Gloedje nieuwe bus die we meekregen van super aardig personeel. We hebben de bus na 2 uurtjes weer spik en span ingeleverd. Op naar de volgende keer. Een echte aanrader.
Mooie deal met early pick up , kan je mooi al laden en evt lossen savonds en heb je 2 avonden en een dag de tijd als je smorgens 8 uur terugbrengt
Mooi wagenpark en goede keuze mogelijkheden. Een aanbeveling meer dan waard !
Zoals ik inmiddels gewend ben van Autohopper voldoet ook het filiaal in Weert aan de verwachtingen. De filiaalhouder is prettig in de omgang, goed bereikbaar en betrouwbaar! Ook heel fijn was dat de beste man mij op eigen initiatief terug bracht zodat ik niet nog een half uur in de regen hoefde te lopen. Kortom, mocht ik hier in Weert nog een keer een auto nodig hebben dan kom ik zéker terug bij Autohopper!
Er ging bij mijn reservering redelijk wat mis maar het werd heel goed opgepakt en opgelost. Het busje was helaas wel aan de vieze kant. Ik zou zeker terug komen want de algemene ervaring was erg positief
Makkelijke boeking, levering en afhandeling. Uitstekend.
ik kreeg een zo goed als nieuwe Ika picanto mee .
Het was heel makkelijk om via de website een auto te reserveren, daarna ook goed geïnformeerd via de mail en auto was prima in orde,
Gisteren had ik dringend een huurauto nodig om mijn eigen auto op te gaan halen in Diekirch, Luxemburg. Nadat ik verschillende verhuurbedrijven had gebeld zonder enig succes, heb ik onze vaste banden partner Van Son gebeld. We komen er al sinds jaar en dag voor onze banden en was even vergeten dat ze ook auto’s verhuren. Er was gelukkig nog een auto beschikbaar en ze zijn zelfs tot na hun normale sluitingstijd open gebleven zodat ik de huurauto in ontvangst kon nemen. Zonder deze super service was het niet mogelijk geweest om mijn eigen auto vandaag op te gaan halen. Ik ben heel tevreden over deze ervaring en kan iedereen Van Son aanbevelen om hier een auto te huren! Heel erg bedankt mannen! Anders had ik vandaag echt een probleem gehad!
Duidelijk,vriendelijk zonder rompslomp
Heb via de website een auto gehuurd bij Auto Hopper. De volgende dag belde de medewerker met een bevestiging. De auto stond netjes klaar en de medewerker liep netjes met mij mee en droeg de auto over. Bij terugkomst hebben we samen de auto geinspecteerd zodat er later geen welles/nietes spel onstaat. De borg werd netjes terug gepint. Autohopper Assen bedankt voor de prettige manier van zaken doen
Goed en flexibel bedrijf en had snel mijn borg terug,
Blij verrast te ontdekken dat ik bij jullie een elektrische auto kon huren, met heel veel plezier in de Opel e-Corsa gereden. Wat een geweldige auto en als je de juiste stappen neemt in energiebesparing rij je meer dan 350 kilometer op een lading!
Nette schone auto met weinig kilometers. Goede uitleg gegeven. Bij ontvangst mij een kopje koffie aangeboden. Kom zeker nog een keer terug.
Website is duidelijk, chatten verloopt vlot. Goede communicatie vooraf. Fijne ontvangst en uitleg tijdens uitgifte. Keurige bestelbus. Inleveren en afhandeling probleemloos. Restitutie borg keurig snel teruggestort.
Geweldig goede, snelle en vriendelijke service✨️ Warm aanbevolen voor t huren van een auto voor een leuke prijs✨️ Wij zullen zeker, als tevreden klant, bij de zaak in Berkel en Rodenrijs terug komen✨️
Uitstekend,
Een mooie, goed zittende, moderne, ruime bestelbus. Helaas bleek al snel dat er een sensor stuk was waardoor er met grote regelmaat een alarm afging. Dat gaf enige irritatie onderweg.
Regelmatig huur ik een auto bij autohopper. Ik wordt altijd correct en snel te woord gestaan. Zeer goede service. Vriendelijk personeel. De auto’s zien er keurig uit!
Met onze rockband hebben we een ruime, nette bus gehuurd voor een trip naar Luxemburg. Bij deze no-nonsense verhuurder was de deal snel gesloten en de prijs voor een retourtje Luxemburg viel heel erg mee. Er wordt niet moeilijk gedaan over gebruiksssporen en de bus kan ten alle tijde ingeleverd worden (handig voor lange afstanden of een brakke kop). Autophopper is iedere rockband of verhuizer aan te raden. Er is geen beter gevoel dan met een volgeladen bus heerlijk door Luxemburg te touren en daarna een pilsje te drinken. Autohopper bedankt!
Uitstekende verhuur van een verhuisbus. Bus die wij meekregen was nagenoeg nieuw. Alles correct afgehandeld en dit zeker omdat wij na een dag verhuizen geen zin meer in het aftanken van de bus hadden. Bus werd door de verhuurder netjes afgetankt en er werd hiervoor een kleine vergoeding in rekening gebracht. Ook werd er door verhuurder in het weekend soepel met de afhaaltijd en inlevertijd omgegaan.
De auto is schoon en lekker ruim. Hij rijdt goed en zit comfortabel. Het inleveren kon na de tijd dat is fijn.
Door het juiste advies was de perfecte bestelbus snel geregeld. Goede bus voor onze klus
De bus die ik huurde was heel netjes en de mensen waren heel vriendelijk. Het huren gaat makkelijk en snel. Erg blij mee!
In de ochtend de bus opgehaald na betaling van huur en borg een controle rondje gelopen, waarbij door de medewerkster werd gewezen op de al aanwezige gebruikers schade. Een half uur voor sluitingstijd van de vestiging de bus afgetanked ingeleverd en 'savonds de borg al terug op de rekening.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn