Hele fijne bus gehad om ons over te verhuizen hij reed super

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Geweldige service en een geweldige auto, top!!! Met dank aan André.

Met deze Kia Picanto is gewoonweg BRAVO! Met deze Kia Picant(o) sta je nooit aan kant!

• Vestiging: Emmen
  • Communicatie

Super snel en goed geregeld!

Mevrouw aan de telefoon was zeer behulpzaam en dacht met mij mee. Kon de Ford Transit voor een paar uurtjes, zoals door mij gewenst, huren en betaalde een gereduceerd tarief. Dat noem ik nou SERVICE!!!

• Vestiging: Sneek

fijne verhuur bedrijf

afgelopen weekend een bak wagen gehuurd, he voor traject mbt bestellen van een bakwagen is door een medewerker van auto hopper via chat zeer goed verlopen evenals het ophalen van de wagen . terug brengen is ook zeer goed verlopen , vriendelijke medewerkers

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Het is prima huren bij Autohopper.

Duidelijkheid over de prijs (die is prima) , vriendelijke medewerker en goed bereikbaar. Nette auto meegekregen...

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Zeer goede service

Verhuis bus gehuurd voor een dag prima service en de auto stond netjes om 8 uur klaar Ook zeer vriendelijke service van de dame achter de balie

• Vestiging: Zutphen

heel praktisch

makkelijk bereijkbaar goede bedienen makkelijk terugbrengen

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Zeer goede ervaring was goed geregeld

Zeer goed huren was zo gebeurt goed geholpen bussen zyn mooi en ryden perfect Werd goed geholpen met de verhuurder een aanrader Voor de volgende keer kom ik gelyk by het zelfde bedryf terug om de Cityhopper te reserveren

• Vestiging: Roosendaal
  • Communicatie

Fijn bedrijf met duidelijke uitleg bij afhalen.

Omdat ik 50 jaar werd had ik een 9 persoons busje gehuurd bij Autohopper Kampen. Wij kregen een hele nette bus mee met genoeg ruimte voor 9 dames. Bij het ophalen stond een vriendelijke jongeman mij op te wachten en alles door te nemen. Op de huurovereenkomst stond precies vermeld waar op dat moment bij afhalen een pitje zat of een heel klein krasje aan de binnenkant. Alles verliep precies zoals vermeld staat op de website. En de borg binnen 24 uur teruggestort op de rekening, heel netjes!! Kortom de volgende keer huur ik zeker weer hier :-).

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Car is in a very good conditions.

We had such a smooth weekend with this rental car. Easy function in the car with carplay. Big space in the back if you are going on weekend with friends or family.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Duidelijk, geen gezeik, aardige mensen, voordelige prijzen!

Auto gehuurd om naar Katwijk te rijden. Regelen ging erg makkelijk via de handige website. Even een paar vragen, rijbewijs mee en ik kreeg zo de sleutel mee. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

• Vestiging: Wageningen

Autohopper is dè Topper

Fijne ervaring bij Autohopper Druten, goed wagenpark en zeer beleefd personeel. Voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Druten

AutoT(h)opper!

Goede service, flexibel qua tijd van terugbrengen van de gehuurde auto. Hondje en spanbanden kregen we meegeleverd. Vriendelijk personeel. Denkt mee in mogelijkheden. Zeker aanbevelingswaardig!

• Vestiging: Veenendaal

Geen gedoe, goede bus

Beste prijs voor aantal dagen een grote bus te huren. Geen gedoe over wanneer de precies terug moet, gewoon voor de deur zetten en belletje doen. Waarschijnlijk heb je al genoeg te regelen dat je zo'n wagen nodig hebt.

• Vestiging: Weert

Heel geweldig

Heel fijn geholpen snel en vriendelijk goeie prijs alles naar wens echt top!!!

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Prima service, prima auto en prima afhandeling|

Op vrijdagmiddag de vrachtauto met laadklep (spiksplinternieuw) opgehaald. We kregen goede instructie en hebben nog een verhuispakket meegenomen. Zaterdag een verhuizing gedaan en zondagochtend de auto weer teruggebracht. Maandagochtend voor half negen de afrekening van de meer kilometers en de borg. Het terug te ontvangen bedrag staat al weer op onze bankrekening. Super afgehandeld.

• Vestiging: Zaltbommel

Prettige huur partner

Goede service, prettige omgang medewerker, vlotte afhandeling

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Geweldige serviceverlening!

Transportbus bij Frans in Nieuw Vennep gehuurd. Perfecte bus voor ons reisdoel en reed top! Altijd spannend weer om te rijden, zeker als je naar het buitenland moet gaan. Alles is goed gegaan!

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Fijne personenbus, flexibel verhuurbedrijf

Comfortabele personenbus voor 9 personen voor 1 dag gehuurd. Autohopper was goed bereikbaar en flexibel bij het maken van de afspraken. Zonder problemen weer met volle tank geretourneerd.

• Vestiging: Boxtel
  • Communicatie

Top service en snelle afhandeling.

Ik had een auto gehuurd via internet en was in de veronderstelling dat ik de auto bij airport Eindhoven kon ophalen zoals gebruikelijk. Het was voor mij nu de eerste keer dat ik bij auto Hopper een auto huurde. Tot mijn verbazing was het afhaalpunt iets verder gelegen maar werd keurig opgehaald en naar de uitgifte plaats gebracht. Enkele dagen later heb ik de auto weer ingeleverd en werd weer netjes op tijd afgezet bij de airport. Voor mij een super service en zal zeker hier weer boeken mocht dit nodig zijn.

• Vestiging: Eindhoven

Prettig geregeld

De auto stond netjes klaar op het afgeproken moment en ik ben goed geholpen. Mooie ruime bus, waar heel veel in past. Ook prettig dat ik mijn eigen auto op het terrein achter kon laten.

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Wij hebben een vrachtwagen met laadklep gehuurd voor een verhuizing. Het was een nette (nieuwe) auto. De uitleg en de service waren tip en de borg werd gelijk weer terug gestort.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Zeer vlotte afhandeling en nette bus

Werd snel geholpen en ook wijziging datum was geen probleem. Prima service

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Fijne service en fijne bus, aardige meneer

We mochten zelfs gratis een dag eerder de bus ophalen, erg fijn!

• Vestiging: Bunnik

I'm happy.

The car is comfortable. It drives well. It has a lot of space for packing things. Rating: 5 stars.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: N.v.t.