Ondanks dat de bestelbus te laat terug was van de vorige verhuurder is mijn ervaring erg goed. We zijn correct te woord gestaan en ook de oplossing die is aangedragen en de communicatie daaromtrent was buitengewoon keurig

• Vestiging: Boxtel

prettige communicatie

goede service fijne wagen kom weer terug !

• Communicatie

Goede service, schone en mooie bus, snelle afwikkeling

Ik heb een bestelbus gehuurd van Autohopper via Wijnands autoservice Bunschoten. Zeer goede service, ik had bij aanvang een paar vragen, die zijn snel en goed opgepakt en bij ontvangst snelle afwikkeling en verzorging. De bus was schoon en van goede kwaliteit. Ook het terugleveren en de verwerking van de borg verliep zeer soepel! Volgende keer weer bij Autohopper!

• Vestiging: Bunschoten

Autohuren simpel gemaakt

De afspraak maken voor het huren van een bestelbus ging vlot en netjes. Op de dag van de huur hebben we, na overleg en beschikbaarheid, een grotere bus gehuurd. Dit ging zonder problemen en kregen een mooie bijna nieuwe Ford Transit mee. Ik ga zeker een volgende keer weer bij Autohopper Barendrecht huren.

Top kwaliteit auto

Topauto, topservice!

Heb voor 1 dag een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Beesd. Communicatie, service en flexibiliteit waren top!

• Vestiging: Beesd

Helemaal top

Service was uitstekend, erg fijne auto voor het verhuizen

• Vestiging: Velserbroek

Geweldig!

Zo kan het ook! Duidelijke site, snelle reactie, zeer vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit top! Fonkelnieuwe schone frisse bus. Als ik weer vervoer nodig heb is dit mijn adres.

• Vestiging: Eindhoven

Prima bus, vriendelijke personeel

Voor de tweede keer een bus gehuurd in Voorhout. Reserveren ging makkelijk en snel online. Duidelijke prijsafspraken en overzichtelijke website. Bij ophalen vriendelijk ontvangen en samen alles nagelopen. Bus was netjes en schoon. Goed onderhouden en bijna nieuw! Prijzen zijn goed! Zeker een aanbeveling

• Vestiging: Voorhout

Top service

We hadden pech met onze auto en ik kon rond 18.30 uur nog steeds snel een auto bij hen huren. De service was uitstekend en ze waren zeer betrouwbaar! Ik beveel hen echt aan

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Prima bus tegen prima voorwaarden

Geen gek gedoe met onnodige en dure borg. Geen rare extra verzekeringen tegen heel veel geld. Gewoon no nonsense.

• Vestiging: Baarn

Een vlotte no-nonsense service

Geregeld maak ik gebruik van de diensten van een auto verhuurder. Zo ook, deze keer bij Autohopper. Toen ik reserveerde moest ik even wachten. Dit is vrij normaal, maar wordt niet altijd meer als vanzelfsprekend gezien in deze vluchtige maatschappij. Op de afgesproken zaterdag stond de bakwagen om 09:00 klaar, maar zonder de bestelde steekwagen. Dit bleek echter geen probleem, en werd gelijk geleverd Bij het inleveren van de bakwagen en het betalen stond de huur van de steekwagen niet op de factuur vermeldt, en gaf ik dit aan. Omdat ik dit aangaf, hoefde ik deze niet te betalen. Hier hou ik van. Resumerend; een fijne auto, een goede, en bondige, uitleg en voorlichting betreft rechten en plichten en het eventueel afkopen van een eigen risico. Al met al was ik met de reservering 5 minuten kwijt en bij retournering 10 minuten. Een vlotte no-nonsense service dus. Aanrader.

• Vestiging: Waalwijk

Geweldig service

Snel en goed geleverde bus.

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Heel fijne auto, niet duur, snelle service

Heel fijne auto, niet duur, snelle service. Verbeterpunt: niet erg duidelijk hoe laat de auto kan worden opgehaald. Mail zegt 8am, Website zegt kantoor open 9am en belbericht zegt 10am. Even tijdig checken dus.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Ik heb een auto in goede staat meegekregen. De auto stond op tijd klaar en ik kon een afspraak maken hoe laat ik de auto weer in wou leveren. De borg wordt bij het inleveren gelijk verrekend en terug gestort.

• Vestiging: Losser
  • Communicatie

Geweldig service, zelfs op zeer korte termijn

Fantastisch dat jullie hebben geholpen om op het laatste moment nog een auto te regelen zodat wij uit de brand geholpen zijn. Heel hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer. Vriendelijke groeten Guru Experience Centrum Nolderwoud

• Vestiging: Zuidwolde
  • Communicatie

Aardige en professionele man!

Goede service en klantvriendelijk

Goeie bus, fijne service

Echt prima bus, in goeie staat. Flexibele gozer achter de balie die nergens moeilijk over deed. Ik kom zeker terug! Aanrader for sure!!

• Communicatie

Mooie grote verhuiswagen en lekker dichtbij

Lekker dichtbij een grote verhuiswagen gehuurd met laadlift. In 1 rit alle grote meubelstukken mee.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Topwagen en topservice!

Ging allemaal heel makkelijk. Alles was duidelijk en helder. Auto heeft me mega goed geholpen met de verhuizing. 3 keer rijden en klaar!

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Topauto: netjes en schoon ontvangen en rijdt prima!

Fijne auto met veel ruimte. De auto was als nieuw en zag er netjes en schoon uit. Verder netjes geholpen dus al met al zeer tevreden.

• Vestiging: Harmelen

Prima bedrijf

Een bijna splinternieuwe auto gehuurd. Zonder problemen 2 dagen eerder teruggebracht

• Communicatie

We wisten niet of de gehuurde bus een milieuzone in mocht. Dat werd netjes voor ons uitgezocht. De gehuurde bus stond op tijd voor ons klaar en het terugbrengen was ook zo gebeurt. Al met al een echte aanrader.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Fantastische bus om banken naar een nieuwe plek te brengen

We konden de bus al een dag eerder halen en werden netjes gebeld, dat de bus al klaar stond voor ons. Daardoor konden wij al vroeg in de ochtend richting Eindhoven rijden om 1 bank bij onze zoon te brengen. Daarna zijn oude bank en 2 oude fietsen weer meenemen naar Papendrecht en bij hvc gebracht. Nog nooit in zo n bus gereden maar je voelt je de koning te rijk. Wat een hoge wegligging. En grappig is dat je de acherruitkijkpiegel automatisch zoekt, maar niet aanwezig is door de dichte wand natuurlijk;-)

• Vestiging: Alblasserdam
  • Deskundigheid N.v.t.