Netjes geregeld

Auto stond op tijd klaar , vriendelijk personeel, goed verzorgd

• Vestiging: Den Helder

• Vestiging: Amersfoort

Zeer goede ervaring

- snelle service - vriendelijke mensen - fijne auto’s

• Vestiging: Gorinchem

unbelievable

Nog nooit zo snel, goed en vriendelijk geholpen. We hadden snel een verhuisbusje nodig vanwege omstandigheden. Werd meteen geregeld en tegen een mooie (korting-) prijs. Vriendelijk, behulpzaam en een lekker bakje koffie tijdens het invullen van de gegevens. Super!

• Vestiging: Duizel
  • Communicatie

Snel geregeld en perfect vervoer

Makkelijk te reserveren online, direct geholpen op kantoor bij aankomst, mooie nieuwe bestelbus en goede begeleiding en afhandeling bij aankomst en terugbrengen. Borg snel weer retour.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Fijne auto en goede service

Fijne auto Goede service

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Mijn ervaring is dat iedere order 100% compleet en kloppend is.

Wanneer wij een verzoek voor een bestelbus plaatsen, wordt er altijd geheel compleet gehandeld en gecommuniceerd.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Prima aanbod, levering en afhandeling

Op 5-6-2024 bij Nout Autohopper Gorinchem een Renault met laadbak G20 gehuurd. Schone, prima en comfortabel rijdende auto. Duidelijke instructies door medewerkers. 's Morgens afgehaald, 's avonds teruggebracht. Zuinig in verbruik. Correcte en snelle administratieve afhandeling zonder onaangename verrassingen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor toekomstige klanten.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Prima communicatie en afhandeling bij levering en inname van het voertuig

Alle voorwaarden zijn duidelijk omschreven voor de klant. Communicatie duidelijk en afgesproken wat beloofd is. Goed voertuig gehuurd zonder problemen.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Super geholpen met nette auto en vriendelijke mensen.

Ondanks dat het moeilijk was een auto te vinden is alles in werking gezet om auto op tijd beschikbaar te stellen.

• Vestiging: Epe

Echt super !

Aardige mensen, ophalen ging super snel, fantastische auto, erg schoon en netjes. Afhandeling factuur en inleveren auto ook heel snel en gemakkelijk. Over 2 weken komen we hem weer ophalen . Nogmaals bedankt

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Goede snelle service prima auto om alles wat ik op dat moment nodig had om te verhuizen

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Snel en vakkundig geholpen.

Doordat er iemand tegen mijn eigen auto was aangereden en het wel even zou duren voordat hij weer klaar zou zijn zocht ik een huurauto. Deze kon ik helaas niet bij het Herstelbedrijf krijgen omdat ze er domweg geen meer hadden. Ik belde jullie na 5 uur op en kreeg toch nog iemand aan de lijn die mij verzekerde dat het wel zou lukken. Ik zou de volgende dag terug gebeld worden. Ik was te ongeduldig en belde zelf al ‘s ochtends vroeg op en kreeg helaas te horen dat een kleine auto niet beschikbaar was. Maar ik kon gelukkig een grotere meenemen voor het bedrag van een kleine! Zo fijn. Echt goede service en vriendelijke mensen. Mijn huurauto werd netjes op de straat voor me gereden. Mocht het nog een keer nodig zijn dan kom ik zeker terug bij jullie.

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Fast and efficient service!

I phoned the day before to book a van and all the vans I wanted to book were all unavailable and they let me upgrade for no additional cost. They were able to quickly and efficiently help me to book the van last minute with no issues. I would definitely recommend them to all my friends.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Anders

TOP!!

Netjes en snel alles geregeld zonder enige moeite! TOP service

• Vestiging: Veendam
  • Communicatie

Goed bereikbaar, open communicatie, geen gezeur met verlengen of aanpassingen. Zeer vriendelijk behandeld, zeker aan te bevelen aan derden.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Alles prima geregeld en prettig contact met de verhuurder.

De bakwagen stond netjes klaar en zag er keurig uit. De uitleg over de bediening van het voertuig was duidelijk. Contact met de verhuurder als prettig ervaren en papierwerk was snel geregeld. Vragen via app worden snel beantwoord .

• Vestiging: Hilvarenbeek
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Super service, snel en gemakkelijk geregeld

Ik had vandaag de bakwagen gehuurd. Hij was goed ruim en reed uitstekend. De service en klantvriendelijkheid was super.

• Vestiging: Assen

Serieuze Autoverhuurder!

Wat mij is opgevallen: Autohopper is een verhuurder van Auto’s die 100% betrouwbaar is. Bij het afsluiten van het huurverdrag en ook later bij het inleveren van het voertuig komen geen addertjes onder het gras tevoorschijn en geen kwalijke verrassingen komen op je toe. Het is een bedrijf dat de klant/ huurder bij de hand neemt en werkelijk ervoor zorg draagt, dat de huurder het plezierig vind bij Autohopper een automobiel gehuurd te hebben. Voor mij: altijd weer onderweg met Autohopper!

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Wat een geweldig service gericht gastvrij bedrijf

Ik had met enige spoed een huurauto nodig. Na een telefoontje met de uiterst vriendelijke secretaresse was dit zo geregeld. Ik vroeg haar of ik er gemakkelijk met de bus kon komen. Terwijl ze dit aan het uitzoeken was werd er geregeld dat ik door een uiterst vriendelijke man werd opgehaald van mijn werk om de auto op te kunnen halen. Na inlevering stond de volgende dag de borg alweer terug op mijn rekening. Mocht ik nog een keer een auto nodig hebben dan zeer zeker bij dit bedrijf! Ik raad een ieder dit service gerichte bedrijf aan!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Snelle en prettige communicatie, prima bestelbus. Bijzonder pluspunt was de begeleiding door een assistent, de hond van een van de collega's, die het aanmelden en afmelden nog plezieriger maakte.

• Vestiging: De Bilt

Perfecte service!

Ik was snel en vriendelijk behandeld door de baliemedewerkers. Kreeg een mooie auto mee die ook nog eens net nieuw bleek te zijn waarvoor ik een kleine prijs voor hoefde te betalen, dus een zeer goeie prijs in verhouding tot de kwaliteit die je krijgt!

• Vestiging: Heerenveen

Fijne ervaring

Vriendelijk, betrouwbaar, en doen wat zij zeggen.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Prettige en vlotte samenwerking voor prima prijs!

Prettige, vriendelijke en vlotte transactie en een relatief nieuwe vrachtwagen die fantastisch reed! Alles goed verzorgd!

• Vestiging: Breda

Helemaal top!

De beoogde auto die ik via de website had aangevraagd bleek niet beschikbaar. Na een eerste, wat korte afwijzing werd een alternatief geboden; dezelfde auto, maar zonder AutoHopper-reclame en 25% duurder (dat was wat jammer). Zelf de keuze gemaakt om huur toch door te zetten. Bij het ophalen werd flexibel met de tijd omgegaan; een uurtje eerder was geen enkel probleem. Keurige auto, die netjes schoon klaar stond. Samen een rondje om de auto, betalen (incl. borg, wat niet vermeld wordt, maar wel logisch is in mijn ogen) en gaan! De auto na de huurperiode terug gebracht en ook daarbij zeer vriendelijke benadering. Wederom samen rondje om de auto gelopen, borg retour gepind en klaar. Precies zoals het zou moeten zijn + extra portie vriendelijkheid! Super!

• Vestiging: Doetinchem

Boogschutterstraat 1-43