Zeer tevreden!

Auto stond klaar voor ons. Keurig gewassen en schoongemaakt. Deze Renault rijdt heerlijk en nog zuinig ook.

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Goede service, snelle afhandeling, heel klantvriendelijk

Wij hebben een busje gehuurd om wat spullen naar de opslag te brengen. Goed contact, heel klantvriendelijk en professioneel. Het bleek dat ons busje nog niet was schoongemaakt van binnen, dat werd direct alsnog gedaan. Top!

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Meest soepele verhuizing met dank aan Autohopper

Het reserveren van de bus ging heel makkelijk en bij het ophalen werden we goed geholpen en werd alles uitgelegd, fijn! Ook heel fijn dat er vanalles bij te huren was. De bus zag er goed uit en maakte onze verhuizing een heel stuk makkelijker. Dank voor de fijne service!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

prima verhuisbus, en niet te duur

alles makkelijk en snel geregeld,en snel afgehandeld.en borg zelfde dag teruggestort.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Niet voor herhaling vatbaar!

Eerst gebeld om een busje te huren, dat ging niet dat moest online! Gelijk alles online ingevuld maar na anderhalve dag nog geen enkele reactie! Zelf diverse keren gebeld maar soms werd de telefoon nog niet eens opgenomen. Vervolgens zou ik de volgende morgen weer terug gebeld worden maar dat gebeurden ook niet. Zelf weer gebeld maar kreeg als antwoord dat ze er mee bezig waren. Zou eind van de dag weer gebeld worden maar dat gebeurden weer niet. Tegen 5 uur weer Zelf gebeld en kreeg toen te horen dat het geregeld was! Heeft 3 dagen geduurd! Uiteindelijk alles wel goed gekomen maar dat heeft wel voor veel stress gezorgd!

• Vestiging: Oosterhout

Prettige auto en service

De bus die ik huurde was gloednieuw, en reed erg fijn. Van alle gemakken voorzien. Telefonisch zijn ze slecht te bereiken.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Uitstekend!

Weekend weg geweest met z’n twee. Omdat de goedkoopste auto niet mogelijk was, een duurdere versie geaccepteerd. Wel verlaging van het bedrag gekregen, zelfs zonder ervoor te hoeven onderhandelen! Hele fijne service. Aardig personeel!

• Vestiging: Doetinchem

Zeer positieve ervaring!

Ik heb het huren van een bestelbus zeer positief ervaren! Het was een prettige goedwerkende bestelbus en zeer schoon. Ik zal zeker terug komen mocht ik weer een voertuig moeten huren!

• Vestiging: Tilburg

uitstekende bus

nette bakwagen om te huren, flexibele service (zondag en feestdag) wagen rijdt ook nog eens soepel en word duidelijk onderhouden.

• Vestiging: Emmeloord
  • Ervaring met: Anders

Snel, makkelijk, duidelijk

Voor een groep van 8 personen had ik vervoer nodig. Na 1 telefoontje kreeg ik meteen duidelijke uitleg hoe het werkt. Na via de website de offerte te hebben aangevraagd binnen 1 uur reactie en na mijn akkoord was alles geregeld. Erg klantvriendelijk en ook bij het ophalen van de bus werd alles netjes uitgelegd en konden we goed gemutst de weg op.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Heel fijn

Ik heb een Renault megane gehuurd en die reed heel fijn en was schoon. Samen doorlopen of het schoon en heel was. Buiten sluitingstijd om mogen inleveren dmv een sleutelbox

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Hele nette en correcte behandeling. No nonsense daar hou ik van. Niet altijd aanwezig wel bereikbaar

Gewoon erg goed en vriendelijk. Heb beroepsmatig erg vaak autos gehuurd deze tot dusverre in de top 3.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Superlatieven tekort, wat een fantastische service van Autohopper !!

Superlatieven tekort, wat een fantastische service van Autohopper !! Afgelopen vrijdagmiddag zijn we gestrand in Belgie dit na een korte vakantie, onze bus kon niet verder rijden en we moesten met alle spullen naar huis. Één belletje met Autohopper was voldoende, ze begrepen de noodzaak en hebben ons op een fantastische manier geholpen. Binnen een uur stond er een busje voor ons klaar en dat alles voor een zeer marktconforme prijs ! ... Al met al een dikke 10 !

• Vestiging: Veendam

Prima bestelwagen

Vriendelijke snelle service. Flexibele terugbrengtijd Afkopen eigen risico is niet mogelijk

• Vestiging: Eindhoven
  • Service N.v.t.

Prettig en correct geholpen

Wij hadden een mid-size automaat besteld voor mijn dochter die uit Australië over kwam. Het werd een lichtblauwe Peugot 208. Waar zij woont zijn de auto's allemaal groot, zoals Toyota Landcruiser, etc. Maar deze auto reed zo prettig dat ze mij vertelde dat ze zo'n auto daar ook best zou willen hebben. Verder zijn wij zeer plezierig en vakkundig geholpen. Volgende keer huren we weer bij deze Autohopper.

• Vestiging: Alblasserdam

Uitstekende service!

Afgelopen weekend een bakwagen gehuurd voor een verhuizing. Early pick up was later nog mogelijk en werd dirrect geregeld. Borgstelling direct terug op de rekening na inlevering.

• Vestiging: Werkendam
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Fijne nette auto voor goede prijs

Ivm verhuizing een bakwagen met laadklep gehuurd voor twee dagen. Nette prijs, auto was netjes en schoon. Sowieso een vrij nieuw wagenpark. Auto na sluitingstijd terugbrengen was geen probleem. Vriendelijk personeel, communicatie verliep ook vlot. Zou hier een volgende keer weer een auto huren.

• Vestiging: Mijdrecht

Vriendelijke, snel.

Alleen de borg is best hoog.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

De service aan de balie is voortreffelijk. Zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam.

• Vestiging: Zoetermeer

Prima verhuisbus

Geen problemen gehad en alles verliep goed

• Vestiging: Hilversum

Makkelijk

Het verhuren was simpel en al mijn vragen werden beantwoord

• Vestiging: Sneek

Bus op z’n Best

Had bij afhalen van de bus wat twijfels of ie groot genoeg was. Gelukkig was er nog een grotere bus met laadklep beschikbaar. Zonder probleem kon mijn reservering worden omgezet. Dus echt super!! Daarna alles fijn kunnen verhuizen in 1 rit. Ik opper voor service en bushuur, Autohopper. Jan Snel in Puttershoek bedankt, alles prima geregeld.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Vriendelijke bejegening en prima auto.

Goede schone auto. Rustige uitleg over de auto en over de procedure.

• Vestiging: Wageningen

Meedenkend en oplossingsgericht

Bij de huur voor 5 dagen is er nagedacht over hoe dit op een juiste wijze voor de huurder in te vullen, zowel financieel als ook de inzet van het type voertuig.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

In alle opzichten kan ik jullie bedrijf bij iederéén aanbevelen !

Éénvoudig via jullie site te reserveren, bestelauto stond klaar en bleek fijn te berijden en voldeed qua ruimte. Borg direct retour. Kortom super Ik hoef in de toekomst niet meer op internet te surfen om een verhuurbedrijf te vinden …….

• Vestiging: Veghel

Boogschutterstraat 1-43