedereen aanraden!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Ervaring met: Bestelbus

Precies wat je zou mogen verwachten

Prima auto en lekker snel geregeld. Binnen een paar minuten ben je onderweg.

• Vestiging: Barendrecht

Lekker snel geregeld

Nette schone bus, makkelijk geregeld en vriendelijk personeel

Perfecte service, prima voertuig

Dit was mijn eerste kennismaking met Autohopper en die is uitermate positief. Goede adequate afhandeling. Prima voertuig en het verhuispakket was goed verzorgd. Flexibel en eenvoudig. Dit smaakt naar meer en wij zullen de volgende keer zeker weer bij Autohopper huren.

• Vestiging: Haarlem

SUPER!!

Werd zeer goed ontvangen en netjes behandelt alles was zeer snel geregeld en met een 10 minuten was ik vertrokken. Fijne auto met daarin genoeg ruimte en ideale laadklep verhuizing ging soepel vanmorgen de auto weer ingeleverd en klaar was het

Prima verhuiswagen gehuurd

Voor onze verhuizing van Belgie naar Nederland hebben we een Renault Master gehuurd. Hadden niet verwacht alles in 1 rit mee te kunnen nemen, maar er ging veel meer in dan verwacht. Met het verhuispakket dat we erbij hadden gehuurd waren we goed uitgerust met hondje, spanbanden en dekens. Alles voldoende aanwezig. Best wel wat kilometers gemaakt maar de Renault reed prima. Ook vlot geholpen in Barneveld, ook met verandering in reservering, ging allemaal heel vriendelijk.

• Vestiging: Barneveld

Boogschutterstraat 1-43