Top service voor een gunstige prijs.

In de ochtend de bus opgehaald na betaling van huur en borg een controle rondje gelopen, waarbij door de medewerkster werd gewezen op de al aanwezige gebruikers schade. Een half uur voor sluitingstijd van de vestiging de bus afgetanked ingeleverd en 'savonds de borg al terug op de rekening.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Hele goede service

Voor het eerst een auto gehuurd, ik ben goed behandeld aan de balie, zeer prettig dus ben heel tevreden. Superrrr. Over 2 weken weer een reservering! Zeker een aanrader.

• Vestiging: Spijkenisse

Snelle en makkelijke service

Super snel geregeld, schone en fijne bus. Goed geholpen en een prima huurprijs

Flexibel en meedenkend

Toyota Yaris gehuurd voor een dag kon ik al na anderhalf uur weer retourneren omdat de Kwikfit toch niet de hele dag nodig hadden voor mijn eigen auto (verrassing). Autoshopper heeft zeer vriendelijk en coulant gehandeld. Bedankt!

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

Volkomen tevreden over het geheel

Op 13 mei voor het eerst een verhuiswagen gehuurd. Het begint dan via de website, dat gaat zeer makkelijk. Vlak voor het weekend gereserveerd, de bevestiging kwam op zondag. Gegevens ingestuurd en de volgende dag stond de auto klaar. Uitleg over e.e.a. was prima, de auto ook. Alles ging zeer voorspoedig en ik kon de auto om 17.00 uur alweer inleveren, dat had overigens ook tot 21.00 uur gekund. De borg heb ik overigens binnen een dag teruggestort gekregen. Volgende keer ga ik weer bij Autohopper huren.

• Communicatie

Alles vriendelijk en perfect geregeld.

Vriendelijke mensen en alles perfect geregeld. Prima busje gehuurd.

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Fijn dat ik een nette bus te leen heb gekregen

Bus was perfect voor mijn verhuizing

• Vestiging: Puttershoek

Alles prima geregeld!!

Een bus voor 1 dag gehuurd, alles volgens afspraak. Goede afhandeling en duidelijke uitleg. Bij inlevering alles netjes afgehandeld. Prima huur tarief. Conclusie, volgende keer weer bij autohopper.

• Vestiging: Veghel

Super service!

Grote verhuiswagen gehuurd, alles helemaal naar wens.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Mijn ervaring was erg prettig

Bij binnenkomst werd er gelijk een kopje koffie aangeboden terwijl de administratie in orde werd gemaakt. De auto's waren keurig in orde netjes en schoon. Vriendelijk personeel beleeft en behulpzaam. Bedankt voor deze prettige ervaring

• Vestiging: Sneek

Helemaal top

Schone vrachtwagen en alles was tip top in orde! Rijdt prima!

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Top ervaring en goede service.

Tevens duidelijke uitleg gekregen hoe de laadklep te bedienen was en hoe de zijdeur te open was.

• Vestiging: Leiden

Fantastische service , fantastische prijs

Perfect geregeld , gratis upgrade , snelle service

• Vestiging: Amstelveen

Verhuist door autohopper

Om 8 uur gebeld met de vraag of ze nog een bakwagen hebben en dat hebben ze! Alles snel geregeld en hele dag gebruik van kunnen maken... Super de super!

• Vestiging: Barneveld
  • Communicatie

Geweldig snel geregeld met halen en terug brengen!

Super snelle service en vriendelijke mensen, we kregen zelfs nog een upgrade naar een betere auto en automaat zonder extra bij te hoeven betalen. Schone en fijne auto, zeker voor herhaling vatbaar!

Goed en vriendelijk

Nette auto, voldeed aan verwachting. Vriendelijk personeel. Kortom: tevreden.

• Vestiging: Assen
  • Communicatie

een soepele, laagdrempelige eerste ervaring met Autohopper

Uitermate vriendelijke medewerkers die uitstekend meedachten en flexibiliteit toonden binnen wat mogelijk was.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Bakwagen huren zonder zorgen!

Zeer fijne locatie en goed geholpen! Nette nieuwe bakwagen meegekregen zonder gebreken. Volgende keer huur ik hem daar weer, goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

• Vestiging: Beesd

Geweldig geregeld bij autohopper

Eerste keer dat ik een grote bus heb gehuurd afspraak gemaakt voor een datum bus stond klaar papieren regelen borg betalen en de huur bus kon ik daar weer neerzetten en de andere dag een mail dat ze de bus in goeie staat terug hebben gekregen en de borg stond de zelfde dag terug op de rekening dat is vertrouwd zaken doen ik zou het zo weer doen !!

• Vestiging: Vlissingen

Klasse

Mijn eerste huur-auto via Autohopper , en een hele mooie Mazda 2 hybride meegekregen.. alles tiptop geregeld en uitleg betreft de voorwaarden enz enz Na de Leen periode de huur-auto volgetankt en geretourneerd.. nette afhandeling en vriendelijke medewerkers die alles afgehandeld hebben betreft borg Dus niks meer dan lof over deze verhuurder.. dikke 10

• Vestiging: Den Bosch

Top service

Mijn ervaring was top goed contact gehad met het bedrijf voertuig was netjes

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Super service, nette auto!

Ik ben super netjes geholpen! Fijne kia stonic meegekregen. Medewerker was heel behulpzaam. Auto schoon en volgetankt meegekregen.

• Vestiging: Waddinxveen

Super bedrijf

Vriendelijke mensen. Mooie nieuwe bus. Fijn om in te rijden. Korting gekregen omdat ik bij partspoint werken en elkaar moeten helpen in deze tijden. Super.

• Vestiging: Ten Boer
  • Communicatie

Goed geregeld, alleen jammer van de vorige huurder

Goed geregeld, keurig geholpen door de baas zelf. Alleen bleek de vorige huurder niet of te weinig te hebben afgetankt waardoor ik toch nog heel duur uitgekomen ben. Vandaar de matige score. Net 80 kilometer gereden en ik heb daarna ruim 24 liter moeten tanken. Vanmorgen gebeld en toen werd gezegd dat de vorige huurder had af moeten tanken, is niet te controleren omdat er een digitale meter in zit die niet nauwkeurig is. Er was niets meer aan te doen omdat de rekening al gemaakt was... helaas, volgende keer eerst ergens anders zoeken. Anders had ik een veel hogere score gegeven

• Vestiging: Hellevoetsluis

Meedenkend en flexibel

Voor onze verhuizing een weekend een bus geregeld. Heel fijn dat de verhuurder meedacht in wat we nodig hadden en mij nog achterna kwam met een set spanbanden. De inlevertijd was flexibel en dat kwam goed uit omdat we vertraging hadden door de enorme drukte bij de vuilstort. Alles werd punctueel en professioneel afgehandeld.

• Vestiging: Amersfoort

Boogschutterstraat 1-43