Fantastisch!

Snelle en eerlijke service. We konden na een korte uitleg zo weg rijden. De auto reed heerlijk en was van alle luxe gemakken voorzien. We kijken uit naar de zomer, waar we weer een auto gaan huren!

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

We huurden een verhuisbus voor de zaterdag. Konden hem vrijdag al ophalen. Alles verliep soepel; bus rijdt fijn, en fijne communicatie. Al met al een fijne ervaring!

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Prima geregeld, geen probleem.

Prima geregeld, geen probleem.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Fantastische bus en heel makkelijke te huren met goede service

Voor mijn verhuizing heb ik een verhuis bus gehuurd voor 1 dag. Het proces is heel makkelijk en duidelijk te volgen. Op de dag zelf word alles goed uitgelegd. Gewoon heel professioneel, zou iedereen het aanraden

• Vestiging: Voorhout

uitstekend

snelle reacties op vragen, ophalen ging zeer makkelijk met duidelijke uitleg. Terugbrengen ging ook zeer makkelijk. Fijne medewerkers en een goed bedrijf!

• Vestiging: Zwolle

Geweldige service

Prima ontvangen door de medewerker. Heel vriendelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd en waar nodig terplekke aangepast. Dag van tevoren gebeld waardoor alles vlotter liep op de dag van ophalen. De auto zelf reed prima. Alles was aanwezig. Hierdoor prima kunnen verhuizen. Het terugbrengen werkt ook prima.

• Communicatie

Nemen alle aandacht voor je en alles wordt netjes verzorgd. En vlotte service

• Communicatie

Top bus en goede service

Ik heb een verhuiswagen nodig gehad om al onze meubels te verhuizen naar onze nieuwe woning. De bus was erg ruim waardoor ik maar 3 ritjes nodig heb gehad. Met de automatische laadklep was het ook zeer handig om alles in en uit de bus te laden. Het extra verhuispakket dat ik heb mee gehuurd was ook zeer handig. Ik zou in het vervolg zeker weer bij Autohopper huren als dat nodig is.

Perfect!

Super fijne en nette service bij het ophalen van de bakwagen. Bakwagen zelfs was in hele goede staat. Ik raad het huren bij Autohopper (Nieuw Vennep) zeker aan.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Snel en deskundig

Telefonisch een auto gereserveerd. De gereserveerde auto stond al klaar bij afhalen en zag er keurig uit. Fijn dat ze ook op zondag open zijn.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Super geregeld, fijne wagen!

Super goed geregeld. We waren zo, hop, op weg. Lekker ruime wagen :)

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Top service en een mooie luxe wagen

Ik huurde voor de verhuizing een bakwagen met klep. Ik heb al vaker wat gehuurd maar deze wagen was hagel nieuw en super netjes. Van spanbanden tot drukstang. Alles lag er in. De locatie waar ik hem ophaalde was ook makkelijk bereikbaar En personeel erg vriendelijk. Een echte aanrader. De huur was makkelijk geregeld en de borg snel weer retour op mij rekening.

• Vestiging: Veenendaal
  • Communicatie

Goed geregeld. Fijne bakwagen en verhuispakket is ook ideaal!

• Vestiging: Roosendaal

Meedenkend!! Aanrader!

Geweldig! Denkt met je mee, super service en prima prijs! En heerlijke luxe en goed verzorgde bus, zeker voor herhaling vatbaar wanneer ik nog eens een bus nodig heb!

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

prima auto en flexibele planning.

ik had onverwacht een verhuisauto nodig in verband met de regen. we waren van plan het met een open auto kar te doen maar dat was geen optie in verband met de regen. we belden met auto hopper en binnen een half uur was het geregeld.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Gemakkelijk reserveren, goede service, geschikte auto

Ik was helemaal tevreden met de autoverhuur

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Persoonlijke en goede service!

Ik heb de bus gehuurd voor mijn verhuizing. Alles werkte goed en de bus reed prima. Bij het ophalen van de bus was ik wat laat, maar heeft de medewerker van Autohopper gewacht tot ik er was om de bus aan mij mee te kunnen geven. Erg fijn!

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Geweldig!

Ik heb een verhuisbus gehuurd bij Autohopper en ben meer dan tevreden over de communicatie, de bus, de service, klantgerichtheid en afhandeling. Ik had van tevoren contact opgenomen met Autohopper en ben heel fijn te woord gestaan. Vervolgens was het ophalen van de bus en het weer terugbrengen ideaal omdat de bus 24/7 teruggebracht kon worden en ik dat dus kon doen wanneer dat mij goed uitkwam. Binnen 2 dagen ontving ik de duidelijke en helemaal correcte eindfactuur waarna de afhandeling ook helemaal perfect was. Hier ga ik zeker vaker komen! Bedankt!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

-Zeer duidelijke communicatie, zowel via de site als in de garage. Website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Gehuurde verhuisbus verrassend groter dan ik had verwacht, (verhuizing in 2 vrachten gedaan) Zeer tevreden

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

service gericht en punctueel.

Borg is zelfs teruggestort op 2e Pinsterdag terwijl vestiging eigenlijk gesloten is gesloten

• Vestiging: Soest

Top service

Als heel prettig ervaren en heel duidelijk en snel een auto kunnen huren en ook snel alles afgehandeld de nog netjes teruggestort een dan na het inleveren. Een hele grote aanrader hier iets te huren.

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Last minute een bakwagen kunnen huren Contact 10/10 super klantvriendelijk en snel alles kunnen regelen Wellicht in de toekomst kom ik hier vaker terug!

• Vestiging: Venray

Zeer fijne ervaring

Goede klantenservice erg fijn geholpen.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Top verhuurbedrijf

Goede service en prima mee gedacht bij plotselinge huur noodzaak van bestelbus.

• Vestiging: Meppel

Super Service

In overleg de auto op kunnen halen en weer terug kunnen brengen. En dat in 't weekend. Dat krijg je alleen bij een lokaal denkende ondernemer.

• Vestiging: Hulst

Boogschutterstraat 1-43