prima service !!

vriendelijk personeel en veel aandacht voor de klant. Moet wel nadrukkelijk vragen om mee te lopen om de huurauto te controleren op schade.

• Vestiging: Hoofddorp

Perfect geregeld!!

Verhuisbusje geregeld voor een middag. Geholpen door een vriendelijke medewerker. Busje stond klaar

• Vestiging: Assen

Heel goed

Alles is heel netjes afgehandeld zoals afgesproken

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Super service en heel klantvriendelijk

Mijn eerste keer auto huren,super tevreden! Het voelde heel vertrouwd en geweldige auto.

• Vestiging: Venray

Geweldige buiten gewoon aanrader

Gewoon goede ontvangst en uitleg leuke lieve mensen

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Top bedrijf, goede service, duidelijke regels

Zonder gedoe of al te veel poespas heeft dit dit bedrijf ons kunnen helpen. Het personeel uit een vriendelijke sfeer. En de contract termen zijn simpel en duidelijk. Top bedrijf zou er in de toekomst zeker weer gebruik van maken.

• Vestiging: Voorhout

Top!!!

Fijne ervaring, auto is top, rijdt lekker, vriendelijke mensen, makkelijke geregeld, communicatie gaat makkelijk en goed. Heel fijne ervaring en top kwaliteit en service. Helemaal blij mee.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Prima service, goeie schone bus. Vriendelijk.

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

Hoopte dat ik de auto maar voor 1 dag hoefde te huren, maar het was 4 dagen zonder problemen. Alleen even bellen, volgende keer dat ik een auto nodig heb ga ik weer naar Autohopper

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Zeer fijne bus tegen een scherpe prijs

Gemakkelijk online reserveren. Fijne service bij ophalen. Zeer fijne bus met hele goede vering, want voor verhuizing erg prettig is. In de avond laat terug brengen mogelijk. Top geregeld allemaal

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima service bij de huur van bus voor een goede prijs bij een jong bedrijf

Prima ervaring met Autohopper in Hulst. Voor een goede prijs hebben we een prima nette bus een dag kunnen huren. In de ochtend had Marco de bus (bakwagen) al klaarstaan met achterin de extra gehuurde verhuisspullen (spanbanden, steekkar en hondje), na een goede en snelle check konden we op weg om vanuit Zeeuws-Vlaanderen de spullen van mijn zoon uit Rijswijk te verhuizen. De bus rijdt prima en had nog niet veel kilometers op de teller. De elektrische laadklep is handig te bedienen zowel naast de bus als in de laadruimte. We konden alles makkelijk in de bus vervoeren en door de spanbanden, steekkar en hondje was het ook allemaal goed en snel in de bus te zetten. Met een volle laadruimte reden we terug. Na de spullen gelost te hebben en de bus weer vol getankt te hebben, konden we de bus bij Carolien terug inleveren. Na een snelle check of er geen schade was (die was er gelukkig niet) konden we de bus weer inleveren. Alles werd direct afgehandeld. Marco en Carolien (en de andere medewerkers) waren erg vriendelijk (o.a. boden koffie en thee aan). Het persoonlijk en prettige contact in combinatie met een goede bus voor een prima prijs maakt dat wij als gezin Autohopper Hulst aanbevelen.

• Vestiging: Hulst

Top service!

Goeie service, vriendelijke personeel. en je wordt goed geholpen. Zeker een aanrader om hier een bus te huren!

• Vestiging: Mijdrecht

Klantvriendelijkheid.. On point!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Snel geregeld

Moest met spoed een auto huren. Binnen een paar minuten was het geregeld! Borg ook snel terug! Top geregeld!

• Vestiging: Dordrecht
  • Deskundigheid N.v.t.

Snelle en efficiënte service

Fijne mensen, goed afgewikkeld en goede bus tegen betaalbaar tarief

• Vestiging: Harderwijk

Heel behulpzaam en efficient

Makkelijk om het busje te bestellen en toen dat toch niet beschikbaar was werd ik netjes opgebeld en regelden we een andere bus. De auto stond keurig klaar, allemaal lekker snel en efficiënt. Ook heel vriendelijk.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Mooie verhuisbus en snel geregeld!

De auto stond direct klaar! Mooie nieuwe wagen en alles snel kunnen verhuizen. Afhandeling ook snel en borg direct terug. Top service!

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

De gehuurde picanto was de smaak maker van onze trip.

Voor een paar dagen er tussen uit, in een woord geweldig, en goedkoper als met de trein wat we eerst gepland hadden, en daarnaast ben je veel meer flexibeler om te gaan en te staan waar je wilt. Goede en vriendelijke service bedankt

• Vestiging: Abcoude
  • Communicatie

Huur proces en product zijn prima in orde

Het huren gaat vlot, afhandeling en hulp waar nodig meer dan goed. Vriendelijke en behulpzame persoonlijke benadering. Zie geen verbeter punten.

• Vestiging: Son en Breugel
  • Communicatie

Heel goed telefonisch afspraak kunnen maken

Alles goed geregeld zeer klant vriendelijk. Een bedrijf om bij terug te komen.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Uitstekende service en fijn rijdend busje

Ik had een fijne ervaring met het huren van een busje. Het ophalen verliep vlot. De eerdere butsen en krasjes stonden duidelijk vermeld op het formulier en werden goed nagelopen door de medewerker. Het busje reed comfortabel, en de medewerkers waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De duidelijke website maakte het kiezen van het juiste busje een eenvoudige taak.

• Vestiging: Utrecht

Geweldige service

Recent een bestelbus gehuurd, lage tarieven en een geweldige service. Makkelijk bereikbaar. Mochten wij weer een bus oid nodig hebben dan gaan wij zeker terug naar Autohopper Hulst.

• Vestiging: Hulst
  • Communicatie

Wat een fijn transportbedrijf en geweldige service!

Een verhuizing kan met dit transportmaterieel bijna een leuke ervaring worden. We zijn uitstekend geholpen en geïnstrueerd over hetbusje. De bus gedraagt zich bijna als een personenauto. Een fijne ervaring!

• Vestiging: Nuth
  • Communicatie

Top nette auto goed geregeld

Mijn ervaring was top ,alles snel geregeld en zeer nette auto Schoon en volle tank Mat vriendelijke groet Joey

• Vestiging: Arnhem

Geweldige service

De auto stond klaar en alles was zo geregeld. De website is heel.duidelijk, en ze zijn heel klantvriendelijk. Ik ging het niet in 1 dag reden belde ze op en het was totaal geen probleem om de auto nog een dag langer te huren Ik zal ze zeker aan beveelen bij anderen.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Boogschutterstraat 1-43