Top nette auto goede service

Huren gaat snel en makkelijk via autohopper in oosterhout. Zelfs een automaat was geen probleem

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Fantastisch zowel huurauto als service

Vriendelijk en behulpzaam personeel, nette auto.

• Vestiging: Epe

Zeer goede service

Heel fijn geholpen snel en vriendelijk goeie prijs alles naar wens .Fijne ervaring bij Autohopper eibergen Voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Eibergen

Deskundig, vriendelijk, flexibel

Om mijn caravan te verplaatsen heb ik een huur auto geregeld, kreeg een bijna nieuwe krachtige auto mee welke ik ook nog kosteloos een dag ervoor kon ophalen zodat we de volgende dag op tijd weg konden rijden, bij inlevering geen gedoe maar een vlotte afhandeling en de borg stond een paar uur later weer op mijn rekening. Top service!

• Vestiging: 's-Heerenberg

Autohoppaaa!

Goede service, goede communicatie, fantastisch mooie bus! Hop hop hopper, de Renault Master G20 is echt een topper! Verhuizen ging op deze manier erg vlot, voor mij is dat dan ook de jackpot!

• Vestiging: Hulst
  • Communicatie

Giede auto, goede communicatie, keurige aflevering

Prettigste aanbieder in mijn woonplaats.

• Vestiging: Zevenbergen
  • Communicatie

Blij en enorm geholpen met de mogelijkheid deze wagen te kunnen gebruiken. Vriendelijke service.

Het was een uitkomst! De wagen js goed te rijden en te gebruiken voor de verhuizing die moest gebeuren. Dik tevreden!

• Vestiging: Middelharnis

top

top

• Vestiging: Enkhuizen
  • Communicatie

Top service en top verhuisbus! En nog comfortabel ook.

Het contact met Autohopper was heel goed. Op het laatste moment bedacht ik me dat ik de bus een dag langer wilde huren. Dit was geregeld in één minuut. De Renault bus was in nieuwstaat en comfortabel. Ben eerder ook wel eens bij Borent geweest maar de ervaring bij Autohopper was vele malen beter.

• Vestiging: Veghel

Klantvriendelijk duidelijk geweldig

Na telefonisch contact een auto gekregen die maatje groter was dan gevraagd. Alles prima voor elkaar. Goede afhandeling.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Goed makkelijk en snel geregeld

Gewoon simpel geregeld .

• Vestiging: Zutphen

Zeer goed en flexibel !!

Zeer goede ervaring, een Aygo x gehuurd voor een weekend , handig , kon m maandag ochtend voor 08.00 uur terug brengen . Wat ik ook handig vind is dat ze hier ook een eigen benzinestation hebben , lekker makkelijk , alles onder 1 plek . Verder prettig ontvangen en alles soepel en vriendelijk geregeld. Aanrader en kom zeker nog een keer terug .

• Vestiging: Middelharnis

Bakwagen gehuurd - supper service

Eerste 100 kilomter vrij Daarna 20 cent per kilometer als je veel moet rijden is kilomter vrij goedkoper om te huren . Borg vind ik zelf wel hoog 685 euro Had wel 300 mogen zijn zo als ander bedrijven doen! Maar verder snelle service

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Prima auto voor een redelijke prijs.

Enige bemerking is dat ik bij vertrek niet goed gecontroleerd had of de tank wel vol was. Wel foto van km-stand gemaakt. Bij inleveren van de auto met volle tank dat aangegeven waarop het naar tevredenheid is opgelost.

• Vestiging: Brunssum

Snel, eenvoudig en voordelig

Heel simpel een auto huren, voordeling en gemakkelijk. Gewoon prima.

• Vestiging: Baarn

Toppers eerste klas!

Wij kregen een super nieuw busje mee van deze topper bij autohopper. Het papier werk en de copies van de belangrijke papieren waren echt heel snel geregeld en na een rondje om de auto konden we snel vertrekken. Na het terug brengen konden wij in alle vertrouwen van hun het busje parkeren en de sleutels in de brievenbus gooien. Wij waren onze bril vergeten uit het busje te halen en de volgende dag stonden ze mij al op te wachten aan de balie. Ik ga iedereen hun aan bevelen en ik kom zelf ook weer terug bij autohopper!

• Vestiging: Houten
  • Communicatie

Goede, prettige en betrouwbare afspraken die ze ook nakomen.

Nu voor de huur van de auto, 10 jr geleden voor het huren van een opslagruimte. Altijd goede ervaringen mee gehad en nu ook weer. Ik heb het gevoel dat er naar me geluisterd wordt en ik serieus genomen word als klant. Dat kan je helaas tegenwoordig lang niet altijd meer zeggen. De borg stond meteen de volgende dag weer op mijn rekening. Zeker aan te bevelen!

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Alles prima en soepel geregeld.

Online geboekt en werd al snel gebeld om te de boeking te bevestigen. Ophalen en brengen was snel en zonder problemen. Uitstekend geregeld!

• Vestiging: Haarlem
  • Communicatie

Mijn ervaring met de auto was fantastisch!!

Een hele goeie service met een duidelijke uitleg is wat ik kreeg bon auto hopper, ik werd gelijk goed geholpen en al mijn vragen werden meteen beantwoord. De auto was niet ouder dan 2 jaar dus het was een hele fijne moderne auto om mee rond te rijden.! Ik ga zeker weten vaker bij dit bedrijf een auto huren vanwege de goeie service en fijne auto’s!

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

We hebben een super ervaring gehad bij autohopper Beilen, De mensen zijn erg behulpzaam en samen hebben we een mooi weekend afspraak gemaakt. We konden de bus optijd halen en hebben afgelopen zondag mijn moeder haar huisraad verhuisd. We mochten maandag ochtend de bus inleveren.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Doen wat ze toezeggen, gewoon goed geregeld

Zoek je auto voor een uitje, of een bus voor een klus. Dan is autohopper het verhuur bedrijf met een dikke plus. Geen gedoe, geen gezeur maar snel op weg zonder pech.

• Vestiging: Zoetermeer

Heel erg goed!

Hele fijne communicatie gehad. Er werd gevraagd of ik de bus zaterdag op kon halen in plaats van zondag, maar ik hoefde hiervoor niet extra te betalen. Dit was erg prettig! Later per ongeluk nog iets vergeten na het terug brengen van de bus, maar het was geen probleem om dit nog even te mogen pakken. Hartstikke fijn!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Mooie nieuwe schadevrije bus gehuurd. Na inlevering werd de borg snel teruggestort. Vriendelijk personeel

• Vestiging: Voorhout

Simpelweg UITSTEKEND

Ik huurde bij Autohopper in Haarlem. En alle huurstappen waren heerlijk simpel en overzichtelijk zonder 'addertjes' of een rare verhulde hogere eindprijs. Sterker nog, bij aankomst werd me aangeraden 7 dagen te veranderen in 4 en een weekend wat dus goedkoper was. De service was super. Zeer klantvriendelijke mensen en dus erg behulpzaam.

• Vestiging: Haarlem
  • Communicatie

Nette auto en zeer snelle financiële afwikkeling retour borgsom.

• Vestiging: Kampen

Boogschutterstraat 1-43