Na de huur de bakwagen af getankt en bleek er meer brandstof te zijn gebruikt dan de kilometerstand zou doen vermoeden. Dit werd zonder verdere vragen verrekend met de huursom. Hartstikkene bedankt en ik kom een volgende keer zeker terug.
Goed , snel en duidelijk geholpen. Als ze even te druk zijn om de telefoon op te nemen bellen ze zelf snel terug. Kortom prima ervaring en indien nodig heb ik geen andere nodig.
Uit noodzaak een busje moeten huren voor een vis vakantie. Bij auto hopper aan het juiste adres! Ik kreeg een keurig nette Toyota pro ace bus tot mijn beschikking.
Via internet is alles prima te regelen. Verder ook met ophalen en terugbrengen alles zeer vlotjes verlopen. De gehuurde bus was ook prima in orde met een aantal goede opties (o.a. airco, pieper systeem achter, goede radio met Android auto). Oftewel helemaal tevreden.
9 mei een opel vivaro gehuurd.. Op deze dag moest ik vroeg weg.. om niet de zelfde dag al het papier werk door te lopen.. heb ik een dag daarvoor ID en Rijbewijs per mail opgestuurd, toen ik het bus kwam halen was alles kant en klaar.. hoefde alleen nog maar te tekenen rondje om de auto en weg.. Zeer te vreden met de service en met de bus..
Zeer tevreden. De bus stond al voor ons klaar inclusief alle extra pakketten. Duidelijke uitleg. Volgende keer ga ik hier weer naartoe.
Ik had op vakantie met spoed een huurauto nodig. Dit was zo geregeld. Papierwerk ging snel en konden zo op pad. Retour borg verliep ook spoedig.
We zijn helemaal uit Spanje teruggekomen naar Nederland en alles is super en soepel verlopen! Geen verborgen kosten of andere rare dingen. Echt een top bedrijf kortom!
Ik wist pas vrij kort van tevoren dat ik een busje nodig had. Via de website en mail supersnel geregeld. En daags ervoor nog een belletje voor een gratis upgrade. Auto had nog wel etensresten en ik was uitgegaan van dekens en spanbanden achterin, die waren er helaas niet.
Had vandaag met spoed een busje nodig. Gelukkig hadden ze er nog 1 op voorraad. Ook heel aardig bij uitgifte en alles heel vriendelijk uitgelegd. !!!!
Communicatie verliep goed. Er werd na overleg een grotere bus aangeboden voor dezelfde prijs.
Het afhalen was eenvoudig en de auto was prima op orde. Geen gedoe, goede service. Al eerder bedrijfsbusjes/verhuiswagen en een 9 persoons busje voor wintersport gehuurd en ze zijn mijn go-to als ik iets miet huren
Voor het eerst hier een bestelbus gehuurd. Super en netjes te woord gestaan. En er werd mee gedacht over de grote van de bestelbus. Snelle terug betaling van borg na inleveren. Kom er zeker terug wanneer nodig.
Via de website kan je makkelijk en snel een aanhangwagen, bestelbus en of een ander vervoersmiddel huren. Je ontvangt snel een mail dat je een reservering hebt gedaan. Niet snel daarna volgt de bevestigingsmail. Wanneer je nog in het systeem staat gaat het heel snel. Geen rijbewijs en of ander ID middel te laten zien. Sleutel en kabel ontvang je en gaan. Lukt niet alles, dan komt er direct iemand helpen. TIP: geeft met verf aan dat mensen niet mogen parkeren in de vakken waar de aanhangwagens staan!
Gewoon goed
In no time geregeld. Prima en aardig geholpen. Drie dagen met het gezin op stap met een fijne splinternieuwe auto.
Goede service en mooie nieuwe bus
Alleen achteruitsensoren had wel fijn geweest of camera achterop. Verder een prima auto om in te rijden
Omdat jullie op Hemelvaart gesloten waren en ik laat was met mijn reservering voor die dag kon ik toch nog woensdag kort voor sluitingstijd bij jullie de auto komen ophalen. Prim uitleg over de kosten.
Netjes geholpen, bijna nieuwe bus meegekregen
1 telefoontjes gelijk vertrouwen snelle en vriendelijke service top
Vanaf het eerste telefonisch contact goede service geboden met vriendelijke en correcte afhandeling. Afspraken zijn nagekomen .
Super geregeld ondanks dat het een feest dag was.
Er werd gewacht voor het ophalen van de auto, hele vriendelijke medewerker. Goede uitleg over de auto! Auto in hele goede staat! Rijdt heerlijk. Veel laadruimte dus maakt het verhuizen een heel stuk makkelijker. Tip; op de website staan de openingstijden tot 18.00 uur, aanpassen naar de daadwerkelijke openingstijden, 17.00 uur!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn