Alles super geregeld, bedankt!
Geholpen door ontzettend vriendelijk en flexibel personeel. Er zijn geen verborgen addertjes onder het gras en de prijs klopt zoals van tevoren afgesproken. Aanrader voor iedereen die een busje wil huren.
Ggg u GN hg H
Auto was schoon en in goede conditie. Dame aan de receptie super klantvriendelijk en heeft mij top geholpen. Volgende keer weer Autohopper Puttershoek..
Alles conform afspraak. Keurig geregeld. Kunnen andere verhuurders een voorbeeld aan nemen.
Ben ff gebeld na de online reservering om alles af te stemmen, om 08:00u staat gloednieuwe bus met verhuismateriaal klaar, topuitleg over de bus en de laadklep, geen moeilijk gedoe met inleveren en de afrekening binnen een dag geregeld. Dat heb ik allemaal bij anderen wel eens anders meegemaakt. Fijn bedrijf, fijne mensen!
Ruim 2 weken geleden prima bus gehuurd en tevreden over prijs/kwaliteitsverhouding. Helaas wacht ik na 3 telefoontjes nog steeds op de terugbetaling van de borg van €1000 Dat vind ik echt niet kunnen.
Op korte termijn via de website een busje gereserveerd, ging heel makkelijk en overzichtelijk. Vergeten verhuismateriaal als optie te kiezen, maar dat was telefonisch zo rechtgezet. Alles ging zoals uitgelegd op de website, werd goed geholpen; vooraf samen rondje om het busje om de al bekende schade te zien. Terugbrengen is heel flexibel; heb het busje na sluitingstijd teruggebracht zoals me was uitgelegd, dat is echt goede service!
Door onprofessioneel handelen van mijn vaste merkgarage en geen diagnose kunnen stellen van mijn auto heb ik al dik 5 weken een auto gehuurd bij Stijn van autohopper. Super service. FIJN STIJN !!!
Goede contact Vriendelijke personeel
Ik had wat verzoekjes die afweken van wat gangbaar is; het bedrijf in Werkendam bood meteen een oplossing. Kreeg duidelijke uitleg; werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Prima automobiel.
Last minute actie van onze kant bracht ons bij AutoHopper Winschoten. Super vriendelijk verwelkomt en professioneel geholpen. Prijstechnisch goed en omdat we toch 1200 km in één dagje moesten rijden was dit een topdeal. Goede en fijne Renault Master meegekregen en alles helemaal tot de nok toe gevuld en naar Berlijn gereden. Daar alles (snel weer uitgepakt en weer terug in ruig en regenachtig weer. Ook daarin was de Renault prima te hanteren. Al met al een reuze en fijne ervaring. We weten jullie (nu) te vinden.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Erg flexibel in het afhalen en ophalen. Prettig
Goede service en alles naar wens
Een bus gehuurd bij autohopper in Abcoude omdat we gingen verhuizen de bus besteld voor de zaterdag kon deze op vrijdag ophalen wat ons de tjjd gaf om de bus te laden en weg te brengen. Zo waren we zaterdsg lekker op tijd klaar.
Goede snelle service
Klantvriendelijk, goede service en goed onderhouden voertuigen
Last minute een busje moeten huren. Terecht gekomen bij ATA Honselersdijk. Zonder problemen dezelfde dag de auto op kunnen halen. Gloednieuwe bus en vriendelijk personeel. Op zondag terug kunnen brengen.
Reservering is makkelijk te maken. Ik werd snel gebeld ter bevestiging. Vervolgens auto opgehaald en snel en vriendelijk te woord gestaan. Ik wilde de auto tot tweemaal verlengen en dit was geen enkel probleem, dit kon gewoon telefonisch. Fijne service en geen kleine lettertjes. Aanrader!
Vriendelijke medewerker, goede auto, en fijne service!
Reservering heb ik via internet gedaan. Was goed en overzichtelijk, transparant over de kosten. Buitengewoon sympathiek geholpen bij het ophalen van een busje.
Gemakkelijk een reservering aangevraagd en de volgende werkdag bevestigd gekregen. Voertuig kan gemakkelijk buiten openingstijden ingeleverd worden. (Enige ‘nadeel’ is dat je dan niet zelf met het bedrijf een afsluitend rondje om het voertuig kan doen.) De eerst volgende werkdag een bevestiging van correcte inlevering ontvangen. Heel fijn geregeld en zou het zeker nog een keer doen, als het nodig is!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb voor een dag een bakwagen gehuurt om spullen te verhuizen en het was echt een goed bedrijf
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn