Wij hebben een verhuisbus gehuurd bij Autohopper, fijne communicatie met het personeel en alles perfect geregeld!! Terwijl ze de papieren klaar maakte werd er een lekker bakje koffie aangeboden. Ga zo door!!! Bedankt voor de goede service.
Ik moest een auto huren omdat de auto bij de garage stond, binnen 2 minuten geregeld en ik kon een dag eerder dan aangegeven de auto al ophalen, een splinter nieuwe auto! Echt een aanrader als je een auto wilt huren!
Auto eerder mogen ophalen dankzij medewerking in Vlissingen. Bijzonder aardige ontvangst en afhandeling. Top service.
Op korte termijn (2dagen voor vertrek) nog een bus willen huren. Prima via Reuvers uit Losser. Een mooie 9 persoons bus. Prima zitplaatsen en nog meer dan genoeg ruimte voor bagage. Voor de volgende keer gaan we weer een bus huren
Hier voor de eerste keer een bus gehuurd maar kom zeker terug. Alles was vlot en makkelijk te regelen. Ben bij het ophalen vriendelijk te woord gestaan en alles was tiptop in orde. Zeker een aanrader!
Geweldige ervaring door de topservice en het goede meedenken van Bas: auto ophalen en brengen kon op afwijkende tijden, waardoor de planning voor beide partijen beter aansloot. De verhuiswagen was nog geen 2000km jong en reed heerlijk. De laadklepbediening werd nog even netjes uitgelegd en het was gaan met die banaan!
Ik ben fijn geholpen. Medewerker was erg vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Ook de inspectie van het voertuig ging gezamenlijk .
Vooraf goede en makkelijke communicatie. Zowel bij ophalen als inleveren professionele en vriendelijke opstelling met goede uitleg.
Al ruim van te voren een 9 persoons busje gereserveerd. Onze kinderen zouden er in naar Frankrijk en terug rijden. Het was geen enkel probleem dat iemand anders de bus op zou komen halen. Contact met personeel van Autohopper, zowel in de showroom als aan de telefoon vond ik erg prettig! Prima informatie en hulp gekregen toen bleek dat er een milieuvignet besteld moest worden. Ophalen van de bus ging heel soepel. T is een prima bus, waar eigenlijk iedereen makkelijk mee uit de voeten kon.
Prima geregeld bij Autohopper Venlo. Bakwagen gehuurd en vooraf met Stijn al alle informatie voor het contract afgestemd. Ondanks dat een nieuwe collega de uitgifte deed toch alles prima soepel verlopen. Aanrader hoor!
De auto die ik had gereserveerd was niet beschikbaar en toen werd ik snel gebeld en kreeg een alternatieve keuze. Zo konden wij als nog op pad. Autohopper Zutphen is mij al vaak erg positief opgevallen qua service. Ik ben hier graag klant en kom graag terug
Mijn ervaring bij Autohopper Gorinchem was echt top! Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, en het regelen van de huur van mijn busje verliep echt soepel. Het beste deel? Je hebt niet eens je eigen grote auto of bus nodig. Het was gewoon perfect voor wat ik nodig had. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende huur!
Zeer tevreden. De ontzettend nette service die verleent is, de manier van de auto overhandigen, hoe je te woord gestaan wordt, alles helemaal dik in orde. Prijzen zijn ook zoals hier in de omgeving en de auto deed het uitmuntend. Dikke 10 en volgende keer zonder twijfel huur ik hier weer! ♡Tony♡
Deze bakwagen rijdt heel fijn, wel oppassen voor sterke zijwind. Ik miste wel mijn achteruitrijcamera die ik gewend ben in mijn Renault kangoo, de bijrijder moet uitstappen en aanwijzingen geven als je achteruit moet rijden. Als ik er weer gebruik van moet maken, meld ik me opnieuw bij Autohopper.
Goede service en uitleg gehad over gehuurde bakwagen. Gewenste bestelbus bleek bezet bij reserveringsaanvraag. Voor hetzelfde bedrag de grotere bakwagen meegekregen.
Zeer vriendelijk en goede service.
We zijn vaste klant hier. Joost is super klantvriendelijk. We kregen een mooie nieuwe auto mee. Duidelijke afspraken, nooit gedoe.
Ik ben zeer tevreden over dit verhuurbedrijf
Goede bus. Snelle afhandeling bij inlevering en ook met het reserveren. Leuk geholpen.
De bak met laadklep was super, precies zoals omschreven, zeer klantvriendelijk en heel soepel qua tijd om het terug te brengen. We waren gelukkig op tijd klaar, ik ga jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. De borg was direct teruggestort....super!
Makkelijk om te reserveren. Vriendelijke man en goede uitleg. Hopper stond op tijd klaar. Verhuis pakket erbij. Deze moet je wel betalen maar ja.. Dat slijt ook. Volgende keer een hopper nodig? Voor mij Carwas Druten.
Goede en vriendelijke service. Allemaal netjes schoon, geen schade, prima onderhouden. Zelfs verhuis kist aanwezig met dekens en spanbanden. Op en top geregeld.!!!!!!!!
Bus stond netjes klaar en vriendelijk personeel We hebben de bus zelfde dag netjes teug gebracht . Ook de borg snel terug gepind . Zeker de moeite waard om weer te huren.
Alles cf afspraak , vriendelijk.
Ik had nog diezelfde middag een huurauto nodig, omdat mijn eigen auto voor een storing bij de garage moest blijven staan. De medewerkers van autohopper dachten meteen mee, waardoor ik in no time weer de weg op kon.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn